2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok canım seninkilerle yarışamaz hiç kimse Aman yarışmasınlar da boş ver senin gibi gelin bulmuşlar öpüp başına Koysunlar Ben bebek olana kadar kayınvalidemle çok iyi anlaşıyordum öyle olduğunu sanıyordum lohusa olduğumdan beri her hareketi batıyor ya da Ben anca görmeye başladım

Canım hepimiz ondan aldık Vallahi sen bir nedeni varsa bulursan Neden kötü olduğunu bize de söyle tüm bunların Aksine ben bebek daha tabağa dokunmadığı zamanlarda cam kullanmayı düşünüyorum yani onun için tehlikeli olmayacağı dönemde en sağlıklısı cam

Kıbrıscım seninkiler ne zaman Hataya teşrif edecekler merak ettim doğrusu, ellerini üzerinden çekmeliler artık bence
Önce Kıbrıs'ın dönüş biletlerini alması gerekiyor kibrisss al kız biletleri Pazartesi gitmiyor muydunuz biz yanlış mı anlamışız artık biletleri de aldık gidersiniz de

Kızlar 4 saatte bir calpol vermemee rağmen bebeğin ateşi 38.4 lerde düşmüyor. En fazla 37.8 e düşüyor
Başka bir ilaç kullanıyormuymuşsun? Kullanıyorsan da 3 gün etki edene kadar ateş sürebilirmiş. Antibiyotik kullanıyor mu oral alımı nasıl ishal kusması var mı?

Kızlar bebekleriniz genel olarak iki uyku arasında kaç saat uyanık duruyorlar? bu kitaba göre 3. Ayda bir saat ile 1,5 saat arasında maksimum uyanık kalmaları lazım Benimki 2 saat duruyor her zaman.
Nazenin 4, ayda uyanınca 40 dakika sırt üstü hiç ellemezsem kalır sonra mızırdanmaya başlıyor kucağıma alıp gezdiriyorum etkinlik falan 15 20 dk oyalıyorum. Sonra meme 5 10 15 keyfine göre sonra uyku. Uykusu da yarım saat ile 1,5 saat arasında değişiyor. Saat 6 dan sonra uyumaz 8,5 9 gibi gece uykusuna geçiş.

Kızlar sabah başımıza bi olay geldi , oğlanı emdirdim uyuttum 45 dk sonra kalktı neyse aldım ben uzanır vaziyetteyken dizlerime aldım oynadım onunla yanağıyla gıdısıyla faalan sonra ağzından sulu kan geldi , hemen yatırdım ağzının içine baktım bişey göremedim tabi ama diş etleri şişmiş kabarmış hatta köpek dişi yandan fırlayacak gibi , diş çıkarma sürecinde diye mi geldi bu kan ? Yanağıyla oynadım akabinde geldi yani başka neden olabilir bilmiyorum çok çok korktum, midesinden gelse bu kadar parlak bi kan gelir mi ? Hem öğürme de olmadı birden sulu bi şekilde geldi internette baktığım kadarıyla diş çıkarma sürecinde bu tarz kanama oluyormuş ama miktarını bilemiyorum, daha öncede buna benzer bi olay başımıza geldi bu sefer yastığındaydı hastaneye gittik hemen bir sürü tahlil röntgen falan çekildi hiçbir şey çıkmadı ben memeden kan yutmuş diye yorumladım ki çatlaktı o zaman şimdi de çatlak ama geçenki çürümüş kandı böyle taze kan değildi, şimdi kayınbabamda dr ona sorduk dişten olabilir takip edin dedi elim yüreğimde takip ediyorum , bu arada hiç huzurluğu ağlaması yok canı yanmıyor yani hatta o kanamadan sonra uzattım bayağı oynadı kudurdu , başka neden olabilir başına gelen duyan var mı ?

Eklentiler

• IMG_4365.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4368.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 69
Nazenin 4 aylık 1sa 15 dakika ile 1 sa 45 dakika arasında uyanık kalabilir.. gayet ideal.. gündüz 3 uyku yapmalı toplamı 4 -5 saat... gündüz uykuların ilk 2si 1 saat ile 2 saat civarında olmalı.. 3. Gündüz uykusu ise şekerleme olarak 30 dak 45 dak olmalı bebelerimiz anaokula gidene kadar en geç 20de gece uykusuna geçmiş olmalıymış benimki 1 de geçiyor gece uykularına geçiş 18 ile 20 arası olması en ideali.. bir de bu aylarda ilk gündüz uykusunun en az 1 saati mutlaka 9 ile 11 arasına denk gelmeliymiş.. benim kız 10.30 da yeni uyanıyor hiç bir kalıba sığmıyor ama zten daha 4 aylık değil. 4 aydan sonra bunlar otururmuş. Eğer bebeğiniz müsaitse öncesinde de yapmaya dikkat edebilirsiniz diyor ama

Canım hiç bir fikrim yok ama ben böyle kan görsem korkup doktora giderdim. Diş çıkarmada benim bildiğim damak beyazlar şişer sertleşir kan hiç duymadım. Ama internette olabilir diyorsa vardır bildikleri. Kp'de doktormuş. Güveniyorsan bekle izle takip et canım.

Güzel bilgiler hemen hemen uygun teşekkür ediyoruz

Canım damak beyaz diş etleri beyaz köpek dişleri patlayacakmış gibi duruyor o yüzden bana dişmiş gibi geldi ve ben yanağıyla oynadıktan sonra oldu bilmiyorum ben mi patlattım farkında olmadan, yani umarım öyledir başka bişey düşünmek istemiyorum, takipteyim bakalım

Canım peceteyle dişinin olduğu yere dokundurdugunda kan izi geliyor muydu? Doktora görünme şansın varsa gidebilirsin miktarı bana biraz fazla geldi fotoğraftan. İçinin rahat olmasi çok önemli canım diş de olabilir tabii

Gönlünü ferah tut canım yoktur inşallah bir şey dediğin gibi dişlerden olabilir yani ben bilmiyorum zaten bebek işlerinde biraz da sakin olmak gerekiyor

Kızlar 100 günlük bebeğe calpol ne kadar verilir 1 çay kaşığı pek fayda etmedi?
Canım şu an evde değilim Yanımda kalbi ol yok ama prospektüs de yazıyordur mutlaka kilograma göre hesaplayamam diyorsan bana özelden resim at ben sana atayım

Hadi bakalım kaldırın totolarınızı herkes bebeğini dışarı çıkartsın bugün pazar bahane yok

Eklentiler

• 17022055051367343092057135568672.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…