2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım internette k vitamini eksikliği yazıyor ve göğüs çatlağından giden kan , inşallah hiç bişey yoktur hiç endişelenme tahliller yapıldı dedim kp de dr takip et inşallah bişey yoktur

Ben de aynı durumdayım ya çocuktan önce gayet iyiydik şu an söylediklerinden rahatsız oluyorum. İlk torunu tamam sevecek ama çocuk kendisininmiş gibi davranıyor. Annem, anneciğim diyerek seviyordu sürekli uyardım onu bıraktı. Çocuğu her fırsatta kucağımdan alıyordu. Kızımın hemen hemen her şeyini kendisine ve babasına benzetiyor sanki ben doğurmadım çocuğu öyle bir görmezden gelme ilk zamanlar şey diyordu bir de anneni emmesen göndermem ben seni sana ben bakarım, sütüm olsa da emzirebilsem gibi gibi ben şok
Neyse ki aynı şehirde yasamıyoruz

Bileti kendin almıyorsun gelirsin tabi Hiç acele etmeyin bol bol görüntülü ararız de kız bize de bilet alında bi de gelelim
Eşimin babası bebeğe görmeye gelmiyor ki o gezmeye gelir sık sık bide arar hadi biletimi kes diye emir verir eşime kesme bize ne derim ama fayda etmez , çok desem de benden gizli yapar sonrada ben almadım ki kendi Aldi der ama yalan

Canım bunlar sevgiden aynı lafları benim annem kızıma söylüyor çok sevdiği için öyle diyorlar , ben kv de hergün bin defa aynı babasına ve amcasına benziyor diyor ya gözleri aynı ben , ama diyor gözler aynı babası dün dışardaydık biri dedi ay ne kadar anneye benziyor hele gözler , sonra eve gelmiş diyor sana benzettiler ama yani anımsatıyor demekki

Bileti kendin almıyorsun gelirsin tabi Hiç acele etmeyin bol bol görüntülü ararız de kız bize de bilet alında bi de gelelim
Dün gittik kv komple tepeden tırnağa alışveriş yaptık, etek gömlek eşarp iç giyim ayakkabı napim artık o kadar çocuğu var hep yük benim eşimde , ben çüricem sinirden bu gidişle

Annem yapınca rahatsız olmuyorum ama kvalide olunca işler değişiyor ne yazık ki. Kötü niyet aramıyorum ama yine de tahammül edemiyorum sanırım bana kendimi yetersiz hissettirdiği için. Bakım konusunda annem daha çok fırsat tanıyor çünkü kayınvalidem sürekli bir şey öğretme derdinde

Başka bir ilaç kullanıyormuymuşsun? Kullanıyorsan da 3 gün etki edene kadar ateş sürebilirmiş. Antibiyotik kullanıyor mu oral alımı nasıl ishal kusması var mı?
İshal kusma yok.genel durumu iyi. Antibiyotik kullanmıyoruz doktora gitmedik. Beslenmesi de düzgün.sadece ateş ve hafif Burun akıntısı tıkanıklık falan var burnunda.

Yok peçeteyle dokunmak hiç aklıma gelmedi , içimin rahat olması şundan öncesinde yanağıyla gıdısıyla çok oynadım dişini patlattım diye düşünüyorum çünkü hemen akabinde oldu, miktar fazla görünüyor evet ama salyasıyla birlikte aktı saf kan değil mesela ondan sonra emzirdim mama falan verdim sonrasında biraz kustu , kusmuğunda hiçbir şey yoktu o yüzden rahatladım mideden gelmiş olsa kusmuğunda da bişeyler olurdu

Gönlünü ferah tut canım yoktur inşallah bir şey dediğin gibi dişlerden olabilir yani ben bilmiyorum zaten bebek işlerinde biraz da sakin olmak gerekiyor
Sağol canım sakin kalmaya çalışıyorum ben eşimi eşim beni rahatlatmaya çalışıyor
Canım internette k vitamini eksikliği yazıyor ve göğüs çatlağından giden kan , inşallah hiç bişey yoktur hiç endişelenme tahliller yapıldı dedim kp de dr takip et inşallah bişey yoktur
Sağol canım inşallah, takipteyim bakalım

Kızlar bu arada benim bebekte rahatsız ama Sonbahardagel i çok merak ettim . Haberi olan var mı. En son baya rahatsızdı bebeği.
Evet bende merak ettim yazacaktım hatta kendi derdime düştüm , sana da çok geçmiş olsun canım bizimde dün ateş 37.7 ydi başka hiçbir şeyi yok hafif burun tıkanıklığı dışında, üzerini incelttim düştü ateşi

Sonbahardagel canım nasılsınız her şey yolundadır inşallah?

İshal kusma yok.genel durumu iyi. Antibiyotik kullanmıyoruz doktora gitmedik. Beslenmesi de düzgün.sadece ateş ve hafif Burun akıntısı tıkanıklık falan var burnunda.
Burnunu sürekli açıcakmışsın viral veya bakteriyel olup olmadığına bakılsa ona göre ilaç başlanabilirmiş

Yazdıkların doğru bebişler oturup başlarını tutmaya başladıklarında hazır oluyorlar.kimisi 5 buçuk kimisi 6ay dolunca başlıyor. ben 6.ayın dolmasına 10 gün kala başlamıştım.takip edip tarif aldığım sayfalar; ekgida_anneleri, birlikteanneyiz, birannenindeneyimleri

süt alerjimiz olmasa yoğurtla başlardım.
kabakla başladım 2 gün yemek kaşığı kadar verip 3.gün patatesle birlikte haşlayıp ezip verdim.sonra havuç sonra brokoli..her yaptığıma bir çay kaşığı yada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı piştikten sonra katardım 1 kere bile kabızlık yaşamadım. tarifleri hangi ayda ne kadar verilir adını verdiğim sayfalarda mevcut.her yemeği 2 gün verdim.ayrı ayrı tattırdığım da oldu önceki tattırdıklarımla karıştırdığım da.daha sonra her öğlen 1 çay bardağı kadar vermeye başladım.sebzeleri yarımşar koyup irmikle haşlayıp blenderdan geçirirdim ama pütürlü bırakırdım.daha sonra süt kooperatifinden süt yoğurt mayalamaya başladım artık yapamıyorum hazır yiyoruz valla Kooparatiften tatlı lor ve kuzu kıyma alıp 1buçuk yaşına kadar yedirdim.(inek etinde hormon ve ilaç daha fazla oluyormuş o yüzden kuzu öneriliyor) şimdi biz ne yersek ondan.
Balığı az suyla pirinç patates soğanla buğulama gibi yapardım.google a bebek buğulama ya da bebek çorbaları yazınca her şey çıkıyor zaten.tavuk bazı markalarınkini alıyorum imkanı olan organik bulsa iyi olur tabiki.zaten pek yemiyordu hala yemiyor.
Bir de sadece emen bebeklerin 6 aydan sonra kilo alımı çok yavaşlıyor.kilo almadığını görünce öğünler artmaya başladı.aralarda sürekli emzirmek şart tabiki

Tavuk ve yumurta organik alacağım ben, marka önerisi alabilir miyim

Yok kız bir bilgim ben öyle farklı bir şey aradım givi oldu ama ilk indirim döneminde ben de alayım en azından 1 tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…