2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tmm cnm sağol cok teşekkür ederim

Bugün eltim aradı sünnet kuranına davet etti gelemiyeceğimi dedim hasta olmamızı bilmesine rağmen 5dk ısrar etti gel ha gel diye
Milletteki bu ısrarıda anlamıyorum bir bebek annesiyle hastayda ne işivar toplumda

Bugün eltim aradı sünnet kuranına davet etti gelemiyeceğimi dedim hasta olmamızı bilmesine rağmen 5dk ısrar etti gel ha gel diye
Milletteki bu ısrarıda anlamıyorum bir bebek annesiyle hastayda ne işivar toplumda

Yavrum sen kimlere gelin oldun ya bu ne cahillik ne cühelalık vallahi sen konuştukça ben gıcık oluyorum. Dangalaklar ya. Anlamıyorlar acaba rol yaptınız mı sanıyorlar? Arayıp çağırırlar ama hastayken 1 tas çorba getirmemişlerdir eminim.

Çorbayı geçtim artık beni rahat bıraksalar iyi
Hepsi cahil doğru tespit yemin ederim

Geçmiş olsun dikkat etmek lazım 2 aylık olmadan hastalığın ucundan döndü kızım boğazı kızarmış ciğerlerine inmedi allahtan ama çok tıkandı akıntıdan dolayı uyku uyuyamadım bir hafta boğulacak diye, hafife almaya gelmiyor bu işler. eşim hasta gibi öbür odaya yolladım hemen tedbir almakta fayda var

Hanımlar ya 3,5 aylığız. Normalde 1-2 günde bir defa kaka yaparken, son 12 gündür günde 4-7 defa kaka yapar oldu ve bazen mukuslu ve pürtüklü :/ alerji desem ilk 3 ay süt alerjisi yokken sonradan başlayabilir mi ki? Yarı mama yarı anne sütü veriyorum. Ben de dikkat ediyorum yediklerime.

Purtuk olması normal, mukus ara sıra olması bir anlam ifade etmiyor ama sürekli olması laktoz intoleransi olabilir dedi doktorum.

Ben demir ilacı huzursuzluk yaptığı için 6.aydan itibaren keçiboynuzu pekmez vermiştim 1 yaşında değerleri iyi çıkınca da doktor yazmadı.ama keçiboynuzu erken ergenliğe sebep oluyor diye okudum üzüm pekmezine başladım ara ara veriyorum.
2.yaş kontrolüne gittiniz mi? 2 yaşta kan tahlili yapalım demişlerdi ama götürmedim daha
Bence çok şanslısın.hiç ilgilenmene evinde ağırlamana bile gerek kalmadan mevlit okutacakmış.sen sadece bebişinle kucağında odanda keyfine bakacaksın.kadın herkesinkine hediye götürmüştür bunların geri dönmesi lazım cicili bicili bebek elbiselerine bayılıyorum benim annem de uzakta oturuyor okut gelelim diyor.erken gelirsen okuturum diyorum ona da yok diyor. Bir işin ucundan tutayım demiyor. Kv yakın ama o da fıs..15 tatilde okutmayı düşünüyorum kızımda korona dönemi diye yapmamıştım

Normal bence ya , hatta iyi bağırsakları iyi çalışıyor ama istersen Dr danış bilemedim , benim kızımda bazen dediğin gibi kaka yapar

Canım keçi boynuzu pekmezi nasıl vermiştin bebişe ? Yemeklerine ne kadar ekliyordun

Kızlar bebeğim 3 gündür aşırı huzursuz ve huysuz yani sürekli bi ağlama yani eskiden daha çoknağlıyor elleri ağzından çekemiyorum aşırı bi iştah kaybı yani süt içmemeye direniyor ayakta zorla içiyorum emziğini çiğniyor 4ay 5 günlük , diş çıkarıyor ola bilir mi

Kontrole goturduk ekim başında, kan aldilar, o zaman demiri vs hep normal cikti, sadece d vitamini alt sinirda cikinca d vitamini basladilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…