Ben LCW den aldım dolgusu güzel ve fiyatı uygun geldi diğer markalara göre tavsiye ederimKızlar kış aylarında bebeğinize dışarda giydirmek için astronot tulum gibi birşey aldınız mı? Bana önerebileceğiniz bir marka/model var mı?
Linki varsa paylaşabilir misin canım?Ben LCW den aldım dolgusu güzel ve fiyatı uygun geldi diğer markalara göre tavsiye ederim
Benimki de aynı günlerdir huysuzdu dün geceye de taşındı huysuzluğu kaç defa çığlık atarak uyandı , emmiyor da ayakta bile direniyor ama biberonu güzel emiyor anlamadım valla memeyi bi alıyor bi bırakıyor bana bakıp gülüyor çoğu zamanda kendini aşırı sıkıp kaskatı yapıyor atak haftasında da değiliz, 4 aya az kaldı hafif ateşleniyor bi de bende dişten şüpheleniyorum kabar kabar olmuş zaten dişleriKızlar bebeğim 3 gündür aşırı huzursuz ve huysuz yani sürekli bi ağlamayani eskiden daha çoknağlıyor elleri ağzından çekemiyorum aşırı bi iştah kaybı yani süt içmemeye direniyor ayakta zorla içiyorum emziğini çiğniyor 4ay 5 günlük , diş çıkarıyor ola bilir mi
Bende hesaptan yapayım altın dedim de eşim çok sıcak bakmıyor bu konuya nedenseAa çok iyi taktik altın işi , biz direk eski kafa kuyumcuya gidip çeyrek yarım neyse onu alıyorduk , bizde hesaptan alalım
Linki varsa paylaşabilir misin canım?
Canım ben kızıma Zaradan kürklü tulum ve LC den astronot tulum aldım. LC den erkek tulumu aldım çünkü Bolu'da bir tek çeşidini buldumKızlar kış aylarında bebeğinize dışarda giydirmek için astronot tulum gibi birşey aldınız mı? Bana önerebileceğiniz bir marka/model var mı?
İşine gelmemiştirBende hesaptan yapayım altın dedim de eşim çok sıcak bakmıyor bu konuya nedense
H&M'den kulaklı tüylü tulum aldım. Çok güzel ama büyük geldi , küçüğünün de stoğu yok dşye küçük bedeni de lcw dan aldım.Kızlar kış aylarında bebeğinize dışarda giydirmek için astronot tulum gibi birşey aldınız mı? Bana önerebileceğiniz bir marka/model var mı?
Örgü tulum giydiriyorum ben babaanesi örmüştü bu havalarda kullanışlı oluyor.Kızlar kış aylarında bebeğinize dışarda giydirmek için astronot tulum gibi birşey aldınız mı? Bana önerebileceğiniz bir marka/model var mı?
Benim nildigim tüm bezlerde olan fark gibi yani biri düz öbürü daha yumusagı diye dusunGunaydin Prima aktif bebek ve prima premium care arasindaki fark nedir
Onu diyecektim kontrol ettin mi hiçKızlar bebeğim 3 gündür aşırı huzursuz ve huysuz yani sürekli bi ağlamayani eskiden daha çoknağlıyor elleri ağzından çekemiyorum aşırı bi iştah kaybı yani süt içmemeye direniyor ayakta zorla içiyorum emziğini çiğniyor 4ay 5 günlük , diş çıkarıyor ola bilir mi
Ben de ebebekten aldım cassiope marka sadece kolları biraz zor giyilir gibi gorunuyor ama o kadar kalın ki içine ince uzun kollu faşan giyer zatenKızlar kış aylarında bebeğinize dışarda giydirmek için astronot tulum gibi birşey aldınız mı? Bana önerebileceğiniz bir marka/model var mı?
Ay ben de bir kontrol edeyim ya Bakmadım Bayağıdır Gerçi ben Doktora sordum O çok gerçekçi bir şey değilmiş iz olmasa da tutuyormuş daKızlar bir buçuk ay önce verem aşısı olmuştuk tutmadi sanıyordum bugün gördüm böyle bir iz var ve mercimek büyüklüğünde beze var. Sanırım tuttuEki Görüntüle 3351703
Canimm cok sukur iyiyiz bakıyorum yazılanlara hasta olanlara şifa diliyorum yazmaya fırsatım olmadı bilge rahat bırakmıyor uyaniklik suresi artti bu arada squat girl eskiden gunde 50 tane squat yapardı hamile haliyle bana mısın demezdi spora yazıldım 15 tekrar dan 3 set yapayim dedim şu an merdiven dahi cikamiyorumlidyadgn canım İyi misin Nasılsın yoksun bir süredir sanki Bilge nasıl bir sıkıntı yok inşallah
Benimki hep öyle ya ağlamadan asla almıyor öyle zor ki hiç dışarıda enziremiyorum çünkü bir yeri kopmuş gibi ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bende emmeyen çocuk çok zorKızlar benim oğlan bu akşam kayınvalidemlerde tam emzireceğim sırada Bi ağladı ki anlatamam ememedi ağzı süt doldu yutmak istemedi ağladığı için yutamadı boğazına kaçırdı ağladı sakinleştirmeye çalıştım yürüdüm kucağımda bilimsel olarak kucakta yürütmek en sakinleştiriciymiş sustu tekrar emzirmeye çalıştım memeyi verince kıyameti kopardı tekrar kalktım falan derken böyle 3 4 kez ağladı meme verirken orada herkes aldı sevdi nazar mı oldu anlamadım neyse en son emmeye başladı ağlaya ağlaya içim gitti valla ilk defa böyke Bişey oldu,
Ara öğünde bir tatlı kaşığı muhallebisine katıyordum.hiç kansızlık çekmedi.bırakalı çok oldu inşallah üzüm pekmezi de öyle fayda eder.Canım keçi boynuzu pekmezi nasıl vermiştin bebişe ? Yemeklerine ne kadar ekliyordun
Sevindim kuzu iyi olmanıza. Spora mı yazıldın vaay. Ben de haftaya sitenin salonuna gideceğim inş eşim yamuk yapmazsaCanimm cok sukur iyiyiz bakıyorum yazılanlara hasta olanlara şifa diliyorum yazmaya fırsatım olmadı bilge rahat bırakmıyor uyaniklik suresi artti bu arada squat girl eskiden gunde 50 tane squat yapardı hamile haliyle bana mısın demezdi spora yazıldım 15 tekrar dan 3 set yapayim dedim şu an merdiven dahi cikamiyorumsizler nasilsiniz mevlut yapıyorum cumartesi günü temizlik daha yapamadim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?