AminnnnSevindim kuzu iyi olmanıza. Spora mı yazıldın vaay. Ben de haftaya sitenin salonuna gideceğim inş eşim yamuk yapmazsahadi allah kabul etsin şimdiden inş
Benim kızım da 5 gün yapmadı bugün 6. Gundu bugün yaptı. Huzursuzlugu olmadığı için son günlerde, bir şey yapmadım kendiliginden yaptıKızlar selam. Bebeğim 3 aylık 5 gündür kaka yapmıyor sadece anne sütü alıyor. 5 gündür sürekli masaj yapıyorum hafifçe bacaklarını karnına doğru itiyorum arada bir biraz gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor. Aşırı bir huzursuzluğu da yok ama ben endişeliyim. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Ben 3 ay kontrolünde sordum doktor yapabiliyorsa sorun yok bedeninin yapabildiği şeyleri engellemeye gerek yok dedi. İlla bassın diye uğraşıyorum ama kendi basıyor o zaman da engel olmuyorumArkadaşlar kızımı ne zaman kucağımıza alsak hemen ayaklarını bir yere basıyor dik durmaya çalışıyor kim dedi hatırlayamıyorum doktoru siz bastırmayın demiş çok mu sakıncalı sizlerde durumlar nasıl ?
Ben de eşime bırakıam sözde o da bende gidicem spora diyor bir ayar çekeceğiz artık. İnşallah hepimiz yaza kadar mutlu olduğumuz bedenlere kavuşuruzAminnnnBen anneme birakip gidiyorum kuzu valla insana bi değişiklik oluyo iyi geliyo bi de ben kilo almaya başladım iştahım acayip açıldı simdi yediklerimi dikkat edip spor a yazıldım bakalim gittiği yere kadar
Insallah kuzum ben kafaya taktim hiçbir kıyafetim olmuyor sinirim bozuldu zayiflayacagim gel beraber zayiflayalimBen de eşime bırakıam sözde o da bende gidicem spora diyor bir ayar çekeceğiz artık. İnşallah hepimiz yaza kadar mutlu olduğumuz bedenlere kavuşuruz
Ates sonrasi dokuntu de olabilir.Kızlar bugün ateşin 3. Günüydü ve parasetamolsuz ateş tamamen bitti. Ve bebeğin vücudunda kırmızı benekler çıktı. Ateş biter bitmez. Ben 6.hastaliktan şüphelendim. Başından beri şüphe ediyordum. Yarın doktora gideceğim tekrar ama sizce 6.hastalikmidir. yoksa antibiyotik yan etki yapmış olabilir mi dün akşam antibiyotige başladık..Melikeben
Ben yan odada yapıyorum max 20 dakika bakabiliyor çocuğa yaBen de eşime bırakıam sözde o da bende gidicem spora diyor bir ayar çekeceğiz artık. İnşallah hepimiz yaza kadar mutlu olduğumuz bedenlere kavuşuruz
N’aptınız doktora gittin mi?Tmm cnm sağol cok teşekkür ederim
10 güne kadar yapmamaları normal karşılıyor doktorlarKızlar selam. Bebeğim 3 aylık 5 gündür kaka yapmıyor sadece anne sütü alıyor. 5 gündür sürekli masaj yapıyorum hafifçe bacaklarını karnına doğru itiyorum arada bir biraz gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor. Aşırı bir huzursuzluğu da yok ama ben endişeliyim. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
20:30 gibi 9 da anca dalıyor ama. Sabah 6 da emmeye kalkarsa 8 de, kalkmazsa 7 de temelli kalkıyor.Kızlar bebeleriniz gece uykusuna saat kaçta geçiyor ve sabah kaçta güne başlıyor?
Gece 12 den önce uyumuyor resmenerkene çekmeye çalışıyorum ama yarım saat uyuyup uyanıyor geri dönmüyor bir türlü uykuya
22 23 arası uyuyor , şu an emziriyorum mesela memede uyudu ama ben mamada verip gazını alıp öyle uyutuyorum , bazen sabah 7 ye kadar uyuduğu oluyor bazen 5 bazen 3, dün gece huzursuzdu 3 te 5 te ve 7 de uyandıKızlar bebeleriniz gece uykusuna saat kaçta geçiyor ve sabah kaçta güne başlıyor?
Gece 12 den önce uyumuyor resmenerkene çekmeye çalışıyorum ama yarım saat uyuyup uyanıyor geri dönmüyor bir türlü uykuya
1 tanecik pantolonum oluyor o kadarInsallah kuzum ben kafaya taktim hiçbir kıyafetim olmuyor sinirim bozuldu zayiflayacagim gel beraber zayiflayalim
Benim de bakacağı maksimum yarım saat bence de hayal kuruyorum işteBen yan odada yapıyorum max 20 dakika bakabiliyor çocuğa yanazenin uyuyunca ders kaydından yapıyorum mecburen
Hamile kalmadan hemen önce kot almistim 3 tane sadece baldirima kadar giriyo kotlar gerisini sen dusun1 tanecik pantolonum oluyor o kadarç valla zayıflamak şart
Benimde öyle ya nasılnbu hale geldik anlamadımHamile kalmadan hemen önce kot almistim 3 tane sadece baldirima kadar giriyo kotlar gerisini sen dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?