2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Pure and softta nasıl idrar göstergesi yok ya biri bana bunu açıklasın ya ince olması bence iyi olur çünkü bebekler artık hareketleniyor bacak araları rahat olsa iyi olur. Anladığım kadarıyla bayılmadın molfix e

Ben o ilk kısımları 40ın içindeyken okudum bir de düşün Benim çocuk niye gündüzleri hala Anne kucağında uyuyor Anladın mı şimdi güvenli bağlanalım ye uğraşıp duruyorum okudum bitti ben sevdim o kitabı

Ay ben o kısımları dün okudum kızımın gözüne bakinca ağlayacak kıvama geldim dünden beri sürekli sarılıyorum sürekli öpüyorum ben de ilk zamanlar okusam kucağimdan indirmezdim kıyamam onlara ya

Uyku güvenli bağlama ve bebeğiniz diye bir kitap var ben onu sevdim Şu an bir tane daha okuyorum Bunu o kadar sevmedim Ama daha bitmedi bir bitsin ona göre yorumlarım. Şu an okuduğum bebeğiniz Uykuyu çok sevecek

Böyle olunca insan daha bir şefkatli yaklaşıyor asında bu bildiğince varınca.. yani bunu sırtımıza psikolojik olarak yük yapmayalım biz de insanız hatamız olur ama her şeyi bizim hareketlerimize bağlı bu bilinçte olalım bebiş yetiştirirken..

Kızlar size harika bir mutfak oyalayıcısi ile geldim lütfen deneyin
Alüminyum folyoyu buruşturup top haline getirin bebenize verin, bugün yaptım kızıma verdim eliyle tuttu kaldırdı indirdi ağzına götürdü inceledi de inceledi Rengi ve sesi çok dikkatini çekti buzdolabı poşetinden sonra bunu da sevdi Hep çıngırak falan bence sıkılıyorlar bir süre sonra

Cok gecmis olsun, nerden bulasti acaba, tek belirtisi ates miydi? Insallah bir an once atlatir bol bol emzir anne sutu iyilestircek
Tek tük öksürmekten başladı sonra bu sabah 38.5 ateşi cikti calpol verdim dustu sonrasında tekrar cikti ve aşırı huysuz ve ağlamaya mecali olmayan haldeydi halsizligi suratından okunuyordu sabahları güleç olan çocuk sürekli miz miz iğğğ ığğğ ses çıkarmaya başladı sonrasında dr a gittik suruntu testi istedi pozitif cikti cok dikkat edin evde tüm gün sadece bezle geziyoruz surekli ateşi çıkıyor

Oy bebeğim ya nerden gelmiş domuz gribi , çok geçmiş olsun
Hic bilmiyorum canim dr infulenza için bi surup verdi ondan nefret etti ogurerek cikariyo ben bi tadına bakayım dedim irenc acı acı çocuk ilacı da icmiyo ne olacak böyle bilmiyorum dr oksuruk artar emmezse hastaneye yatiricam dedi emziremiyorum ilacı içmiyor memeden yüzünü diğer tarafa çevirip ağlıyor çığlık çığlığa cok canim sıkkın

Kıyamam ya bebekller hasta huzursuz olunca insanın hiç bir şeye hevesi kalmıyor canını orda bırakıyor, en kısa zamanda toparlar insallah yavrum benim

X’e bi girdim peş peşe anasayfama düşen gönderilere bakın herkes gardını alsın
Eşimin hastaneden arkadaşları gelelim diye aradılar yaza kadar misafir kabul etmiyorum dedim. Bi de hastanede çalışıyorlar tövbe bismillah kafayı yemişler bari kıdemliye demeseydin fazla nöbet yazıcak şimdi bana diyor eşim de kapalı yerde kimseyle buluşamaz dedim isterlerse cafeye gideriz uzaktan bakarlar benim yeğenim rsv den hastanede yatmıştı çok tehlikeli domuz gribi de gırla şuan.allah korusun hepimizi

Çok geçmiş olsun canm benm yaa kıyamama ona inşallah tez zamanda toparlar

Canım alüminyum biraz tehlikeli ağzında minik parça yatabilir bilgin olsun. Görüyorsundur mutlaka ama ne olur ne olmaz

Siz bilmem kaçıncı emzirmenizi yapmak için uyandınız ama benim bebe daha yeni uyuyor çıldırıciimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…