2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Beyaz gürültü eşliğinde emzirmeyi denediniz mi bizde işe yarıyor arada.

Borulceyi düdüklüde 15 dk haşlıyorum
İçine köz kırmızı biber kornişon turşu sarımsak bol dereotu ve maydanoz dogruyorum
Zeytinyağı limon sumak tuz, mis
Şehriyeli tavuk salatasında da bu saydıklarının cogu var yoksa asıl süt yapan kornişon turşu mu
Benim su an hamilelikten onceki son kilomdan 9 kg fazlam var ve 9 kglik göbeğim basenim sırtım göğüslerim duruyo. Bence dogru soru arkadaslar henuz göbeği eriyen var mı olmalı. Ki pilatese gidiyorum haftada 2 kere, diyet yapıyorum ve yurumeye calısıyorum

Bi bez güncellemesi daha, molfix pure and softum geldi. Arkadaslar normal molfixle yumusaklık arasında pek farkı yok cok sasırdım. Hani sleepy naturalden sonra bionatural alıyosun ve bi fark oluyo ya işte o asla yok. Yani mavi paketle de gidilebilir. Ama bazı farklar var:

- eski nesil molfixte bel lastiği vardı, yeni nesil mavi molfixte lastik yokken pure and softta var.
-yumuşaklıkları aşağı yukarı aynı, bariz bir fark yok. Boyları aynı, ikisinde de idrar göstergesi yok.
-pure and soft bir tık daha ince. Sanırım konforlu bez=incelik gibi bişey olmuş cunku eski nesil molfix hem daha yumusak hem daha kalındı bu seri daha ince, pure and soft bir tık daha ince.

2 Numara goon 3 numara molfix ile aynı genişlikteydi yanılmıyorsam (evdeki diğer tüm bezler arasında em genişlerden biri molfixti) sarı goon net daha yumuşak, eğer alırsam tekrar bir de pure and soft ve goon kıyaslaması yapacağım. NewMamaa

Bizim bebekler aynı gün doğdu, 2 haftadır benim kızımın da gece uykuları rutini değişti emzik alan ve bugune kadar memede uyumamış olan kız emziği bıraktı memeyi agzından cektigim an aglayarak uyanıyor yerine koydugumda uyanırsa emmeden uyumuyor. Birkaç gun oncesine kadar 5 6 saat uyuyan kız maksimjm 3 saat uyur olmuştu neyse ki o geçti ama bu sefer de hasta oldu eğer bastan beri aynı değil de bu ara böyleyse ataktan sanırım. Normalde 7 bucuk 8 gibi uyurdu uylu saatinin 10 bucuk oldgu oldu, yanında misafir agırlasak uyanmazdı koyar koymaz uyanır oldj falan.

Herşeyi denedim müzik ninni konuşma , hatta altını açıyorum rahatlasın öyle emzirreyim yok almıyor artık
Hiç mi almıyor ya gece bile mi ? Ben emmek istemince zorluyorum o çıkarıyor ben ağzına tıkıyorum çok inat ettide mi en az 2 3 saat emzirmiyorum

Ahsjdjdnf tamam bu denklemi kornişon turşuyu bir de tek yiyerek çözebiliriz
Kornişonlu dereotlu sarımsaklı yeşil soğanlı ve de zeytinyağlı börülcemi yedim bütün tuşlara bastım hadi bakalım bekliyorum dolsun memeler

Eklentiler

• C466D0CE-E39D-478D-A896-0A4A53076DE8.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 41
Ben sezaryen oldum göbeğim gitti sayılır ama alt karın var bende sezaryen göbeği çok kötü
Hepsi kötü üzülme geçecek inşallah

Haklısınız, erimeyen var mı diye sorunca çoğunluk eridi gibi algılanıyor hepimiz hemen hemen aynı durumdayız inşallah toparlarız

Kızlar 3 ayı geride bıraktık , hala sütünüzü sagiyor musunuz? Saginca geliyor mu sütünüz çok ? Ben göğüsler terbiye olduğundan beri sagmiyorum

Kızlar 3 ayı geride bıraktık , hala sütünüzü sagiyor musunuz? Saginca geliyor mu sütünüz çok ? Ben göğüsler terbiye olduğundan beri sagmiyorum
Ben de pek sağmıyorum ama gunduz sutu stoklarım bitti hastane avm vs ye giderken yanıma alıyorum ben emzirme odası aramayayım diye, o yuzden eger doluysa cok sağıp yerine koyma cabam var nadiren, 40 50 anca cıkıyor onda ds ve uzun sure sağmam gerekiyor, mochi de pek performans gostermiyor bu ara. Ama kızım emince anlıyorum ki baya da süt var

Ben iki gündür çok yorgunum gece hep ayakta sallanmak istiyor hiç uyumuyorum desem yeridir, iki gündür sütüm etkilendi gibi kızım az önce süt az geldiği için ağladi. Göğüsler yumuşacık emince süt geliyor ama saginca gelmeyecek gibi bilemiyorum ya. Börülce falan yapayım yine ama esas etki eden uyumak bence
Gece iyi uyudugumds göğüsler dolu folu oluyor

Kuzu sen güvenli bağlanma uyku kitabını bitirdin mi ? Ben yeni başladım da güvenli bağlanma falan niyeyse vicdan yaptım bebek dünyaya gelmiş güzel tutunmalar yapmalı ki ilerde sorun olmasın falan sanki ufacık bir yerde hata yapsak geleceği söz konusu gibi daha bir sorumluluğum arttı sanki Bır de yokluktan var olup tekrar doğunca yok olmak ve tutunacak dalın anne oluşu, beni etkiledi ya okumasam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…