Beyaz gürültü eşliğinde emzirmeyi denediniz mi bizde işe yarıyor arada.Çocuk büyütmek zor değildi zormuşonu gayet net anladım yani , dediğin gibi canları sağ olsun çocuklarımız bizim herşeyimiz , candan öte , ama bazen insan çok yoruluyor , dediğin gibi artık hiç zorlamicam emerse emsin emmiyorsa ya sağıcam yada mama vericem gittiği yere kadar
Şehriyeli tavuk salatasında da bu saydıklarının cogu var yoksa asıl süt yapan kornişon turşu muBorulceyi düdüklüde 15 dk haşlıyorum
İçine köz kırmızı biber kornişon turşu sarımsak bol dereotu ve maydanoz dogruyorum
Zeytinyağı limon sumak tuz, mis
Benim su an hamilelikten onceki son kilomdan 9 kg fazlam var ve 9 kglik göbeğim basenim sırtım göğüslerim duruyo. Bence dogru soru arkadaslar henuz göbeği eriyen var mı olmalı. Ki pilatese gidiyorum haftada 2 kere, diyet yapıyorum ve yurumeye calısıyorumArkadaşlar halâ göbeği erimeyen var mı? Sözde normal doğum yapınca göbek kalmıyordu hani külliyen yalan 3 aylık hamile gibiyim 58 kg ya düştüm geri ama nafile(68 olmuştum). Sizler ne durumdasınız? Diyetten ziyade sanırım spor yapmalıyım di mi şu iç çamaşır gibi korseden almıştım 3 gün taktım aşırı sıkıyo diye daha da takmadım
Bizim bebekler aynı gün doğdu, 2 haftadır benim kızımın da gece uykuları rutini değişti emzik alan ve bugune kadar memede uyumamış olan kız emziği bıraktı memeyi agzından cektigim an aglayarak uyanıyor yerine koydugumda uyanırsa emmeden uyumuyor. Birkaç gun oncesine kadar 5 6 saat uyuyan kız maksimjm 3 saat uyur olmuştu neyse ki o geçti ama bu sefer de hasta olduKuzum baya araştırdım videolar izledim dinledim ama hepsi uygulamada havada kalan yöntemler bence.. 4 aydan önce verilmiyor uyku eğitimi ataklarda düzeni bozulduğu için.. ağlatmadan öğretebilirsem deneyeceğim ama önce şu gaz probleminden kurtulmamız lazım.. her geçen hafta önceki haftayı aratıyor bana resmen.. önceden az da olsa bir düzeni vardı ne zaman uyur uyanır kestirebiliydum uyku sinyallerini alıyordum şimdi kendide naptığının farkında değil sağı solu belli olmuyor
Büyüdükçe düzelecek inanıyorum
Hangi kitapları okuyorsun bende alayım önerirsen
Ay cok gecmiş olsunBilge domuz gribi cikti ateşler içinde yavrum çok sinirim bozuk keşke çocuklar hastalanmasa
Herşeyi denedim müzik ninni konuşma , hatta altını açıyorum rahatlasın öyle emzirreyim yok almıyor artıkBeyaz gürültü eşliğinde emzirmeyi denediniz mi bizde işe yarıyor arada.
AhsjdjdnfŞehriyeli tavuk salatasında da bu saydıklarının cogu var yoksa asıl süt yapan kornişon turşu mu
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuna, bu illet nerden bulaştı ya suncacik bebeğeBilge domuz gribi cikti ateşler içinde yavrum çok sinirim bozuk keşke çocuklar hastalanmasa
Aa çok geçmiş olsun feci salgın var öyle diyorlarBilge domuz gribi cikti ateşler içinde yavrum çok sinirim bozuk keşke çocuklar hastalanmasa
Hiç mi almıyor ya gece bile mi ? Ben emmek istemince zorluyorum o çıkarıyor ben ağzına tıkıyorum çok inat ettide mi en az 2 3 saat emzirmiyorumHerşeyi denedim müzik ninni konuşma , hatta altını açıyorum rahatlasın öyle emzirreyim yok almıyor artık
Şehriyeli tavuk salatasında da bu saydıklarının cogu var yoksa asıl süt yapan kornişon turşu mu
Benim su an hamilelikten onceki son kilomdan 9 kg fazlam var ve 9 kglik göbeğim basenim sırtım göğüslerim duruyo. Bence dogru soru arkadaslar henuz göbeği eriyen var mı olmalı. Ki pilatese gidiyorum haftada 2 kere, diyet yapıyorum ve yurumeye calısıyorum
Kornişonlu dereotlu sarımsaklı yeşil soğanlı ve de zeytinyağlı börülcemi yedim bütün tuşlara bastım hadi bakalım bekliyorum dolsun memelerAhsjdjdnftamam bu denklemi kornişon turşuyu bir de tek yiyerek çözebiliriz
Hepsi kötü üzülmeBen sezaryen oldum göbeğim gitti sayılır ama alt karın var bende sezaryen göbeği çok kötü
Haklısınız, erimeyen var mı diye sorunca çoğunluk eridi gibi algılanıyorBenim su an hamilelikten onceki son kilomdan 9 kg fazlam var ve 9 kglik göbeğim basenim sırtım göğüslerim duruyo. Bence dogru soru arkadaslar henuz göbeği eriyen var mı olmalı. Ki pilatese gidiyorum haftada 2 kere, diyet yapıyorum ve yurumeye calısıyorum
Ben de pek sağmıyorum ama gunduz sutu stoklarım bitti hastane avm vs ye giderken yanıma alıyorum ben emzirme odası aramayayım diye, o yuzden eger doluysa cok sağıp yerine koyma cabam var nadiren, 40 50 anca cıkıyor onda ds ve uzun sure sağmam gerekiyor, mochi de pek performans gostermiyor bu ara. Ama kızım emince anlıyorum ki baya da süt varKızlar 3 ayı geride bıraktık , hala sütünüzü sagiyor musunuz? Saginca geliyor mu sütünüz çok ? Ben göğüsler terbiye olduğundan beri sagmiyorum
Ben iki gündür çok yorgunum gece hep ayakta sallanmak istiyor hiç uyumuyorum desem yeridir, iki gündür sütüm etkilendi gibi kızım az önce süt az geldiği için ağladi. Göğüsler yumuşacık emince süt geliyor ama saginca gelmeyecek gibi bilemiyorum ya. Börülce falan yapayım yine ama esas etki eden uyumak benceBen de pek sağmıyorum ama gunduz sutu stoklarım bitti hastane avm vs ye giderken yanıma alıyorum ben emzirme odası aramayayım diye, o yuzden eger doluysa cok sağıp yerine koyma cabam var nadiren, 40 50 anca cıkıyor onda ds ve uzun sure sağmam gerekiyor, mochi de pek performans gostermiyor bu ara. Ama kızım emince anlıyorum ki baya da süt var
Mevlutte gecti sanirim bütün aile dökülüyor su an bizimÇok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuna, bu illet nerden bulaştı ya suncacik bebeğe
Deneyeceğim kesinlikleBorulceyi düdüklüde 15 dk haşlıyorum
İçine köz kırmızı biber kornişon turşu sarımsak bol dereotu ve maydanoz dogruyorum
Zeytinyağı limon sumak tuz, mis
Yok kız nerdee daha uğraşmaya başlamadımGece uykularını öne cekebildin mi
Kuzu sen güvenli bağlanma uyku kitabını bitirdin mi ? Ben yeni başladım da güvenli bağlanma falan niyeyse vicdan yaptımYok kız nerdee daha uğraşmaya başlamadımbir kitap daha okuyorum hem o bitsin iyice öğreneyşm hemde 4. Ay dolsun yada en azından yaklaşsın ye oyalanıyorum çünkü bunişe başlayınca vazgeçince bebeğin kafası karışırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?