Yan da dönmedi mi daha? Sen elinle destek verip yan döndür kuzum öyle öyle öğrenirBenim gibi henüz dönmedi yaa. Sadece ayaklarını kaldırıp kafayı göğse basıp kendini topa dönüştürüyor. Sonra geri açıyor.
Benim bıdık onu öğrenemedi hala eline değen şeyleri kendi alıyor da ben uzatınca almıyorEvet canım uzattığım herşeyi büyük Bir heyecanla alıyor elimden.
Benim de hafta sonu 1 grup arkadaşım geliyorBende yaza kadar kimseyle görüşmiycek ama okula giden oğlum var babamız çalışıyo hayırlısı ile yaz gelse
Ee benim aldığım 2.55 miş ben de ucuza almışım kız :) aynı yerden almışız galibaValla kullanırken göreceğiz ama grubun goon fan club başkanı benim o kesin, o iç yumuşaklığını aşamıyorum. Mesela az once tyde migros satıyomus goon tanesi 2.55e geliyodu aldım 3 paket. Aynı parayı veriyosam goonu tercih ederim.net gerek o bel bandı, gerek o yumusaklığı yakında akrostij falan yazcam
Goon ben de denemek istiyorum 3 numara molfix stoğum bitti. Goon bedeni molfixe göre nasıl? 3 mü alsam 4 müValla kullanırken göreceğiz ama grubun goon fan club başkanı benim o kesin, o iç yumuşaklığını aşamıyorum. Mesela az once tyde migros satıyomus goon tanesi 2.55e geliyodu aldım 3 paket. Aynı parayı veriyosam goonu tercih ederim.net gerek o bel bandı, gerek o yumusaklığı yakında akrostij falan yazcam
Ahh canım benim ya çok geçmiş olsun , üst üste geldi sizindeBir kere bebeğimle o tabloyu yaşadım ya tekrar olucak diye aklım çıkıyor bide kulak hasarına uğradım bi hafta sonra randevum var büyük ihtimalle kulak zarı delindi
Aman aman görüşmeyin kimseyle şuan herkes dökülüyor
Başını ne kadar kaldırıyor? bizim kız da reflü yatağındayken başını kaldırmaya başladı reflü yatağını kullanmayı bıraktım o yüzden.Kızlar 10 gündür nazenin sürekli başını kaldırıp oturmak istediği için mama sandalyesini kurduk 2. Kademeye aldık bıraksam bütün gün oturacak yadoktorda bu pozisyonda oturabilir dedi aklınızda olsun sizin de burada da başını kaldıran bebek vardı
İnşallah problemsiz atlatırsınızBenim de hafta sonu 1 grup arkadaşım geliyor
Hiç sorma kuzum canım çok sıkkınAhh canım benim ya çok geçmiş olsun , üst üste geldi sizinde
Mama sandalyesindeyken bile böyle kaldırıyor;Başını ne kadar kaldırıyor? bizim kız da reflü yatağındayken başını kaldırmaya başladı reflü yatağını kullanmayı bıraktım o yüzden.
Uyku güvenli bağlama ve bebeğiniz diye bir kitap var ben onu sevdim Şu an bir tane daha okuyorum Bunu o kadar sevmedim Ama daha bitmedi bir bitsin ona göre yorumlarım. Şu an okuduğum bebeğiniz Uykuyu çok sevecek
Saçlar halis mi, hay maşallahMama sandalyesindeyken bile böyle kaldırıyor;
Ben o kitabı bugün okurken yine duygulandımUyku güvenli bğlnmayı bende hamileyken okumuştum bya yararlı bilgiler var şimdi yine açıp açıp bakıyorum
Ama 4 aydan evel pek bişey yapılamıyor hatta 4.5 ay gbi düzeltilmiş ay olarak düşünürsek bizim 5.aya kadar nasıl uyursa uyusun mantığı var
Birde nereye baksam 1.5-2 saat uyku gündüz bizimkiler 45 50 dk yatıp yatıp uyanıyor bakalım nasıl olcak
Uyku konusu çok önemli ya beni strese sokuyor
Ben o kitabı bugün okurken yine duygulandım
Yok bebeği yatırıp 3 dk bekleyip sonra kucağına alıp 2 dk bekleyip ağlasa bile yerine koymalar falan. Böyle eğitimler varmış şaka mı bu ya? Bebeğim orda ağlayacak ben 2 dk doldu diye beşiğine birakicam, oldu. Şuan yanlış uygulamaları okuyorum inş bebeğim uyursa doğrularını okumaya basliycam
Kendi linkini kendin yollamışsınLink atsana bana da ben küçüntür diye 4 no almıştım onlar bitiyor şimdi 3 sipariş verdim o gelir bugün. Ona göre ya 3 ya 4 alcam.. ama benimkinde neden bel lastiği yok yaşu önde çiş birikme olayını bi kabullenemedim iyi mi kötü mü anlayamadığım için ama sen molfixi sevmedin ben de hiç denemeyeyim bu ara o zaman.
Yanılmıyodam goon 2 ile molfix 3 aynı ebatlardaydı bence 3 al goonda.Goon ben de denemek istiyorum 3 numara molfix stoğum bitti. Goon bedeni molfixe göre nasıl? 3 mü alsam 4 mü
Enseden 4 cm uzun bi de emolara benziyorSaçlar halis mi, hay maşallah
Sizin uyku olayı bir ara sekteye ugramisti düzeldi mi
Tam ölçüm içse daha iyi olur biraz su yada sütle şırıngaya çek öyle dene belki hepsini içerŞırınga ile çekip veriyorum canim öyle çözüm buldum yarısını iciyo yarısı disarda en azindan içtiği yarar umarım şu karistirirsam etkisi olmaz diye karistirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?