2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar 1 yıl önce doğum yapıp saçı çok dökülen bir arkadaşımdan Şampuan önerisi geldi ve sipariş verdim o ve kullanan arkadaşları bundan çok memnun kalmışlar. Halalles adı link veriyorum :)

Ee benim aldığım 2.55 miş ben de ucuza almışım kız :) aynı yerden almışız galiba

Goon ben de denemek istiyorum 3 numara molfix stoğum bitti. Goon bedeni molfixe göre nasıl? 3 mü alsam 4 mü

Ahh canım benim ya çok geçmiş olsun , üst üste geldi sizinde

Kızlar 10 gündür nazenin sürekli başını kaldırıp oturmak istediği için mama sandalyesini kurduk 2. Kademeye aldık bıraksam bütün gün oturacak ya doktorda bu pozisyonda oturabilir dedi aklınızda olsun sizin de burada da başını kaldıran bebek vardı

Başını ne kadar kaldırıyor? bizim kız da reflü yatağındayken başını kaldırmaya başladı reflü yatağını kullanmayı bıraktım o yüzden.

Uyku güvenli bğlnmayı bende hamileyken okumuştum bya yararlı bilgiler var şimdi yine açıp açıp bakıyorum
Ama 4 aydan evel pek bişey yapılamıyor hatta 4.5 ay gbi düzeltilmiş ay olarak düşünürsek bizim 5.aya kadar nasıl uyursa uyusun mantığı var
Birde nereye baksam 1.5-2 saat uyku gündüz bizimkiler 45 50 dk yatıp yatıp uyanıyor bakalım nasıl olcak
Uyku konusu çok önemli ya beni strese sokuyor
Uyku güvenli bağlama ve bebeğiniz diye bir kitap var ben onu sevdim Şu an bir tane daha okuyorum Bunu o kadar sevmedim Ama daha bitmedi bir bitsin ona göre yorumlarım. Şu an okuduğum bebeğiniz Uykuyu çok sevecek

Ben o kitabı bugün okurken yine duygulandım
Yok bebeği yatırıp 3 dk bekleyip sonra kucağına alıp 2 dk bekleyip ağlasa bile yerine koymalar falan. Böyle eğitimler varmış şaka mı bu ya? Bebeğim orda ağlayacak ben 2 dk doldu diye beşiğine birakicam, oldu. Şuan yanlış uygulamaları okuyorum inş bebeğim uyursa doğrularını okumaya basliycam

Uyusalar çok şey bakıcazda gündüz çok zor ya uyutmak dalıncada 30 40 dk
Nereye baksan 2 saat uyku bu çok kolay birşey dğl ve 6 aya kadarda zor bence gündüz için

Kendi linkini kendin yollamışsın aynı yerden almışız. Molfixi daha denemedim ama ya az bekle deneyip haber vereyim ya da goon 3u seversen ordan devam et. evcarshirak yeni nesil molfixi sevmişti, septembrmom da en başından beri pure and soft kullanıyor. Bence senin soru un 3 no goon ile çözülecek eğer çözülmezse denersin molfixleri.
Goon ben de denemek istiyorum 3 numara molfix stoğum bitti. Goon bedeni molfixe göre nasıl? 3 mü alsam 4 mü
Yanılmıyodam goon 2 ile molfix 3 aynı ebatlardaydı bence 3 al goonda.

Saçlar halis mi, hay maşallah
Sizin uyku olayı bir ara sekteye ugramisti düzeldi mi
Enseden 4 cm uzun bi de emolara benziyor
Gündüz uykuları hala sıkıntılı yarım saat 40 dakika falan uyuyor 3 saat uyanık kalıyor ama Ağlamaları sızlanmaları geçti göğsümde uyuyor gündüz ya da ana kucağında bence bayılıyor o kadar uykusuz kaldığı için bakalım bekliyorum geçmesini ben de

Kizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?

Şırınga ile çekip veriyorum canim öyle çözüm buldum yarısını iciyo yarısı disarda en azindan içtiği yarar umarım şu karistirirsam etkisi olmaz diye karistirmadim
Tam ölçüm içse daha iyi olur biraz su yada sütle şırıngaya çek öyle dene belki hepsini içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…