En iyisini yapmışsın , hastanede okulda çalışan misafir edilmesinEşimin hastaneden arkadaşları gelelim diye aradılar yaza kadar misafir kabul etmiyorum dedim. Bi de hastanede çalışıyorlar tövbe bismillah kafayı yemişlerbari kıdemliye demeseydin fazla nöbet yazıcak şimdi bana diyor eşim de kapalı yerde kimseyle buluşamaz dedim isterlerse cafeye gideriz uzaktan bakarlar benim yeğenim rsv den hastanede yatmıştı çok tehlikeli domuz gribi de gırla şuan.allah korusun hepimizi
Anladım şükür çok yükselmemiş inşallah bizimde sorunsuz geçerHafif ateş oldu bizde 38i görmedik şükür ama aşıdan hemen 20 dk sonra calpol verdiler hastanede, doktorumuz öyle yaptırdı. Akşam da eşim 37.6 da evham yapıp verdi calpol
Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını almıştım okumaya fırsatım olmamıştı okuyayım bariUyku güvenli bağlama ve bebeğiniz diye bir kitap var ben onu sevdim Şu an bir tane daha okuyorum Bunu o kadar sevmedim Ama daha bitmedi bir bitsin ona göre yorumlarım. Şu an okuduğum bebeğiniz Uykuyu çok sevecek
Ah çok geçmiş olsun hastalık komple düzenlerini değiştiriyor bebeklerinBizim bebekler aynı gün doğdu, 2 haftadır benim kızımın da gece uykuları rutini değişti emzik alan ve bugune kadar memede uyumamış olan kız emziği bıraktı memeyi agzından cektigim an aglayarak uyanıyor yerine koydugumda uyanırsa emmeden uyumuyor. Birkaç gun oncesine kadar 5 6 saat uyuyan kız maksimjm 3 saat uyur olmuştu neyse ki o geçti ama bu sefer de hasta oldueğer bastan beri aynı değil de bu ara böyleyse ataktan sanırım. Normalde 7 bucuk 8 gibi uyurdu uylu saatinin 10 bucuk oldgu oldu, yanında misafir agırlasak uyanmazdı koyar koymaz uyanır oldj falan.
Çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız bol bol emzirmeye çalış emmiyorsa mama ver boğazı kuru kalmasınBilge domuz gribi cikti ateşler içinde yavrum çok sinirim bozuk keşke çocuklar hastalanmasa
Valla kullanırken göreceğiz ama grubun goon fan club başkanı benim o kesin, o iç yumuşaklığını aşamıyorum. Mesela az once tyde migros satıyomus goon tanesi 2.55e geliyodu aldım 3 paket. Aynı parayı veriyosam goonu tercih ederim.net gerek o bel bandı, gerek o yumusaklığı yakında akrostij falan yazcamPure and softta nasıl idrar göstergesi yok ya biri bana bunu açıklasınya ince olması bence iyi olur çünkü bebekler artık hareketleniyor bacak araları rahat olsa iyi olur. Anladığım kadarıyla bayılmadın molfix e
Bazen gece sağıyorum sadece,gündüz asla fırsatım olmuyorKızlar 3 ayı geride bıraktık , hala sütünüzü sagiyor musunuz? Saginca geliyor mu sütünüz çok ? Ben göğüsler terbiye olduğundan beri sagmiyorum
Görenler aa ne çabuk kilo vermişsin diyor ama alt göbek duruyorArkadaşlar halâ göbeği erimeyen var mı? Sözde normal doğum yapınca göbek kalmıyordu hani külliyen yalan 3 aylık hamile gibiyim 58 kg ya düştüm geri ama nafile(68 olmuştum). Sizler ne durumdasınız? Diyetten ziyade sanırım spor yapmalıyım di mi şu iç çamaşır gibi korseden almıştım 3 gün taktım aşırı sıkıyo diye daha da takmadım
Ah canım ya ilacı süte karıştırıp versen ? Yada azcık ılık suyla ? Belki içerHic bilmiyorum canim dr infulenza için bi surup verdi ondan nefret etti ogurerek cikariyo ben bi tadına bakayım dedim irenc acı acı çocuk ilacı da icmiyo ne olacak böyle bilmiyorum dr oksuruk artar emmezse hastaneye yatiricam dedi emziremiyorum ilacı içmiyor memeden yüzünü diğer tarafa çevirip ağlıyor çığlık çığlığa cok canim sıkkın
Benimkide 1 de zor bela ağlaya ağlaya uyuduSiz bilmem kaçıncı emzirmenizi yapmak için uyandınız ama benim bebe daha yeni uyuyor çıldırıciimmmmm
Kızın nasıl oldu canımMax 38.5 çıkıyor ama ben az çıktığını gorunce hemen calpol veriyorum en korkulu rüyam ateş
Sabah güzel emdi canim yine ateşi çıkıyor ilaçlarını verdim öksürüğü artti bugun ama yine de keyfi düne göre iyi cok sukurKızın nasıl oldu canım
Şırınga ile çekip veriyorum canim öyle çözüm buldum yarısını iciyo yarısı disarda en azindan içtiği yarar umarım şu karistirirsam etkisi olmaz diye karistirmadimAh canım ya ilacı süte karıştırıp versen ? Yada azcık ılık suyla ? Belki içer
Evet canım uzattığım herşeyi büyük Bir heyecanla alıyor elimden.Kızlar bebekleriniz bir şey al dediğinde uzattığında uzanıp alıyor mu? Benimki hala almıyor da. 4. Aya yakınken olacak bu galiba. Yani önünde asla olan oyuncakları falan uzanıp alıyor Kendi bir şekilde oynuyor ama böyle Sen uzatınca almıyor yani
Benim gibi henüz dönmedi yaa. Sadece ayaklarını kaldırıp kafayı göğse basıp kendini topa dönüştürüyor. Sonra geri açıyor.Kızlar kızım bugün dönmeye başladı benim deİki kez döndü ikisini de babası gördü bana foto attı Duygusalim bugün
Bir kere bebeğimle o tabloyu yaşadım ya tekrar olucak diye aklım çıkıyor bide kulak hasarına uğradım bi hafta sonra randevum var büyük ihtimalle kulak zarı delindiX’e bi girdim peş peşe anasayfama düşen gönderilere bakınherkes gardını alsın
Bende yaza kadar kimseyle görüşmiycek ama okula giden oğlum var babamız çalışıyo hayırlısı ile yaz gelseEşimin hastaneden arkadaşları gelelim diye aradılar yaza kadar misafir kabul etmiyorum dedim. Bi de hastanede çalışıyorlar tövbe bismillah kafayı yemişlerbari kıdemliye demeseydin fazla nöbet yazıcak şimdi bana diyor eşim de kapalı yerde kimseyle buluşamaz dedim isterlerse cafeye gideriz uzaktan bakarlar benim yeğenim rsv den hastanede yatmıştı çok tehlikeli domuz gribi de gırla şuan.allah korusun hepimizi
İlk dediğim bana daha yakın geldi çünkü ağlatmalı eğitimleri anlatmıyor. Diğeri eğitim metotlarını anlatıyor onları internetten de buluruz sonuçta. Ama yinede nasıl yaklaşmalıyız vs insana bir ipucu veriyor her kitapBebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını almıştım okumaya fırsatım olmamıştı okuyayım bari
İlk dediğini de alayım saol canım
Link atsana bana da ben küçüntür diye 4 no almıştım onlar bitiyor şimdi 3 sipariş verdim o gelir bugün. Ona göre ya 3 ya 4 alcam.. ama benimkinde neden bel lastiği yok yaValla kullanırken göreceğiz ama grubun goon fan club başkanı benim o kesin, o iç yumuşaklığını aşamıyorum. Mesela az once tyde migros satıyomus goon tanesi 2.55e geliyodu aldım 3 paket. Aynı parayı veriyosam goonu tercih ederim.net gerek o bel bandı, gerek o yumusaklığı yakında akrostij falan yazcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?