2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
En iyisini yapmışsın , hastanede okulda çalışan misafir edilmesin

Uyku güvenli bağlama ve bebeğiniz diye bir kitap var ben onu sevdim Şu an bir tane daha okuyorum Bunu o kadar sevmedim Ama daha bitmedi bir bitsin ona göre yorumlarım. Şu an okuduğum bebeğiniz Uykuyu çok sevecek
Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını almıştım okumaya fırsatım olmamıştı okuyayım bari
İlk dediğini de alayım saol canım

Ah çok geçmiş olsun hastalık komple düzenlerini değiştiriyor bebeklerin
Sizin yine bir düzeniniz varmış umarım geri döner o düzene iyileşince
Uykuya aşırı direnme var ve derin uyuyamıyor gözler kapalı eller ayaklar durmuyor kendini uyandırıyor

Valla kullanırken göreceğiz ama grubun goon fan club başkanı benim o kesin, o iç yumuşaklığını aşamıyorum. Mesela az once tyde migros satıyomus goon tanesi 2.55e geliyodu aldım 3 paket. Aynı parayı veriyosam goonu tercih ederim.net gerek o bel bandı, gerek o yumusaklığı yakında akrostij falan yazcam

Görenler aa ne çabuk kilo vermişsin diyor ama alt göbek duruyor
Saolsun bebeğim hep ayakta gezdirdiği için anasını bi 4-5 kilom kaldı eski kiloma dönmeme ama göbek sporsuz gitmez ona da asla fırsat yok

Ah canım ya ilacı süte karıştırıp versen ? Yada azcık ılık suyla ? Belki içer

Evet canım uzattığım herşeyi büyük Bir heyecanla alıyor elimden.

Kızlar hâlâ reflü yatağı kullanan var mı ?
6 ay kullanımı öneriliyor ama bebeğim sabah koyduğum gibi durmuyor. Bayağı bir aşağıya kaymış oluyor.

Sizler nasıl yatırıyorsunuz ve bebekleriniz ne kadarlık?

X’e bi girdim peş peşe anasayfama düşen gönderilere bakın herkes gardını alsın
Bir kere bebeğimle o tabloyu yaşadım ya tekrar olucak diye aklım çıkıyor bide kulak hasarına uğradım bi hafta sonra randevum var büyük ihtimalle kulak zarı delindi
Aman aman görüşmeyin kimseyle şuan herkes dökülüyor

Bende yaza kadar kimseyle görüşmiycek ama okula giden oğlum var babamız çalışıyo hayırlısı ile yaz gelse

Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını almıştım okumaya fırsatım olmamıştı okuyayım bari
İlk dediğini de alayım saol canım
İlk dediğim bana daha yakın geldi çünkü ağlatmalı eğitimleri anlatmıyor. Diğeri eğitim metotlarını anlatıyor onları internetten de buluruz sonuçta. Ama yinede nasıl yaklaşmalıyız vs insana bir ipucu veriyor her kitap

Link atsana bana da ben küçüntür diye 4 no almıştım onlar bitiyor şimdi 3 sipariş verdim o gelir bugün. Ona göre ya 3 ya 4 alcam.. ama benimkinde neden bel lastiği yok ya şu önde çiş birikme olayını bi kabullenemedim iyi mi kötü mü anlayamadığım için ama sen molfixi sevmedin ben de hiç denemeyeyim bu ara o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…