- 2 Temmuz 2023
- 12.124
- 36.347
- 528
Teyzem misafirlige gelmek icin kirk takla atiyor ben reddettim reddettim, annem onlara gitti. Saka gibi degil mi? Dun anneme telefonda teyzeme yanasma diyorum, ordan bana bagiriyor "hastalikli miyiz?" Diye, evet dedim, seni surunduren bebelerimi oldurebilir. Dinlediler mi, hayir.Kızlar
Aman dikkat edelim bebelerimiz için
Buyuk kizim 18 gunluktu, kaynanam elinden sigil gibi bisey aldirmisti, yani 1-2 dikislik bir isi vardi. Tam 3 ay sonra bize gelmişti, nasil becerdiyse o 1-2 dikis enfeksiyon kapmis, bize söylemek yok.Çok teşekkür ederiz canım. Evet bol bol emziriyorum bizden sürüntü almadılar ama doktor influenza olabilir dedi. Bugün kendi doktorumuza gideceğiz.
Kayınvalideme dün sen bulaştırmışsın çocuğa dedim. Ben mi dedi evet sen dedim. (Doktor zaten evde kim hastaysa ondan bulaşmıştır demişti kaynanam inatla avmde bulaştığını iddia ediyordu)
Dün beri bana tavırlı yüzüme bakmıyor konuşmuyor. Kimin kime tavırlı olması gerek ben anlamadım. Söylediğimde şey de sadece o. Sen bulaştırmışsın dedim sadece. Daha birsürü ağız dolusu laflarım vardı ama hepsini kendime sakladım. Bunda bile hemen triplere girdi. Sanki iftira atıyorum.
Tamam canım sağol içim. RahatladıKuzum benimkinde reflu var diye doktor hep yan yatır dedmişti. Yan yatırıyordm. Şimdi iyice hareketlendi beni dinlemiyor yan yatırsam sırt üstüne dönüyor. Sırt üstü koysam yan dönüyor. Bazen kendi geri yan dönmüş oluyor vs. Sıkıntı yok yani.
Dediğin gibi zaman koydum olmadı yani dedim uyandı 1 buçuk saat oldu , bazen uyuyor ama çoğu zaman uyumuyor ve uykuya direnip ağlıyor , zaten uykusun gelince o kadar belli oluyor ki , bazen ağlıyor artık kucağımda yüzü dönük gezdiriyorum öyle bakıyorum uyuya kaldı ama ne kadar öyle yapa bilirim yoruluyorum gerçektenCanım emziği bırakmasa iyi olurdu kendini onunla sakinleştirirdi. başka bir emzikte al dene istersen. Eviniz de sıcak değil hatta soğukmuş bilemedim ki ya yavrum niye böyle huysuz. Eli yüzündeyse uykusuzluktur gibi ama
Ben Gucci guilty kullanıyorum , bitti gittim bargellodan aldım kötü değil , tabiki original bi başka ama bu da güzel kokuyorKızlar bana hem güzel kokan hemde Uygun fiyatlı kadın parfümü önerir misiniz? .
Size güveniyorumm.
Aynen canım yatakta hiç bişey. Bırakmıyorum , inşallah gece yarısı yüz üstü dönmez gerçi uykum çok hafiftir elini hareket ettirse uyanıyorumCanım artık gelişimsel basamağa uygun yatabilir, ilerde iyice dönünce yüzüstü yan ters düz her şekilde yatmaya basliycaklar bunu engellemiycez, sen de engelleme sadece güvenlik önlemlerini al (yatakta bebek dışında bir şey olmayacak) bir de şuan yüzüstü dönerse kendini kurtarmaya bilir sık sık kontrol et
Ah yavrum ya iyiki yapmadınız ama kaynanan yapacağını yapmışÇok sağol canım. Ben hep yapmayalım dedim hastalık mevsimi diye ille istedi. Normalde bugün yapacaktık ama kaynanam hasta oldu üstüne kızıma bulaştırdı mevlüt iptal oldu
Annelerin kalbi uyumaz zatenAynen canım yatakta hiç bişey. Bırakmıyorum , inşallah gece yarısı yüz üstü dönmez gerçi uykum çok hafiftir elini hareket ettirse uyanıyorum
Bende sıkmıyorum şuanlık , kızımı anneme bırakıp dışarıya çıktığım zamanlar sıkıyorumBen bebek doğduğundan beri hiç parfüm sıkmıyorum ya siz sıkıyor musunuz?
Allah korusun ya korkulu rüyamKızlar
Şu çorapların tatlılığına bak , renkli ya seviyordur ilgisi çekiyorBugün güncelleme geldi kızıma, emzirirken sürekli kendini oturur pozisyona getirip coraplarina bakiyorBoşlukta emzirmek istiyorum hiç bir şey dikkatini cekmemeli Eki Görüntüle 3357045
İşte o aşamaya gelmeden önce yakalayıp uyutmak lazım ağlama kısmına geldiyse geç kalmışız demektir. Sen 45 dakkada bir takip et bakalım belirtiler başlatacaktırDediğin gibi zaman koydum olmadı yani dedim uyandı 1 buçuk saat oldu , bazen uyuyor ama çoğu zaman uyumuyor ve uykuya direnip ağlıyor , zaten uykusun gelince o kadar belli oluyor ki , bazen ağlıyor artık kucağımda yüzü dönük gezdiriyorum öyle bakıyorum uyuya kaldı ama ne kadar öyle yapa bilirim yoruluyorum gerçekten
Evde hiç sıkmıyorum, dışarı çıktığımdaysa sadece kiyafetime sıkıyorum tenime teması olmuyor
Geçen kv'ye gittik ya çocuğu kucağıma aldım saçından öpçem nasıl parfüm kokmuş saçları. Kv sıkmış kendine bebeği de kucağına alınca hep yavruma sinmiş kokusu. Dedim ki kendi kendime hala sıkmamaya devamBi kere sıkma gafletinde bulundum çok pişman oldum bi daha da sıkmadım
Off ya yarın 5 arkadaşım gelcek banaKızlar
Çorap olmasa başka bir şey bulur bu cadılarBugün güncelleme geldi kızıma, emzirirken sürekli kendini oturur pozisyona getirip coraplarina bakiyorBoşlukta emzirmek istiyorum hiç bir şey dikkatini cekmemeli Eki Görüntüle 3357045
Şimdi bir daha mevlüt mevlüt der mi ilerdeÇok sağol canım. Ben hep yapmayalım dedim hastalık mevsimi diye ille istedi. Normalde bugün yapacaktık ama kaynanam hasta oldu üstüne kızıma bulaştırdı mevlüt iptal oldu
Bize antibiyotik alerji ilacı ateş düşürücü ve ventolin +flexin hava verdiSize ne ilaç verdi kuzum dr bize oksuruk için fitospan verdi infulenza icin enfluvir verdi bol bol da emziriyorum iyi geldi çok şükür size de çok geçmiş olsun bi daha da bu illet uğramasın ınsallah
Onları takip ediyorum esnediği zaman diyorum aha uykusu geldi ama o zaman yatırınca iki kati ağlıyor bu sefer hiç uyumuyor , yada belli oluyor hafiften artık yorgun gibi oluyor aha tam zamanı diyorum ama yokİşte o aşamaya gelmeden önce yakalayıp uyutmak lazım ağlama kısmına geldiyse geç kalmışız demektir. Sen 45 dakkada bir takip et bakalım belirtiler başlatacaktır
Haha yerimBugün güncelleme geldi kızıma, emzirirken sürekli kendini oturur pozisyona getirip coraplarina bakiyorBoşlukta emzirmek istiyorum hiç bir şey dikkatini cekmemeli Eki Görüntüle 3357045
Umarım hasta değillerdir, biz yinede iyi düşünelimOff ya yarın 5 arkadaşım gelcek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?