2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ek gıda alışverişi için tabak, kaşık, suluk vs hangi markadan aldınız ?
Melikeben NewMamaa septembrmom
Suluk-Renk değiştiren kaşık (Munckhin)
Bolmeli ve vakumlu tabak+Kase (Pandish)
Pandish Oioi muadili canım.
Niyeyse farklı olmak istedim ve öneri üzerine Pandish aldım çok çok şeker
360 derece dönen tabak alacağım, içindekileri dökmeyen, bir de meyve emziği
Meyve emzigini Oioi onermiyorlar delikleri alakasız olduğu için, Weebaby alacağım ona güzel diyorlar.

Ben ek gıda için aldıklarımın (hatırladıklarım çünkü kaldırdım hepsini) resmini, aldığım tarih ve fiyatları yazıyorum.. ddlklc
1. Termos 450ml: 150 tl (22 ekim 2022)
2. Oioi puzzle tabak: 175 (4 mayıs)
3. Oioi önlük: 175 (4 Mayıs)
4. Babyjem önlük: 30 tl (4 mayıs)
5.Oioi set : 450 (24 mayıs)
6. 2li meyve süzgeci: 80 (2 haziran)
7. Munchkin pipetli suluk: 250 tl (1 temmuz)
8. munchkin bardak: 270 tl ( 1 kasım)
9. Munchkin 4lü kaşık: 200 tl (1 kasım)
10. Karaca baby 2 tencere ve buhar. : 700 tl ( 23 kasım)

Eklentiler

• Screenshot_20231226-134630_Chrome.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20231226-133912_Hepsiburada.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20231226-134135_Trendyol.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20231226-133657_Hepsiburada.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20231226-133351_Hepsiburada.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20231226-133420_Hepsiburada.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20231226-133409_Hepsiburada.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20231226-133809_Hepsiburada.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20231226-135051_Hepsiburada.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 41
Alacağım eksiklerim;
1. yoğurt makinesi (arçeliğinkini almak istediğim ama pahalı olduğu için alamadım. Belki piyango filan çıkar diye de diğerlerini de almadım hala ama weebaby alacağım herhalde)
2. Küçük boy termos
3. Belki başka yemek taşıma kapları küçük

Ben oioi aldım tabak kaşık bardak suluk da munchkin aldım. Habire kaşık yıkama derdi olmasın diye 6lı kaşık aldım bi de munchkin in.
Mama kabı aldım iki tane termos e bebekten. Karacadan buharlı pişirmek için tencere aldık Burda örgütlenip yoyko buharlı pişirici weewell yoğurt makinası önlük uygun bebeden aldım 2 tane uygundu fiyatı birkaç da hediye geldi. Etrafı kirletme durumuna göre o giyilen önlüklerden alabilirim.

360 derece donen tabak, cok buyuk sacmalik bence almayın ben aldigima cok pismanim sjsjsjsj cok severek almistim. Kizim icinde cerez yemek disinda hicbir sey yapmadi, isin hilesini cozmesi 3-4 gununu aldi.

Vakumlu tabak oioi idi bizimki, mama sandalyesinin tepsisinin buyuk boy olmasi lazim. Ikea tipi mama sandalyelerine olmuyor. Vakumunu cozemeyen bebek gormedim henuz.

Meyve emzigi cok lazim, cok gerekli ucuz buldukca alin, yedekli olsun.

Renk degistiren kasigi ben rossmann'dan cok uygun fiyatli aldim, toplasan 3-4 ay kullanacak. (Corbalara gecince ise yaramiyor artik)

Suluk, cok hirpalanan ve neredeyse her ay yenisi alinan birsey, kulplu ve dokulmeyen agizli, saglikli bir plastikten uretildigi surece her markayi tercih edin bence. (Saglikli plastiklerin kodlari google'da dolasiyor surekli, siz zaten bunu biliyorsunuzdur.)

Su pandish'i bir arastirayim ben.

Onun yerine yapismayan tabldot tipi bir tabak aldim cok kullanışlı oldu o bize. (1.5 yas sonrasi)

Bence sunlari da almayi ihmal etmeyin, halen piyasada bulunuyorsa tupperware bolmeli saklama kaplari

Sicak tutan ici cam disi metal yalitimli termos (starbucksta var, stanley var, e bebek'in bir urunu var. ben o zaman alirken e bebek'te gormemistim. uygun fiyatli olan starbucksti ordan almistim.) Piknige vs giderken, disari cikarken cok lazim oluyor.

Ondan sonra yogurt mayalamak icin 150-200 ml olculu kavanozlar. (Hipp, herobaby, hamm marka mama kavanozlarini saklayin, cok ise yariyor)

Ve kasik catal kullanmayi ogreten plastik tombul kulplu 18/10 celik catal kasik seti (sanirim bunun porselen kulplulari da cikmis)

Bi yuzu naylon, bi yuzu kumas / havlu mama onlukleri var, cok daginik bebekler icinde kollu önlukler var, etkinlik önlüğü diye geciyor, ondan da alabilirsiniz.

Kendi kendine yemege baslayan bebek icin de silikon, altinda haznesi olan onluk sahane oluyor.

Sağol canım size de geçmiş olsun bizimkiler nezle gibi.Asm 5.600ken bir çay kaşığı demişti.şimdi 6yı geçti dediğin gibi biraz fazla versem iyi olur. Çay kaşığı 2.5 ml miş işe yaradı çok yükselmemişti belki ondandır.
Nebülizatörüm yok ama serum koymak mantıklıymış. ilerde çok tıkanırlarsa alayım.şimdilik burunları kendi akıyor.

Oioiler havada uçuşurken ek gıda ürünlerini bimden alacak olan ben kızımda aldığım kaşık çatal yeni kırıldı 2 sene idare etti yine gelirse alıcam inşallah bölmeli tabak hala kullanıyoruz erkek için olanlarından alıcam bu sefer suluk chicco hediye geldi güzele benziyor onu kullanırız ama kızımda we baby cam almıştım yine alıcam

Kasım indirimlerinde baya uyguna gelmişti öylelikle aldık biz de. Sizde ikinci çocuk rahatlığı var tabi me güzel biz ona erişmedik

SS aldım hemen yazdıklarınızı, ya bana 360 derece dönen tabak çok mantıklı gelmişti hdjd almiyim boşa
E bebeğin termosunu merak ettim bi bakiyim ona
Çok teşekkür ederim

Şunu da ekliyim ben 3 yıl önce buharda pişirmek için şu tencereyi almıştım mükemmel bişi çok kaliteli sapasağlam. Hemen hemen tüm sebzeleri bunda haşlıyorum altında da çorba yapıyorum sebzelerin haslanirken ki suyu da çorbaya dökülüyor sebze sulu çorba gibi oluyor Bebeğime de bunu kullanacağım altı çorba üstü şipşak çorbanin buhariyla haşlama

Bişi sorcam yoğurt mayalama makinesi almak lazım mı ona göre alcam veya almicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…