- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Bu güzel buluşu en kısa zamanda bizimle paylaş canım görsel olarakKızlar şurup kaşığı diye müthiş ni icat var ama burada satılan bir şey mi bilmiyorum bana yengem almıştı yurtdısından mı getirdi bilmiyorum da, haznesi var uzerinde kiloları yazıyor mesela 6 kg zaten 3 mlye denk oyle diyetim ucu da cay kasıgı gibi dar. Fjfjfj evde olsam fotografını atardım
Oioiler havada uçuşurken ek gıda ürünlerini bimden alacak olan benkızımda aldığım kaşık çatal yeni kırıldı 2 sene idare etti yine gelirse alıcam inşallah bölmeli tabak hala kullanıyoruz erkek için olanlarından alıcam bu sefer suluk chicco hediye geldi güzele benziyor onu kullanırız ama kızımda we baby cam almıştım yine alıcam
Kasım indirimlerinde baya uyguna gelmişti öylelikle aldık biz de. Sizde ikinci çocuk rahatlığı var tabi me güzel biz ona erişmedik
Valla ben eski usul tencerede kaynat kavanozlara böl annesiyim :) evimde yogurt makinasina da yer yok zaten :)Bişi sorcam yoğurt mayalama makinesi almak lazım mı ona göre alcam veya almicam
Ailemin evi mustakil, ben cocuklarla haftasonlari hep ailemde kaliyorum cimenlerde yayilsinlar diye :) yazin da yazliga ve ciftlige gidiyoruz oralar da mustakil, kendi evim ise minicik bir apartman dairesi 8.katta, cocuklar agac dahi goremiyor evimizde. Her gun cocuk parkina çıksak da camlara yanasmasina bile izin vermiyorum kendi evimde.Kızlar, bebeğimizin tam kipir kıpır olacağı gelişim döneminin bahara/yaza gelmesi beni mutlu ediyor şimdiden. Hayal kuruyorum sürekli Nisan'da mayista şöyle olur, kaplara koyar yemeğini parka gider yediririm falan diye, sizde de var mı bu durum yoksa ben mi çok Polyannayim
Simdi 7-8 aylik olana dek kasikla surup iciyor cocuklar, sonrasinda cile basliyor. Buyuk kizima mesela balik yagi iciriyorum su sira tam bir eziyet, o yuzden mecburen siringa kullaniyorum ben.Kızlar şurup kaşığı diye müthiş ni icat var ama burada satılan bir şey mi bilmiyorum bana yengem almıştı yurtdısından mı getirdi bilmiyorum da, haznesi var uzerinde kiloları yazıyor mesela 6 kg zaten 3 mlye denk oyle diyetim ucu da cay kasıgı gibi dar. Fjfjfj evde olsam fotografını atardım
Ben bugünü bitireyim yarına Allah kerim diyorumKızlar, bebeğimizin tam kipir kıpır olacağı gelişim döneminin bahara/yaza gelmesi beni mutlu ediyor şimdiden. Hayal kuruyorum sürekli Nisan'da mayista şöyle olur, kaplara koyar yemeğini parka gider yediririm falan diye, sizde de var mı bu durum yoksa ben mi çok Polyannayim
şaka bir yana herkes kesesine göre alır tabiki güle güle kullansın minnoşlarKasım indirimlerinde baya uyguna gelmişti öylelikle aldık biz de. Sizde ikinci çocuk rahatlığı var tabi me güzel biz ona erişmedik
Aynen heves ve imkan tabiki :) heves olsa da ilk çocukta da almadım tutumlu davrandım 2 sene içinde ev sahibi olduk çok şükürYa insan ilk bebekte ozeniyor, bir de ben mesela su an bi tabaga 200 tl ve uzeri rakamlar vermem. Ben oioi aldigimda 60 liraya almistim. Simdi almam, ama simdi buradaki annelerin yuzde 90'i yeni anne, cok normal :)
Kasim indiriminde ben de cok seyimi yeniledim, iyi oldu o.
Valla ben eski usul tencerede kaynat kavanozlara böl annesiyim :) evimde yogurt makinasina da yer yok zaten :)
Ailemin evi mustakil, ben cocuklarla haftasonlari hep ailemde kaliyorum cimenlerde yayilsinlar diye :) yazin da yazliga ve ciftlige gidiyoruz oralar da mustakil, kendi evim ise minicik bir apartman dairesi 8.katta, cocuklar agac dahi goremiyor evimizde. Her gun cocuk parkina çıksak da camlara yanasmasina bile izin vermiyorum kendi evimde.
Simdi 7-8 aylik olana dek kasikla surup iciyor cocuklar, sonrasinda cile basliyor. Buyuk kizima mesela balik yagi iciriyorum su sira tam bir eziyet, o yuzden mecburen siringa kullaniyorum ben.
Bahsettigin sekilde kg/dozaj ayari yapilan surup siringalari var tr'de hatta bizim evde bir tane mevcut. Ama ucu kasik degil iste :)
Ekleme:
Buharli pisirme tenceresi cok guzel bir urun, bence cok da lazim birsey, hatta icine kek kalibi yerlestirip cok guzel kek de pisirebilirsiniz. Tavsiye ederim :)
Ay ne guzel siz evinizi alabilmissiniz. Ben o konuda serserilik yaptim simdi de cok pismanim acikcasi. Ailem buyudugum daireyi satarlarken biz yeni evliydik, esim alalim demisti, hem hatiralarini korursun hem de ev guzel cocuklar da orada buyur diye salık vermisti. Ben istememistim, simdiye kredisi bitmisti bile. Ne bileyim ben bu yabancilar yuzunden ev fiyatlarinin uçup gidecegini, ekonominin alt ust olacağını. Ongorusuzlugum yuzunden kirada surunuyoruz. :)şaka bir yana herkes kesesine göre alır tabiki güle güle kullansın minnoşlar
tecrübeli olmak güzel siz de erişirsiniz birkaç seneyebu çılgınlığı herkes yaşamalı
Aynen heves ve imkan tabiki :) heves olsa da ilk çocukta da almadım tutumlu davrandım 2 sene içinde ev sahibi olduk çok şükürkredimiz olmasa paraya acımaz alırdım.ilerde çalışınca ne isterlerse alıcam inşallah
Hangi makasla kesiyorsun fotosunu atar mısınYa dünkü lafimin üstüne ilk kez tırnağını kestim kızımın. Annemlerin evindeyim tırnakları çok uzamış ve yüzünü çiziyordu aldım bir cesaret kıt kit kestim
(Laf aramızda eşimden daha güzel kestim)
Hangi makasla kesiyorsun fotosunu atar mısın
Ay ben hiç cesaret edemiyorumbir defa yapsam devamı gelecek te
Bekledim bekledim girmedi sonunda aldım :))) ben görmedim kuzu girdiğini ama bilemem. Ocakta zam gelirse onu da düşün :)Canım sen bu oyun matını almıştın ya hiç indirime giriyor mu sen aldığında fln indirim var mıydı boşunamı bekliyorum takibe aldım amaNewMamaa
Ben yoğurdu takip edebileceğimi sanmıyorum. Ben normalde bile atıyorum 12'de açacaksam açmayı unutuyordum gece 2'de 3.00'te aklıma geliyordu falan şu an bebeği düşünürken hiç onu takip edebileceğimi sanmıyorum Yani o nedenle alacağım Bir de her seferinde tam kıvamında tutturamıyorum açıkçası işe giderken özellikle ayarlardım Mesela sabah açayım yoğurdu diye İşe gidince aklıma gelirdi hep unutturdum bu yüzden kendime güvenmiyorum Bir de kullanan Arkadaşım çok memnun birkaç tanesi zaten bebeği en fazla 2-3 gün yedirin diyorlar ya bir yaptığınız yoğurdu 3-4 günde diyor olabilirler O yüzden onunla yaparım yani Ben 3-4 günde bir yoğurt mayalamakla uğraşamam ben kendimi biliyorumBişi sorcam yoğurt mayalama makinesi almak lazım mı ona göre alcam veya almicam
Biz de aldık karacadan bunun bebek versiyonunu çok tatlıŞunu da ekliyim ben 3 yıl önce buharda pişirmek için şu tencereyi almıştım mükemmel bişi çok kaliteli sapasağlam. Hemen hemen tüm sebzeleri bunda haşlıyorum altında da çorba yapıyorum sebzelerin haslanirken ki suyu da çorbaya dökülüyor sebze sulu çorba gibi oluyorBebeğime de bunu kullanacağım altı çorba üstü şipşak çorbanin buhariyla haşlama
Ahh balım 2ç çocukta biz de öyle oluruz merak etme. Bej de geçen sene almışım iyi ki diyorum şuankş fiyatlar iyice uçmuşOioiler havada uçuşurken ek gıda ürünlerini bimden alacak olan benkızımda aldığım kaşık çatal yeni kırıldı 2 sene idare etti yine gelirse alıcam inşallah bölmeli tabak hala kullanıyoruz erkek için olanlarından alıcam bu sefer suluk chicco hediye geldi güzele benziyor onu kullanırız ama kızımda we baby cam almıştım yine alıcam
Ve o zaman işe başlamam gerekecek diye aklım çıkıyor. Eşime dedim yaz geçene kadar işe gitmem en az 1 yaş olcak sonrasına bakarızKızlar, bebeğimizin tam kipir kıpır olacağı gelişim döneminin bahara/yaza gelmesi beni mutlu ediyor şimdiden. Hayal kuruyorum sürekli Nisan'da mayista şöyle olur, kaplara koyar yemeğini parka gider yediririm falan diye, sizde de var mı bu durum yoksa ben mi çok Polyannayim
Ya şimdi bu yoğurt olayına bi açıklık getirelim, bulunduğum ilde %100 ev yapımı yoğurt satılıyor ben onlardan almayı düşünüyorum nasıl olur sizce? İlla yapmama gerek var mı hayatımda hiç yoğurt yapmadım daaBen yoğurdu takip edebileceğimi sanmıyorum. Ben normalde bile atıyorum 12'de açacaksam açmayı unutuyordum gece 2'de 3.00'te aklıma geliyordu falan şu an bebeği düşünürken hiç onu takip edebileceğimi sanmıyorum Yani o nedenle alacağım Bir de her seferinde tam kıvamında tutturamıyorum açıkçası işe giderken özellikle ayarlardım Mesela sabah açayım yoğurdu diye İşe gidince aklıma gelirdi hep unutturdum bu yüzden kendime güvenmiyorum Bir de kullanan Arkadaşım çok memnun birkaç tanesi zaten bebeği en fazla 2-3 gün yedirin diyorlar ya bir yaptığınız yoğurdu 3-4 günde diyor olabilirler O yüzden onunla yaparım yani Ben 3-4 günde bir yoğurt mayalamakla uğraşamam ben kendimi biliyorum
Çiğ sütten yapıldığı için önerilmiyor.Ya şimdi bu yoğurt olayına bi açıklık getirelim, bulunduğum ilde %100 ev yapımı yoğurt satılıyor ben onlardan almayı düşünüyorum nasıl olur sizce? İlla yapmama gerek var mı hayatımda hiç yoğurt yapmadım daa
Bekledim bekledim girmedi sonunda aldım :))) ben görmedim kuzu girdiğini ama bilemem. Ocakta zam gelirse onu da düşün :)
Benim eşim gıda mühendisi ve Bizim olduğumuz yerde de %100 katı katkısız içinde sadece süt tozu olan bir yoğurt yapan yer var hamileyken ben bundan yedim Eşimden dolayı Çünkü sürekli analizlerini yaptırıyorlar oranın eşim Denetçi bu arada. Ama ben bebek için yine de güvenemeyeceğim açıkçası yani eşim oradan alırız dedi de ben güvenmeyeceğim bir kere yani 3-4 gün yeni yapıldığında 3-4 gün en fazla yedirin diyorlar oradan ikide bir de alamam orada alınacak küçük pozisyonlar daha pahalı Yani evde alıp kendim yapmak hem daha güvenilir hem de daha taze olacaktırYa şimdi bu yoğurt olayına bi açıklık getirelim, bulunduğum ilde %100 ev yapımı yoğurt satılıyor ben onlardan almayı düşünüyorum nasıl olur sizce? İlla yapmama gerek var mı hayatımda hiç yoğurt yapmadım daa
Kasım'da bile düşmedi kuzum ben o yüzden ümidi kaybedip aldım sonundaBende 1 aydır bakıyorum hiç düşmedi yabi yandanda dediğin gibi ocakta kesin zam gelir alıcam birkaç güne olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?