Ben döndüm 3 hafta oluyor. Canım istediğinde kahve falan içebiliyorum çok değişik ama alışıyorsun.Kızlar aramızda çalışma hayatına geri dönen var mı? Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?
Çalışma hayatı ne kolaymış meğerse, anne olduktan sonra anladım. Böyle hisseden bir ben değilmdir umarım
Kızlar selam, 4 ay sonra yine mekanda online ımbenim bebe doğduğundan beri mama takviyesi alıyor. Bende işe başladım sağım yapıyorum 4 saatte bir olacak şekilde günde 2 kere. Ancak benden çıkan süt 80-90 ml anca. Yani az geliyor. Bu süt denen meret nasıl artacak?
Önceki yazdığını görmemiştim gözümden kaçmış kusuruma bakma. Süt arttırmak için kuru dut suyu tavsiye edebilirim. Bide burda kuru börülce salatası yapıp fayda gören çok insan vardı. Tahin helvası, pekmezli maya karışımı(bu bana doktor önerisiydi) süt ve süt ürünü tüketmek, bol su içmek arttırıyor.Ben döndüm 3 hafta oluyor. Canım istediğinde kahve falan içebiliyorum çok değişik ama alışıyorsun.
Dut kurusu suyunu denedim.. börülceyi de yiyorum hatta bugün yanımda getirmiştim :) günde 2.5 lt su içiyorum ama yetmiyor heralde.. teşekkür ederim geri dönüş için :)Önceki yazdığını görmemiştim gözümden kaçmış kusuruma bakma. Süt arttırmak için kuru dut suyu tavsiye edebilirim. Bide burda kuru börülce salatası yapıp fayda gören çok insan vardı. Tahin helvası, pekmezli maya karışımı(bu bana doktor önerisiydi) süt ve süt ürünü tüketmek, bol su içmek arttırıyor.
İş hayatı nasıl zorlanıyor musum tam zamanlı mı çalışıyorsun?
Annem şimdi çocuğa bakmaya gelse nöbete giderim öyle bir istekKızlar aramızda çalışma hayatına geri dönen var mı? Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?
Çalışma hayatı ne kolaymış meğerse, anne olduktan sonra anladım. Böyle hisseden bir ben değilmdir umarım
Ben de öyle düşünüyorum canım annelik 24 saat mesai çünkü. Çalışınca eve gelip dinlenecegini biliyorsun analikta yok oKızlar aramızda çalışma hayatına geri dönen var mı? Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?
Dut kurusu suyunu denedim.. börülceyi de yiyorum hatta bugün yanımda getirmiştim :) günde 2.5 lt su içiyorum ama yetmiyor heralde.. teşekkür ederim geri dönüş için :)
İş hayatına gelecek olursak, bebeğe bakanınız varsa ve bebeniz gece güzel uyuyorsa iş hayatı çok güzel vallahi. Haftada 4 gün çalışıyorum süt izinlerimi birleştirip 1 tam gün izin kullanıyorum zira işyerim evime uzak mecburum. Beybimi gün içinde özlüyorum evet ancak onun geleceği için de çalışmak zorundayım. Günde 2 kere sütümü sağıyorum ertesi gün annem sağdığım sütleri veriyor. E yetmiyor tabii mama da veriyor. Eve gidince ilk iş emziriyorum. Kısacası ben zorlanmıyorum ancak bu şartlara sahip olmayan o kadar çok kişi var ki.. eminim ailem yanımda olmasa işe ara vermeyi düşünürdüm.
Annem şimdi çocuğa bakmaya gelse nöbete giderim öyle bir istek2 sene ücretsiz izin mecburiyet kimseye bırakamam kızımı
Benim 2 gün önce ücretli iznim bitti. Ailemden uzaktayım. Kaynanam bakabilir ama onun bakmasına şiddetle karşıyım son olaylardan sonraBen de öyle düşünüyorum canım annelik 24 saat mesai çünkü. Çalışınca eve gelip dinlenecegini biliyorsun analikta yok o
Ben hamilelikte sözde 2. Ayda ise doncektim geçen ay gittim 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım.
İki yıl izinliyim
Canım ben valla anneme yazık etmek istemedim yoksa dünden razı boluya gelmeye, ama basedemez uyutamazBenim 2 gün önce ücretli iznim bitti. Ailemden uzaktayım. Kaynanam bakabilir ama onun bakmasına şiddetle karşıyım son olaylardan sonramüdürüm ile görüştüm şimdilik ücretsiz alacağım. Belki kızım 6 aylık olduğunda falan bi düzenimiz olursa yarı zamanlı evden çalışmaya geçeceğim. Müdür de biz sana uyarız dedi ama evde 10 dk kendime vakit ayıramıyorum şuan. Çünkü gündüzleri inatla uyumuyor (bknz septembrmom vakası 2 ) O zaman günde 4.5 saat işe zaman ayırabilir miyim bilmiyorum.
Bizim bebelerde bi fabrikasyon hatası var ama ne ben bulamadımCanım ben valla anneme yazık etmek istemedim yoksa dünden razı boluya gelmeye, ama basedemez uyutamaz
Folik asit ten hepsiBizim bebelerde bi fabrikasyon hatası var ama ne ben bulamadımben kızım kadar direnemiyorum gündüzleri uykuya.
Bu gruptaki çoğu anne almıştır ama folik asitFolik asit ten hepsiyengem şey diyor, veriyorlar hamileyken vitaminleri folik asitleri bebeleri kudurtuyorlar
O da doğruBu gruptaki çoğu anne almıştır ama folik asitbizimkilerde yan etki yaptı herhalde
Bu kadar çektiğimizin bir mükafatı olmalı bencedeO da doğruBenim karnımda da böyleydi kızım son günlerde ağzımdan çıkacak ayakları diye korkuyordum
İlerde akıllı olur bizim kızlar kesin genelde oyle oluyor
Aaa senin kız terazi mi, en sevdiğim burçBu kadar çektiğimizin bir mükafatı olmalı bencede
Aynen terazi başağı teğet geçtiAaa senin kız terazi mi, en sevdiğim burç
Kesinlikle katılıyorum ne çay molası ne yemek molası var 7 24 mesaideyizKızlar aramızda çalışma hayatına geri dönen var mı? Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?
Bu arada rapor alıp izni uzattım , tekrar almayı düşünüyorum kurum izin verirse, sözleşme süremden sayılmadığı için ücretsiz izne çıkamıyorum tayin isteyebilmek için , sayılsaydı direk 2 yıl izne çıkardımKızlar aramızda çalışma hayatına geri dönen var mı? Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?
Benimki de illa emecek yoksa uyumuyor geriKuzum ya emzik veriyorum ya emziriyorum öyle dönebiliyor yoksa piş piş le falan dönmüyor benimki
Ne çektik şu uyku olayından yaBizim bebelerde bi fabrikasyon hatası var ama ne ben bulamadımben kızım kadar direnemiyorum gündüzleri
Doğru teşhis gözler fıldır fıldır aman uyumasınlar bir şey kaçırırlar mazallahFolik asit ten hepsiyengem şey diyor, veriyorlar hamileyken vitaminleri folik asitleri bebeleri kudurtuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?