2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben döndüm 3 hafta oluyor. Canım istediğinde kahve falan içebiliyorum çok değişik ama alışıyorsun.

Ben döndüm 3 hafta oluyor. Canım istediğinde kahve falan içebiliyorum çok değişik ama alışıyorsun.
Önceki yazdığını görmemiştim gözümden kaçmış kusuruma bakma. Süt arttırmak için kuru dut suyu tavsiye edebilirim. Bide burda kuru börülce salatası yapıp fayda gören çok insan vardı. Tahin helvası, pekmezli maya karışımı(bu bana doktor önerisiydi) süt ve süt ürünü tüketmek, bol su içmek arttırıyor.

İş hayatı nasıl zorlanıyor musum tam zamanlı mı çalışıyorsun?

Dut kurusu suyunu denedim.. börülceyi de yiyorum hatta bugün yanımda getirmiştim :) günde 2.5 lt su içiyorum ama yetmiyor heralde.. teşekkür ederim geri dönüş için :)

İş hayatına gelecek olursak, bebeğe bakanınız varsa ve bebeniz gece güzel uyuyorsa iş hayatı çok güzel vallahi. Haftada 4 gün çalışıyorum süt izinlerimi birleştirip 1 tam gün izin kullanıyorum zira işyerim evime uzak mecburum. Beybimi gün içinde özlüyorum evet ancak onun geleceği için de çalışmak zorundayım. Günde 2 kere sütümü sağıyorum ertesi gün annem sağdığım sütleri veriyor. E yetmiyor tabii mama da veriyor. Eve gidince ilk iş emziriyorum. Kısacası ben zorlanmıyorum ancak bu şartlara sahip olmayan o kadar çok kişi var ki.. eminim ailem yanımda olmasa işe ara vermeyi düşünürdüm.

Annem şimdi çocuğa bakmaya gelse nöbete giderim öyle bir istek 2 sene ücretsiz izin mecburiyet kimseye bırakamam kızımı

Ben de öyle düşünüyorum canım annelik 24 saat mesai çünkü. Çalışınca eve gelip dinlenecegini biliyorsun analikta yok o
Ben hamilelikte sözde 2. Ayda ise doncektim geçen ay gittim 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım.
İki yıl izinliyim

Annem şimdi çocuğa bakmaya gelse nöbete giderim öyle bir istek 2 sene ücretsiz izin mecburiyet kimseye bırakamam kızımı

Benim 2 gün önce ücretli iznim bitti. Ailemden uzaktayım. Kaynanam bakabilir ama onun bakmasına şiddetle karşıyım son olaylardan sonra müdürüm ile görüştüm şimdilik ücretsiz alacağım. Belki kızım 6 aylık olduğunda falan bi düzenimiz olursa yarı zamanlı evden çalışmaya geçeceğim. Müdür de biz sana uyarız dedi ama evde 10 dk kendime vakit ayıramıyorum şuan. Çünkü gündüzleri inatla uyumuyor (bknz septembrmom vakası 2 ) O zaman günde 4.5 saat işe zaman ayırabilir miyim bilmiyorum.

Canım ben valla anneme yazık etmek istemedim yoksa dünden razı boluya gelmeye, ama basedemez uyutamaz

Kesinlikle katılıyorum ne çay molası ne yemek molası var 7 24 mesaideyiz

Bu arada rapor alıp izni uzattım , tekrar almayı düşünüyorum kurum izin verirse, sözleşme süremden sayılmadığı için ücretsiz izne çıkamıyorum tayin isteyebilmek için , sayılsaydı direk 2 yıl izne çıkardım

Bizim bebelerde bi fabrikasyon hatası var ama ne ben bulamadım ben kızım kadar direnemiyorum gündüzleri
Ne çektik şu uyku olayından ya
Evde tek olduğum günler kriz geliyor çıldırcam bir gün
Gündüz kucağımda uyuyor gece 2 saatte bir uyanıyor
Bir çok yöntem denedim hiç biri fayda etmedi uykuya karşı resmen bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…