Kuzum üzülme ben de 10 gün önce evde tarttın 7200dü (doktora göre fazla tartıyor) az önce banyo öncesi yşne tarttım yine 7200.. yani doktorda 7100 çıkmaz bile şuan.. geçen ay doktora az mı alıyor dedim (700 gr filn) doktor artık daha az alacak önümüzdeki ayda filan dedi .. etrafı ilgi arttığı için gündüz emmeyecek gece daha sık kalkacak emecek dedi.. bazı aylar çok ağır bazı aylar azalır buna takılmayın önemli olan uygun persentilde kalması.. ki hastane ve tartı farkı var zaten Emin ol sıkıntı yok..Kuzum 3430 doğdu benimki
Doğduktan sonra hani bebekler ödem atar ya %10 kilo kadar kaybeder benim kızım hiç kaybetmedi bence o yüzden fazla kilosu şuan
Yok kuzum 4 ay kontrolü değil kakayi sormak için gittim
Doktor baktı hiç gazı yok karnı yumuşacık dedi kime inanacagimi şaşırdım
İdrarı mi enfeksiyon acaba diye idrar istedi yapmasını bekliyorum şimdi
Of canım sıkıldı çünkü 3 aylıkken 6790 di, 3 ay 20 günlükken 7050 çıktı. Farklı tartı farklı hastane. Niye böyle az kilo aldı ya mama baslanir mi sizce 4 aylıkken. Tek düşüncem farklı hastane olması şuanZaten emmiyor doğru düzgün emzirme odasına girdim o kadar açti ama duvardaki resimlere bakmaktan bir dakika bile emmedi en sonunda çıktım eve geldim 45 dakikalık yol.
Kuzu persentil önemli. Seninki ileride Bizimkini sollayacak sen hiç merak etme4 aylık kontrolde 5400 çıkan oğlumun ortama girişi
Benimki de aynı kafada fotoğrafları seçip çıktı alacağına hepsini bir kerede bilgisayardan bakarız istediğimiz gibi rahatla diyor bana tabii Onu dinlemedim Ben seviyorum böyle abim olup karıştırmayı yarın öbür gün bebek de açıp bakar falan benim düğündekileri kınadakileri falan da hep ben çıkartıp böyle albümleri koydum hiç açıp baktım mı Hayır ama böyle bir misafir geldiğinde falan bazen konu oluyor öyle bakıyoruz bilgisayar Ne Kadar Kolay Olsa da birazcık da o kadar da zorBende eşime söyledim, o ne ya bunlar eskide kalmadı mı nostalji mi yapacaksın diyoo
Heyy maaşallah hepiniz mi uzunsunuz ya bu neKuzum bizim genetik bence, ben 178 eşim 191
E kilolar da iyi iri yarı bir aileyiz ablamlar falan 178-180
O yüzden bence kilosu iyi. Genetik etkili
Bu şey değil mi benBen daha söylemedim yaptırdıktan sonra emrivaki olacak
Aa benimki çıkana 8200 olması lazım olmasın o da çok fazla yaEvet çok şükür iyi şuan 4.ayda doğum kilosu 2 katına çıkması bekleniyor bizimde tan 2 katına çıkmıştı
63 cm bence normalHeyy maaşallah hepiniz mi uzunsunuz ya bu nebebişin boyu kaç peki o da uzun mu
Pofuduk doğmuş seninki odemini bir atmıştır kuzum ilk günKuzum üzülme ben de 10 gün önce evde tarttın 7200dü (doktora göre fazla tartıyor) az önce banyo öncesi yşne tarttım yine 7200.. yani doktorda 7100 çıkmaz bile şuan.. geçen ay doktora az mı alıyor dedim (700 gr filn) doktor artık daha az alacak önümüzdeki ayda filan dedi .. etrafı ilgi arttığı için gündüz emmeyecek gece daha sık kalkacak emecek dedi.. bazı aylar çok ağır bazı aylar azalır buna takılmayın önemli olan uygun persentilde kalması.. ki hastane ve tartı farkı var zaten Emin ol sıkıntı yok..
Benimki de seninkinin aksine daha ilk gün %9 düşmüştü kilosu Doktorlar Şok Olup hemen mama vermişlerdihepsi bir şekilde büuüyecekte o arada biz delirmezsek iyi
Al benden de o kadarValla dün dedin aklıma girdin bende yaptıracağım şimdi mecbur
Ne yazdırdın üstüne?? Sağlıklı yaşlar dilerim eşine sizlerle birlikte inşallahKıslar bugün eşime su üzerine yazı yazılan pastalardan yapıp yarın annemlerde doğumgünü sürprizi yapmayı denicem bana şans dileyin
Normalde standart pasta yapardım ama bu biraz şekilli sukullu gıda boyalı falan olcak
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizNe yazdırdın üstüne?? Sağlıklı yaşlar dilerim eşine sizlerle birlikte inşallah
Ne güzel geniş geniş kaldırımlar, biraz büyüsün bisiklet de surersiniz nazeninleBiz de kızımla yine itlik serserilik peşindeyiz
Nere buraaBebeleri piste alalım kızlar
(çıkarken eşim diyor ki cadden gitme)
Gayet iyi biz Mardin’de yaşarken o zaman terör olayları vardı işte ben şey yazdırmıştım bu şehirde çok silah patladı ama ben bir tek sana vuruldum gülümCanım çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz
Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta ufleyecekAzıcık keko takilalim bıktık elitlikten
Kırşehir , elimizde bi bu park varNere buraa
Evet Aydın’da benim oturduğum yer en azından böyle güzel İzmir’de olsa annemlere falan gidince bebek arabasını götürmüyorumNe güzel geniş geniş kaldırımlar, biraz büyüsün bisiklet de surersiniz nazeninle
Biz bunu ederim mle kendi elimizi yapmıştık seneler önce sevgili iken hala evimizde duruyorNe söyleyeceğimi hatırladım ❤ ben 1 ay önce instagramsan heykel tozu aldım. Bebeğin el ve ayaklarını hatıra saklamak için heykellerini yapacaktım. 1 aydır duruyor dün eşimi zorla ikna ettim yapalım büyümeden diye. Ayaklar için hazırladım bebek uyurken ayağını sokacaktık (kalıp alırken kıpırdamamalı çünkü) tam sokarken bebek uyandı o arada kalıp dondu ayak girmedi yetişemedik para boşa gittieller için de var toz onun birini ayağa deniyecez artık ama ne ara bilmem ve nasıl şartta yapılmalı anlamadım..
Nasıl bir şey olduğunu ve aldığım sayfanıj adı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?