2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum üzülme ben de 10 gün önce evde tarttın 7200dü (doktora göre fazla tartıyor) az önce banyo öncesi yşne tarttım yine 7200.. yani doktorda 7100 çıkmaz bile şuan.. geçen ay doktora az mı alıyor dedim (700 gr filn) doktor artık daha az alacak önümüzdeki ayda filan dedi .. etrafı ilgi arttığı için gündüz emmeyecek gece daha sık kalkacak emecek dedi.. bazı aylar çok ağır bazı aylar azalır buna takılmayın önemli olan uygun persentilde kalması.. ki hastane ve tartı farkı var zaten Emin ol sıkıntı yok..

Benimki de seninkinin aksine daha ilk gün %9 düşmüştü kilosu Doktorlar Şok Olup hemen mama vermişlerdi hepsi bir şekilde büuüyecekte o arada biz delirmezsek iyi

Bende eşime söyledim, o ne ya bunlar eskide kalmadı mı nostalji mi yapacaksın diyoo
Benimki de aynı kafada fotoğrafları seçip çıktı alacağına hepsini bir kerede bilgisayardan bakarız istediğimiz gibi rahatla diyor bana tabii Onu dinlemedim Ben seviyorum böyle abim olup karıştırmayı yarın öbür gün bebek de açıp bakar falan benim düğündekileri kınadakileri falan da hep ben çıkartıp böyle albümleri koydum hiç açıp baktım mı Hayır ama böyle bir misafir geldiğinde falan bazen konu oluyor öyle bakıyoruz bilgisayar Ne Kadar Kolay Olsa da birazcık da o kadar da zor

Pofuduk doğmuş seninki odemini bir atmıştır kuzum ilk gün
Bugün doktora sizin esiginiz kaç dedim 600 Gr dedi sınır
Zaten haftada bir kaka yapıyor mamaya başlarsak tekrar vücut ayarını bozcaz gibi şuan
Aman bilmiyorum kuzum valla zor ya bebe büyütmek kilosu ayrı gazı ayrı b.ku ayrı bir o kadar da güzel
Sen de kontrolden çıkarken yazarsın kuzum kilosunu merak ederim

Ne yazdırdın üstüne?? Sağlıklı yaşlar dilerim eşine sizlerle birlikte inşallah

Canım çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz
Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta ufleyecek Azıcık keko takilalim bıktık elitlikten
Gayet iyi biz Mardin’de yaşarken o zaman terör olayları vardı işte ben şey yazdırmıştım bu şehirde çok silah patladı ama ben bir tek sana vuruldum gülüm kroluk deyince de ben yani

Biz bunu ederim mle kendi elimizi yapmıştık seneler önce sevgili iken hala evimizde duruyor çok güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…