2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla zor bu işler.. mama vermez korkma iyi besle şu 10 günde pekmez filan neydi biliyon taktikleri hadi saldır.. ben tam kontrol haftasında annemde olacağım O yüzden bir 7-8 gün geç gideceğiz kontrole yapacak bir şey yok..

Biz de kızımla yine itlik serserilik peşindeyiz

Bebeleri piste alalım kızlar
(çıkarken eşim diyor ki cadden gitme )
Ayy ne güzel yerler ya insanın gezesi geldi. Ama banyo yaptı yeni çıkamayız. Banyo yaptırayım o uyusun Ben de bavul hazırlayayım annemlere gitmek için dedim ama kucağımda uyuduğu için bir buçuk saattir İkimiz de oturuyoruz

Canım çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz
Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta ufleyecek Azıcık keko takilalim bıktık elitlikten

Gayet iyi biz Mardin’de yaşarken o zaman terör olayları vardı işte ben şey yazdırmıştım bu şehirde çok silah patladı ama ben bir tek sana vuruldum gülüm kroluk deyince de ben yani
Ahahahag güldürdünüz beni ama melike sana daha çok güldüm Allah'ım aklıma gelmezdi böyle bir şey. Kocama sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Yapıyorlar ben de yapmıştım vakit geçmeden değişirse oluyor canım.
Yapamadık eşim çok heveslendi en son baktı boşa gidecek kendi elini deniyordu olmadı
4 aylık kontrolde 5400 çıkan oğlumun ortama girişi
Geçen aya göre ne kadar almış canım. İlk ayki durumuna göre iyi bence
Tekrat baktım 3 6 ay arasında 15 20 gram bekleniyor haftalık maksimum 150 gram
Ben 3.5 aylıkken gitmiştim. 15 günlük sürede 200 gr almış. böyle olursa mama başlarız dedi ama bugün kontrole gittim bu ay 650 gr almış. Bazen gerçekten doktorlar abartıyor

Geçen aya göre ne kadar almış canım. İlk ayki durumuna göre iyi bence
2.5 aylıkken gitmiştik o zaman 3885 ti , 3. Ayda evde kendim ölçmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum 4400 dü , tam 4 aylıkken gittik 5400 çıktı yani son 1.5 ayda 1.5 kilo almış oldu

Kız dün tek banyo yaptırabiliyir musun helal.
İlk defa yaptırdım:) beline kadar kaka yapmış da yarıya kadar yıkayacaktım eşime dedim ben bunu tek banyo yaptıracağım Çünkü bu gece banyo yaptırcamtık yıkadığımı anlar kızar diye izin aldım nanyo içine küveti koydum 2miz sığdık.. Orada yaptırdım hızlı bir şekilde yaptırdım zaten beline kadar yıkayacaktım üstünü de yıkayıverdim yıkamışken.. saçlar zor oldu ama

Yapamadığım tek o vardı ben de deniycem uygun zaman ve ortam olunca, tebrik ederim seni

14gün olmadı henüz vakit kaybetmeden değiştiririm teşekkür ederim
Biz elektrikli ana kucağı aldık sonr iade ettik eğer iade süresi geçmemişse elbette kabul ediyorlar canım , değişim değil de iade edip tekrar sipariş vermen lazım
Anladım tamamdır teşekkürler
evet e-faturam var tamamdır teşekkür ediyorum

Ya bu goon marka bezin çiş göstergesi çok saçma ya ıslak tarafla ıslak olmayan taraf sadece biri sarı öbürü koyu sarı çok saçma yani anlamıyorum

Eklentiler

• 20231228_171254.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 40
Kocam varken ona söyleniyordum hep yanlış yaptığı şeyler için tek başıma olunca söyleyecek insan olmadı tüm stres üstümde kaldı
Sesli güldüm shhsjs
Ah kocişlerimize yazık, ben de banyo yaptırırken aşırı gergin oluyorum çıkınca da hadi ya öyle mi dedim hatırlamıyorum derim

Kızlar aramızda çalışma hayatına geri dönen var mı? Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?

Çalışma hayatı ne kolaymış meğerse, anne olduktan sonra anladım. Böyle hisseden bir ben değilmdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…