Valla zor bu işler.. mama vermez korkma iyi besle şu 10 günde pekmez filan neydi biliyon taktikleri hadi saldır.. ben tam kontrol haftasında annemde olacağım O yüzden bir 7-8 gün geç gideceğiz kontrole yapacak bir şey yok..Pofuduk doğmuş seninki odemini bir atmıştır kuzum ilk gün
Bugün doktora sizin esiginiz kaç dedim 600 Gr dedi sınır
Zaten haftada bir kaka yapıyor mamaya başlarsak tekrar vücut ayarını bozcaz gibi şuan
Aman bilmiyorum kuzum valla zor ya bebe büyütmek kilosu ayrı gazı ayrı b.ku ayrı bir o kadar da güzel
Sen de kontrolden çıkarken yazarsın kuzum kilosunu merak ederim
Benimki de o kadardır. 52 doğmuştu ama çok uzamadı63 cm bence normal
Bebeğe yapamadım yaa yapan varsa taktik istiyommBiz bunu ederim mle kendi elimizi yapmıştık seneler önce sevgili iken hala evimizde duruyorçok güzel bişey
Biz de kızımla yine itlik serserilik peşindeyiz
Ayy ne güzel yerler ya insanın gezesi geldi. Ama banyo yaptı yeni çıkamayız. Banyo yaptırayım o uyusun Ben de bavul hazırlayayım annemlere gitmek için dedim ama kucağımda uyuduğu için bir buçuk saattir İkimiz de oturuyoruzBebeleri piste alalım kızlar
(çıkarken eşim diyor ki cadden gitme)
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz
Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta ufleyecekAzıcık keko takilalim bıktık elitlikten
Ahahahag güldürdünüz beni ama melike sana daha çok güldümGayet iyi biz Mardin’de yaşarken o zaman terör olayları vardı işte ben şey yazdırmıştım bu şehirde çok silah patladı ama ben bir tek sana vuruldum gülümkroluk deyince de ben yani
Yapıyorlar ben de yapmıştım vakit geçmeden değişirse oluyor canım.Arkadaşlar aranızda ebebekten aldığı bişeyi değiştiren ya da iade eden var mı? Yani yapıyorlar mı acaba. 2 paket 3 nolu bez almıştık geçen hafta, sıkmaya başladı lastik izi oluşuyor kırmızı kırmızı ve daha birinci paketi yarılamadık. 4 no ile değiştirmek istesem yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı
Yapamadık eşim çok heveslendi en son baktı boşa gidecek kendi elini deniyordu olmadıYani siz de yapamadınızayağından başladım ben de hemen ağladı o arada o şey dondu derlen kaldı. Bir paket daha var enerji bulduğum bir ara yine denemek isterim.
Bu arada o boy o kilo nedir ayyy hayalimmm.. ben 59 kg görsem 1saat dans ederim
Geçen aya göre ne kadar almış canım. İlk ayki durumuna göre iyi bence4 aylık kontrolde 5400 çıkan oğlumun ortama girişi
Ben 3.5 aylıkken gitmiştim. 15 günlük sürede 200 gr almış. böyle olursa mama başlarız dedi ama bugün kontrole gittim bu ay 650 gr almış. Bazen gerçekten doktorlar abartıyorTekrat baktım 3 6 ay arasında 15 20 gram bekleniyor haftalık maksimum 150 gram
2.5 aylıkken gitmiştik o zaman 3885 ti , 3. Ayda evde kendim ölçmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum 4400 dü , tam 4 aylıkken gittik 5400 çıktı yani son 1.5 ayda 1.5 kilo almış olduGeçen aya göre ne kadar almış canım. İlk ayki durumuna göre iyi bence
Kız dün tek banyo yaptırabiliyir musun helal.Bu site persentil hesaplıyor..
Ben bi kaç siteden denedim hepsi farklı sonuç veriyor çok saçmaBu site persentil hesaplıyor..
İlk defa yaptırdım:) beline kadar kaka yapmış da yarıya kadar yıkayacaktım eşime dedim ben bunu tek banyo yaptıracağım Çünkü bu gece banyo yaptırcamtık yıkadığımı anlar kızar diye izin aldımKız dün tek banyo yaptırabiliyir musun helal.
Yapamadığım tek o vardı ben de deniycem uygun zaman ve ortam olunca, tebrik ederim seniİlk defa yaptırdım:) beline kadar kaka yapmış da yarıya kadar yıkayacaktım eşime dedim ben bunu tek banyo yaptıracağım Çünkü bu gece banyo yaptırcamtık yıkadığımı anlar kızar diye izin aldımnanyo içine küveti koydum 2miz sığdık.. Orada yaptırdım hızlı bir şekilde yaptırdım zaten beline kadar yıkayacaktım üstünü de yıkayıverdim yıkamışken.. saçlar zor oldu ama
14gün olmadı henüz vakit kaybetmeden değiştiririm teşekkür ederimYani yasa gereği Tüm ürünlerde 14 gün hakkımız var Hijyenik ürünlerde olmuyor bu hijyenik ürün diye geçebilir ama paketi açılmadığı için kabul de edebilirler bir gidip deneyeceksin veya telefonla ara sonra aldığın ebebeği.. telefonunu açarlarsa bilgi verirler
Anladım tamamdır teşekkürlerBiz elektrikli ana kucağı aldık sonr iade ettik eğer iade süresi geçmemişse elbette kabul ediyorlar canım , değişim değil de iade edip tekrar sipariş vermen lazım
Ben değiştirdim eşime bie paket 3 al demiştim muhtemelen 4 e geçerim diye 3 tane almış ayarsızdır. O iki taneyi 4 le değiştirmiştik. Fiyat farkı da olmadı daha azdı4 numara adet olarak atıyorum 3numara 80 ise 4 numara 70 tane bir hafta geçmişti üstünden. Telefona geliyor ya fatura değiştiriyorlar vakit kaybetmeyin.
Çok iyi almış canım. Bundan sonra istediğin gibi olur2.5 aylıkken gitmiştik o zaman 3885 ti , 3. Ayda evde kendim ölçmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum 4400 dü , tam 4 aylıkken gittik 5400 çıktı yani son 1.5 ayda 1.5 kilo almış oldu
Kocam varken ona söyleniyordum hep yanlış yaptığı şeyler için tek başıma olunca söyleyecek insan olmadı tüm stres üstümde kaldıYapamadığım tek o vardı ben de deniycem uygun zaman ve ortam olunca, tebrik ederim seni
Sesli güldüm shhsjsKocam varken ona söyleniyordum hep yanlış yaptığı şeyler için tek başıma olunca söyleyecek insan olmadı tüm stres üstümde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?