- 2 Temmuz 2023
- 12.169
- 36.532
- 528
Bunu yagli kagitla yaptıysan helal olsunSıkma poşeti ile değil annemlerde yağlı kağıt vardı onu külah haline getirip yaptimTeşekkür ederim
Ben de senin yapacağını hiç düşünmemişim nedenseYarın eşim gelince Eylül sana pasta yaptı babası dicem artık
Belirtiler neler yaşadınız bizde geçirdik ama infulanza mı bilmiyorumKızlar bebeklerden influenza geçiren oldumu, büyük kızım influenza tedavi başlandı. Sanmıyorum ki küçüğü pas geçsin enfluvir gibi birşey başlıyorlar mı bebeklere aşırı korkuyorum en sinir oldugum hastalık geldi buldu yine
Evet test negatif ama klinik tablo uyumlu dedi küçüktede olacak diye korkuyorumÇ
ok geçmiş olsun canım , dr mu influenza dedi
Burun akıntısı ve dirençli ateş, ateş düşürücü falan etki etmiyor 39.8 perde geziyor ateşiBelirtiler neler yaşadınız bizde geçirdik ama infulanza mı bilmiyorum
Ateş balgam hırıtı öksürük kusma hepsi vardı tam iyileştik diyoruz yine başlıyor iki gündür tekrar boğaz ağrısı yaşıyorum
Geçmiş olsun
Güzel fikir teşekkürlerBen de senin yapacağını hiç düşünmemişim nedenseçok da güzel olmuş eline sağlık. Pastayı üflerken dersin sen de kapatın şehrin ışıklarını kocam mum üfleyecek diye aynı şey
Baya yüksekmişBurun akıntısı ve dirençli ateş, ateş düşürücü falan etki etmiyor 39.8 perde geziyor ateşi
Hiç olmadı ben sana vuruldum gülüm dersinBen de senin yapacağını hiç düşünmemişim nedenseçok da güzel olmuş eline sağlık. Pastayı üflerken dersin sen de kapatın şehrin ışıklarını kocam mum üfleyecek diye aynı şey
Geri kaçta uyudu23.15te uyuyan bebe 23.50de neden uyanır biri bunu bana açıklasın yaaa!
Evet bir ara çıkmıştım o kiloya etli butlu oluyorum biraz da bende basen var. Çok hoşuma gidiyoMaşallah boyunda uzunmuş sen 60 olursan aslında çok ideal olur ama yemiyorsun kigel yer değiştirelim
Benim kızım da öyle maalesef önceden 5-6 saat aralıksız uyuyan bebek şimdi en fazla 2 saatte bir kalkıyor. Tek derdi emmek. Karnı mı doymuyor anlamıyorumkiNoldu bu gcelere ya 12 1.30 4.00 6.00 da uyndı bu kdr kalkmydum gece ben ya
Büyüdükçe süre uzucağına kısalıyo sürekli emzirdim
11-1.30-4.30-5.30--8.30Noldu bu gcelere ya 12 1.30 4.00 6.00 da uyndı bu kdr kalkmydum gece ben ya
Büyüdükçe süre uzucağına kısalıyo sürekli emzirdim
Vayyy işleve takılmamak lazım mantıklı gayetSıkma poşeti ile değil annemlerde yağlı kağıt vardı onu külah haline getirip yaptimTeşekkür ederim
Benim kızım da öyle maalesef önceden 5-6 saat aralıksız uyuyan bebek şimdi en fazla 2 saatte bir kalkıyor. Tek derdi emmek. Karnı mı doymuyor anlamıyorumki
11-1.30-4.30-5.30--8.30
Böyle kapattık geceyi
Canları sağolsun uyanmaya da alıştım sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?