2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bebeklerden influenza geçiren oldumu, büyük kızım influenza tedavi başlandı. Sanmıyorum ki küçüğü pas geçsin enfluvir gibi birşey başlıyorlar mı bebeklere aşırı korkuyorum en sinir oldugum hastalık geldi buldu yine

Ben 15 ocak'ta başlamayı düşünüyordum ama hergün bakıcıyı iptal etme fikri dönüyor baş geç ücretsize diyorum son güne kadar karar vermiş olurum

Kıbrıs canım kızın nasıl goturcek misin doktora
Canım sabaha kadar ne zaman uyandıysa ağladı ve emmedi , sabaha kadar göğüsümde uyuttum yada gezdirirdim uyusun diye , sabaha 8 gibi eşime verdim ben biraz uyudum 9 buçukta uyandım kızım gülücükler saçıyor , eşimde iyi dedi niye dr götürelim , ama benim içim rahat etmedi götürelim dedim kalsın yıl başından sonra gideriz dedi

Evet canım dişlerinde bi sıkıntı yok , ama kızımın iştahi çok kesildi ya , hele benim sütümü içti mi direk geri veriyor anlamadım niye , haftaya Salı Dr götüreceğim

Probiyotik kullanıyor musun kıbrıscım ? Biz maflor başladık 2 günde bile etkisi oldu
Hiç bişey kullanmıyorum valla çünkü artık zorlanmıyor , dün gazı yoktu bundan eminim çünkü gazı olunca kıvranır kıvranmıyordu birden bağlıyordu , iştahı da çok kesildi anlamadım

Ç
ok geçmiş olsun canım , dr mu influenza dedi

Ben yaptığımda çok küçüktü 35 günlük falandı , ama elini yapamadım , geç kaldım , şimdi dediğin gibi çırptığım an uyanır yani en ufak sese uyanıyor , herşeyi yanında yapman gerekiyor , biraz zor , bende alini nasıl çıkarıcam kalıbını bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 51
Maşallah boyunda uzunmuş sen 60 olursan aslında çok ideal olur ama yemiyorsun ki gel yer değiştirelim

Sağol canım bilgi için

Acilen sikma poseti kullanma konusunda antrenman yapmalisin. Eger zor geliyorsa sikma siringalari var onlar daha pratik. Cok tecrubeli değilsen eger gayet basarili buldum ben.

Sikma poseti antrenmanlarini beze yapmak icin degerlendirebilirsin. :)

Acilen sikma poseti kullanma konusunda antrenman yapmalisin. Eger zor geliyorsa sikma siringalari var onlar daha pratik. Cok tecrubeli değilsen eger gayet basarili buldum ben.

Sikma poseti antrenmanlarini beze yapmak icin degerlendirebilirsin. :)
Sıkma poşeti ile değil annemlerde yağlı kağıt vardı onu külah haline getirip yaptim Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…