Kuzu ben uyusun diye kucakta tutuyorumBu gruptaki çoğu anne almıştır ama folik asitbizimkilerde yan etki yaptı herhalde
Uyurken mantıklı sankiBebeğe yapamadım yaa yapan varsa taktik istiyomm
Sağol kuzum şu bulasigin altından bı kalkiyim izliyimKızlar ilaç dozları ve bebek kilo alımıyla başlayan faydalı bir video:
Salon Kadini @Sonbahardagel @dikloron NewMamaa septembrmom
Canım sabaha kadar ne zaman uyandıysa ağladı ve emmedi , sabaha kadar göğüsümde uyuttum yada gezdirirdim uyusun diye , sabaha 8 gibi eşime verdim ben biraz uyudum 9 buçukta uyandım kızım gülücükler saçıyor , eşimde iyi dedi niye dr götürelim , ama benim içim rahat etmedi götürelim dedim kalsın yıl başından sonra gideriz dediKıbrıs canım kızın nasıl goturcek misin doktora
Evet canım dişlerinde bi sıkıntı yok , ama kızımın iştahi çok kesildi ya , hele benim sütümü içti mi direk geri veriyor anlamadım niye , haftaya Salı Dr götüreceğimdediğin gibi akıntı da varsa kulak olabilir ama dişlerini kontrol ettin mi acaba?
Şeyi denedin mi nebulizatore serum fizyolojik koyup solunum terapisi yaptırmayı, osman hocanın videosu vardı
Aynı seyi ben de merak ediyorum, kızım gecrn hafta nezleydi, donra eşimin bogazı agrımaya basladı pazardan beri de ben hastayım ama kızıma kıyasla daha agır seyrediyo gibi. Benden tekrar gececek mi bilmiyorum doktora sordum emzirebilirsin dedi maskeyle ilgili bişey söylemedi
Hiç bişey kullanmıyorum valla çünkü artık zorlanmıyor , dün gazı yoktu bundan eminim çünkü gazı olunca kıvranır kıvranmıyordu birden bağlıyordu , iştahı da çok kesildi anlamadımProbiyotik kullanıyor musun kıbrıscım ? Biz maflor başladık 2 günde bile etkisi oldu
ok geçmiş olsun canım , dr mu influenza dediKızlar bebeklerden influenza geçiren oldumu, büyük kızım influenza tedavi başlandı. Sanmıyorum ki küçüğü pas geçsin enfluvir gibi birşey başlıyorlar mı bebeklere aşırı korkuyorum en sinir oldugum hastalık geldi buldu yine
Çok geçmiş olsun bende bu gün hasta gibiyimYa inanırmısın sarımsaklı limon bal
Ihlamur
Dut kaynattım sıcak tutsun diye
Yok kuzum fayda yok illa içimizden geçicek daha toparlanalı 20 gün olmadı
Bu gün daha iyi eşim madem iyi haftaya götürürüz dedi , 5 ay kontrolle birlikte , ama çok iştahsız ne yese kusuyor yada yemiyorYaa minnoşum kıyamam sana bekliyoruz haberlerini canım etiketle bebi
Uyuyordu o şey soğuk olunca uyandı bir anda hem çocuk ağladı hem o şeyi bozuldu olmadı çok derin uykudayken belki olabilir bizimki çok derinde değildi henüz ama gündüz zaten uyumuyor ancak gece uykusundaUyurken mantıklı sanki
Ben yaptığımda çok küçüktü 35 günlük falandı , ama elini yapamadım , geç kaldım , şimdi dediğin gibi çırptığım an uyanır yani en ufak sese uyanıyor , herşeyi yanında yapman gerekiyor , biraz zor , bende alini nasıl çıkarıcam kalıbını bilmiyorumYa sorma Ben de bekledim Keşke daha küçükken alsaymışız.. Ama o zaman da bebeğe zarar verirse diye korktum bilemedim Peki ayağını nasıl yaptın ya? akşam yapacaktım ben çocuğun ayağını sokana kadar o şey dondu.. yani Ben mutfakta çırptım salona geldim hemen arası 5 adım filan ama yok yani dondu Adamda da daha hızlı olun bebeğin yanında çırpın diyor.. ee bebek uyurken yapmam gerekiyor Bunu kıpırdamaması için Mikserle nasıl bir bebeğin yanında çırpayım ben tık desem bebek uyanıyor.
Maşallah boyunda uzunmuş sen 60 olursan aslında çok ideal olur ama yemiyorsun kiYiyorum canım öyle şeyleri seviyorum. Ceviz badem fındık günlük birer avuç yiyorum. Bugün de fıstık ezmesi alacağım. Organik şekersiz
Boyum 175 cm dün tartıda 52 li rakamları görünce artık çıldırdım. 50 kilo zaten kemiklerim gelir
Aa bizden var yaniher ailede bir tane yemeye düşkün çıkıyor bizde annem
İşte sofra kültürü güzel biz de eşimle rahat rahat yemeyi seviyoruz.
Biz de aldık canım aynı mantıklı çocuk 1 aylık falandı. Eli o soğuk suya girince bi çıldırdı. Elini ağzına yüzüne sürdü ağladı banyoya zor attık kendimizi
Sağol canım bilgi içinKızlar net baskını fotoğraflarını akşam albüme yerleştirdim şöyle.. Fotoğraf kalitesi harika değil kağıt kalitesi iyi ama baskı kalitesinde biraz renklerde farklılık var yani alıp çerçeveleyip de bir yere asacaksanız daha kaliteli bir yer Tercih edebilirsiniz ama albüme koymak için iyi benim için. Çünkü çok fotoğraf çıkartıyorum Sadece biraz renkte fark var diye o kadar fiyat farkı vermeye değmez
Acilen sikma poseti kullanma konusunda antrenman yapmalisin. Eger zor geliyorsa sikma siringalari var onlar daha pratik. Cok tecrubeli değilsen eger gayet basarili buldum ben.Kızlar sakın dalga geçmeyin hayaller hayatlar ahshd
Düşündüğüm şeyi asla yazamadım bunu bile zor yazdım neyse geliştircem bu konuda
O etraftaki nokta detayları olmasa iyidi de neyse
Eki Görüntüle 3360025
Çok gülüyorum sorryKızlar sakın dalga geçmeyin hayaller hayatlar ahshd
Düşündüğüm şeyi asla yazamadım bunu bile zor yazdım neyse geliştircem bu konuda
O etraftaki nokta detayları olmasa iyidi de neyse
Eki Görüntüle 3360025
Sıkma poşeti ile değil annemlerde yağlı kağıt vardı onu külah haline getirip yaptimAcilen sikma poseti kullanma konusunda antrenman yapmalisin. Eger zor geliyorsa sikma siringalari var onlar daha pratik. Cok tecrubeli değilsen eger gayet basarili buldum ben.
Sikma poseti antrenmanlarini beze yapmak icin degerlendirebilirsin. :)
Yarın eşim gelince Eylül sana pasta yaptı babası dicem artıkÇok gülüyorum sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?