Benimki de en azından gece 3-4 saat yatıyordu hepten bozduHepmi byleydi peki bnm 3 saat yatıyodu ya 3 gndür çok kötü yine bişeyler değişiyo kesin
Ay teşekkür ederimVayyy işleve takılmamak lazım mantıklı gayet
Afiyetle yiyin sağlıklı huzurlu yaşlara
Benimki de en azından gece 3-4 saat yatıyordu hepten bozdu
Biz 3 hafta önce sünnet ettirdik vallahi. 2 haftada tamamen iyileşti. En güzelini yapıyorsunuz emin olun. Sünnet olurken bebemin elini tuttum bakamadım bile içim gitti ancak şimdi iyi ki yaptırdık diyorum. Bebeğim ağlamadı bile uykusundan uyanmadı operasyon olurken. Sonrasında da huysuzluğu neredeyse hiç olmadı. İçiniz rahat olsun.Erkek annişleri, bebişlerinizi ne zaman sünnet ettireceksiniz? Bizim yarın randevumuz var şimdiden korku geldi banaÇabuk iyileşir ve büyüyünce travma olmasın diye yaptıralım dedik. İnşallah çok kolay atlatırız
Kızlar bebekleriniz gece kalktığında her seferinde emzirmeyin. Biliyorsunuz nazenin de uyanıyordu kucağıma alıp pışpışlıyordum dalıyordu tekrar. Çünkü emzirdikçe tuvaleti geliyor doluyor bebek huzursuz uyuyor acıktığını anlamadığı için de emiyor şişiyor. Rahat uyuyamıyor. Böyle bir kısır döngü
Ayy maşallah darısı bize inşallahBiz 3 hafta önce sünnet ettirdik vallahi. 2 haftada tamamen iyileşti. En güzelini yapıyorsunuz emin olun. Sünnet olurken bebemin elini tuttum bakamadım bile içim gitti ancak şimdi iyi ki yaptırdık diyorum. Bebeğim ağlamadı bile uykusundan uyanmadı operasyon olurken. Sonrasında da huysuzluğu neredeyse hiç olmadı. İçiniz rahat olsun.
Bizim sünnet alanının çevresine 3 iğne yaptılar ama uçları incecikti uyuşturucu krem değil de titreşimli bir alet vardı onu tuttular hissetmedi iğneler girerken. Bizim sünnet doktorumuz lazerle yaka yaka kestiğinden kan yoktu. İlk zamanlar kırmızı bir deri görüntüsü oluyor tabi ancak zamanla geçiyor. Biz bezine vazelin sürdük 2 hafta boyunca ve her alt açmasında pipisine de Altermed Panthenol vücut sütü boca ettik doktorumuzun önerisiyle. Bebeğimiz tam 3 aylıktı sünnet olduğunda.Ayy maşallah darısı bize inşallahsünnet öncesi uyuşturucu krem sürdürdüler mi jetex adında bi krem almamızı söylediler de iğneyi hissetmemesi içinmiş. Birde yarası çok kötü görünüyor muydu ben korkarım da bakmaya kaç aylıktı sizin bebiş sünnet olduğunda
Anladımm acaba bizimki nasıl bi yöntem onu da bilmiyorumBizim sünnet alanının çevresine 3 iğne yaptılar ama uçları incecikti uyuşturucu krem değil de titreşimli bir alet vardı onu tuttular hissetmedi iğneler girerken. Bizim sünnet doktorumuz lazerle yaka yaka kestiğinden kan yoktu. İlk zamanlar kırmızı bir deri görüntüsü oluyor tabi ancak zamanla geçiyor. Biz bezine vazelin sürdük 2 hafta boyunca ve her alt açmasında pipisine de Altermed Panthenol vücut sütü boca ettik doktorumuzun önerisiyle. Bebeğimiz tam 3 aylıktı sünnet olduğunda.
1 De ama son yarım saat filan ağlama kriziGeri kaçta uyudu
Calpol aldık ve ne olur ne olmaz diye gün içinde 2 kere verdik evet. Sünnet olduğunda ve 4 saat sonrasında olmak üzere. Ağrısı acısı olur riske atmayalım dedik. Yarım ölçek (1 çay kaşığı) calpol verdik.Anladımm acaba bizimki nasıl bi yöntem onu da bilmiyorumsünnet sonrası 3 saat aralıklarla calpol/ dolven kullanacaksınız dediler. Siz kullandınız mı
Benimkinde de var alt dudağını emme bir haftadır hatta o şekilde ağzı kapalı agu diyorNormaldir diye düşünüyorum el emme gibi ben çoğu bebekte gördüm o hareketi ama nedenini hiç sorgulamadım normal diye düşünüyorum
Benim de 3 ay 20 günlük ve 3 ayı doldurduktan sonra kaka sıklığı bir anda 5 güne çıktı. Doktorla görüştünüz mü acaba ne dedi?Ben de hazır Ankara'da iken kızımın haftada bir kaka yapmasını, karnının sürekli gürül gürül oluşunu doktora sorcam 11 de randevumuz var. 3 ay 20 günlük bugün. 3 aylıkken 6790 Gr di. Bakalım kaç Gr almış. Dikkat dağınıklığı dan çok verimli ememiyor son zamanlarda. Umarım yetecek kadar kilo almıştır
Bu konu benim de kabusumDut kurusu suyunu denedim.. börülceyi de yiyorum hatta bugün yanımda getirmiştim :) günde 2.5 lt su içiyorum ama yetmiyor heralde.. teşekkür ederim geri dönüş için :)
İş hayatına gelecek olursak, bebeğe bakanınız varsa ve bebeniz gece güzel uyuyorsa iş hayatı çok güzel vallahi. Haftada 4 gün çalışıyorum süt izinlerimi birleştirip 1 tam gün izin kullanıyorum zira işyerim evime uzak mecburum. Beybimi gün içinde özlüyorum evet ancak onun geleceği için de çalışmak zorundayım. Günde 2 kere sütümü sağıyorum ertesi gün annem sağdığım sütleri veriyor. E yetmiyor tabii mama da veriyor. Eve gidince ilk iş emziriyorum. Kısacası ben zorlanmıyorum ancak bu şartlara sahip olmayan o kadar çok kişi var ki.. eminim ailem yanımda olmasa işe ara vermeyi düşünürdüm.
Anladım yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah kolay bi süreç olur bizim için deCalpol aldık ve ne olur ne olmaz diye gün içinde 2 kere verdik evet. Sünnet olduğunda ve 4 saat sonrasında olmak üzere. Ağrısı acısı olur riske atmayalım dedik. Yarım ölçek (1 çay kaşığı) calpol verdik.
Evet canım dün gittik, kaka sayısına çok normal dedi 10 gün 15 güne bir bile mümkün dedi.Benimkinde de var alt dudağını emme bir haftadır hatta o şekilde ağzı kapalı agu diyor
Benim de 3 ay 20 günlük ve 3 ayı doldurduktan sonra kaka sıklığı bir anda 5 güne çıktı. Doktorla görüştünüz mü acaba ne dedi?
Bu konu benim de kabusum2 ay sonra başlayacağım ben de işe. Aynı sizin gibi 4 gün çalışacağım ve sabah 6:30 ta çıkıp akşam 7 de geleceğim. Bebeğim 6 aylık olacak ama nasıl bir düzen kuracağım emmesi etkilenir mi annem bakabilecek mi yoksa bakıcı da tutmalı mıyım sütümü nasıl sağıp saklayacağım kafamda bu sorular dönüp duruyor İş hayatına dönen arkadaşlar tecrübelerini ve kurdukları düzeni paylaşırsa faydalı olabilir.
Bu arada sütünüzü sağarken ilk sağdığınızı poşetle buzdolabına koyup sonra gün boyu sağdıkça aynı poşetin üzerine ekleyip en son dondurucuya mı atıyorsunuz bu şekilde mi yapmak gerekiyor?
Aman diyeyim aynı poşete eklemiyoruz. Her sağdığımızı ayrı ayrı kaplarda dolaba koyup en az 1-2 saat soğuttuktan sonra birleştirebiliriz. Yani aynı ısıya gelmeli birleşmesi için. Ben bebeğimi genelde en son sabah 6-7 gibi emziriyorum. İlk sağımımı 11de yapıyorum ve dolaba atıyorum. İkinci sağımı 3-3.30 gibi yapıyorum onu da ayrı bir kapta dolaba atıyorum. 7de evde oluyorum ve gelir gelmez emziriyorum. Sağdığım sütleri ertesi gün annem ister birleştirip ister ayrı ayrı veriyor.Benimkinde de var alt dudağını emme bir haftadır hatta o şekilde ağzı kapalı agu diyor
Benim de 3 ay 20 günlük ve 3 ayı doldurduktan sonra kaka sıklığı bir anda 5 güne çıktı. Doktorla görüştünüz mü acaba ne dedi?
Bu konu benim de kabusum2 ay sonra başlayacağım ben de işe. Aynı sizin gibi 4 gün çalışacağım ve sabah 6:30 ta çıkıp akşam 7 de geleceğim. Bebeğim 6 aylık olacak ama nasıl bir düzen kuracağım emmesi etkilenir mi annem bakabilecek mi yoksa bakıcı da tutmalı mıyım sütümü nasıl sağıp saklayacağım kafamda bu sorular dönüp duruyor İş hayatına dönen arkadaşlar tecrübelerini ve kurdukları düzeni paylaşırsa faydalı olabilir.
Bu arada sütünüzü sağarken ilk sağdığınızı poşetle buzdolabına koyup sonra gün boyu sağdıkça aynı poşetin üzerine ekleyip en son dondurucuya mı atıyorsunuz bu şekilde mi yapmak gerekiyor?
11-1.30-4.30-5.30--8.30
Böyle kapattık geceyi
Canları sağolsun uyanmaya da alıştım sürekli
Biz 2,5 aylıkken yaptıracaktık ancak doktor hafif bir eğrilik olduğu için 6. ayı beklememizi söyledi.Erkek annişleri, bebişlerinizi ne zaman sünnet ettireceksiniz? Bizim yarın randevumuz var şimdiden korku geldi banaÇabuk iyileşir ve büyüyünce travma olmasın diye yaptıralım dedik. İnşallah çok kolay atlatırız
Sorun olmamasına sevindimEvet canım dün gittik, kaka sayısına çok normal dedi 10 gün 15 güne bir bile mümkün dedi.
Sütün çok yağlı dedi bana, neye dayanarak dedi bilmiyorum ama Ankara'nın iyi doktorlarından birine gittim güveniyorum. Sanırım az kaka yapmasından dolayı dedi.
Tamamdır öyle yapayım çok teşekkürler detaylı cevap içinAman diyeyim aynı poşete eklemiyoruz. Her sağdığımızı ayrı ayrı kaplarda dolaba koyup en az 1-2 saat soğuttuktan sonra birleştirebiliriz. Yani aynı ısıya gelmeli birleşmesi için. Ben bebeğimi genelde en son sabah 6-7 gibi emziriyorum. İlk sağımımı 11de yapıyorum ve dolaba atıyorum. İkinci sağımı 3-3.30 gibi yapıyorum onu da ayrı bir kapta dolaba atıyorum. 7de evde oluyorum ve gelir gelmez emziriyorum. Sağdığım sütleri ertesi gün annem ister birleştirip ister ayrı ayrı veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?