- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Kuzum Ankara'da yok, Bolu'da yatak odam yani bebeğimin de yattigi oda blackout. Ankara'da bir süre kalacagim ne yapacafimi şaşırdımCanım evinde blackout perde var mı? Tam karanlık olmasada gündüz vakti baya karanlık yapıyor. Belki işine yarar
Ya yorgunluktan bitiyorum, hatta bazen gece rüya görüyorum uyanınca gerçek miydi rüya miydi falan karıştırıyorum uyku uyanıklık karmancorman olmuş durumda ama ağzını koca koca açıp gülüşü o kaş o göz bitiyorum.Bazen isyan etsemde , Her zorluğa rağmen o kadar güzel bir duygu ki gözlerinin içine bakınca eriyorum kokusunu aldıkça bitiyorum
Yorgun olsam bile o uyurken onu özlüyo resimlerine bakıyorum
İyiki anne olduk iyiki bu güzel yavrularımız bizi buldu
Ne kadar şükretsem az kızlar böyle güzel bir mucize olamaz
Canım belirtileri 2 3. Ayda başlayıp 11.ayda bile diş çıkaran var, o biraz belirsizBide dişleri çok kaşınıyor eller iki yumruk ağızda sürekli aşırı tükrük salya akıtıyor diş kaşıyıcı aldım onuda tam becerip tutamıyo ben kaşıyorum
Erken mi çıkaracak dişleri acaba ?
Biz daha bakmadık biraz daha şu gaz mevzusu geçsin diye bekliyoruz şu an zaten doğru düzgün uykusu yok az daha bekleyelim hepten düzeni bozulmasın dedik ama bir tanıdığımız 4. ayda yaptırmıştıErkek annişleri, bebişlerinizi ne zaman sünnet ettireceksiniz? Bizim yarın randevumuz var şimdiden korku geldi banaÇabuk iyileşir ve büyüyünce travma olmasın diye yaptıralım dedik. İnşallah çok kolay atlatırız
Sağol canım yok valla annem çalışıyor , zaten bence bi kaç gece uyumadım gündüz de dinlenemedim bağlıklığım çöktü o yüzden hasta oldum , akşam belki anneme giderimAh çok geçmiş olsun var mı yanında ilgilenebilecek biri
Tek ve hastayken bebe bakmak çokkk zor oluyor
Aynen canım çok şükürBazen isyan etsemde , Her zorluğa rağmen o kadar güzel bir duygu ki gözlerinin içine bakınca eriyorum kokusunu aldıkça bitiyorum
Yorgun olsam bile o uyurken onu özlüyo resimlerine bakıyorum
İyiki anne olduk iyiki bu güzel yavrularımız bizi buldu
Ne kadar şükretsem az kızlar böyle güzel bir mucize olamaz
Biz de öyle allahtan bir süredir annemlerdeyim. Evde olsam ölecekmişim. Sürekli kucak ve onda bile sürekli ağlak modda. Kaç ay kolik çektik şimdi bu atak umarım geçicidir. Yoksa bu kadar kucak olamaz ya. Belim ağrıyorBenim kızda huysuz bu aralar gündüz uykuları tavşan uykusu gibi 20 dakika
Bide çok huzursuz sürekli bi mız mız kucağıma alıp gezerken sakinlerdi bu ara onu bile kabul etmiyor atak haftası olarak görünüyor ama atak mı huysuzluk mu bilemedim
Canım neden gündüz emmeyi bıraktı. Dönemsel bir meme reddi olabilir mi? Ya da yediğin bir şey süte geçip rahatsız etmiş olabilir mi? Ne zamandır varBenim kızım artık ne yazıkki emmiyor , gündüzleri sağıp veriyorum geceleri sadece emziriyorum
Bu da aynı bizBide dişleri çok kaşınıyor eller iki yumruk ağızda sürekli aşırı tükrük salya akıtıyor diş kaşıyıcı aldım onuda tam becerip tutamıyo ben kaşıyorum
Erken mi çıkaracak dişleri acaba ?
Birazdan çıkıcam anneme gidicem inşallah açıktır alırımMutlaka al o bana iyi geldi
Yani 2 hafta , şimdi zorla bazen uykusunda veriyorum gündüz uyuduğunda , ama sütüm çok çok azaldıBiz de öyle allahtan bir süredir annemlerdeyim. Evde olsam ölecekmişim. Sürekli kucak ve onda bile sürekli ağlak modda. Kaç ay kolik çektik şimdi bu atak umarım geçicidir. Yoksa bu kadar kucak olamaz ya. Belim ağrıyor
Canım neden gündüz emmeyi bıraktı. Dönemsel bir meme reddi olabilir mi? Ya da yediğin bir şey süte geçip rahatsız etmiş olabilir mi? Ne zamandır var
Bu da aynı bizartık yumruğu bıraktı sırayla tombik parmaklarını katıyor ağzına ben bu ayki kontrolde osanit, tetagil onları soracağım.
Kaç gündür yorgunsun bir de gündüz emmeyince azalmıştır ama bir uyusan toparlanır bence. Umarım geçici bir süreçtirYani 2 hafta , şimdi zorla bazen uykusunda veriyorum gündüz uyuduğunda , ama sütüm çok çok azaldı
İki çocuğum var inan benimde aklım almıyor bu nasıl özel bişey nasıl oluştu bu güzelliği ben mi doğurdum diyorum yok aklım kitleniyor bi yerden sonra düşünemiyorumYa yorgunluktan bitiyorum, hatta bazen gece rüya görüyorum uyanınca gerçek miydi rüya miydi falan karıştırıyorum uyku uyanıklık karmancorman olmuş durumda ama ağzını koca koca açıp gülüşü o kaş o göz bitiyorum.
Eşim bile seni özledim demiyor bebeği özledim diyor farkediyorumGebelikte Cmv geçirdiğim için bebeğim doğduğunda kafa ultrasonu istedi doktor, rapora bakıyorum Allah'ım diyorum bu beyin yapıları bu kıvrımlar falan benim içimde nasıl oluşmuş olabilir ya, mucize bu. Ben hiç bişey yapmadım ama 9 ayda öylece olustular aklım almıyor
13 yaşında bir evladım olmasına rağmen çocuk yapmaya karar verince bi kimyasal birde kalp durması sonucu kürtaşım olduAynen canım çok şüküranne olmak zor ama anne olamamak daha zor , bi tüp bebek yapan biri olarak bunu söylüyorum , Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimde kollarım tutmaktan odun gibi oldu inan uyuşuyor artıkBiz de öyle allahtan bir süredir annemlerdeyim. Evde olsam ölecekmişim. Sürekli kucak ve onda bile sürekli ağlak modda. Kaç ay kolik çektik şimdi bu atak umarım geçicidir. Yoksa bu kadar kucak olamaz ya. Belim ağrıyor
Canım neden gündüz emmeyi bıraktı. Dönemsel bir meme reddi olabilir mi? Ya da yediğin bir şey süte geçip rahatsız etmiş olabilir mi? Ne zamandır var
Bu da aynı bizartık yumruğu bıraktı sırayla tombik parmaklarını katıyor ağzına ben bu ayki kontrolde osanit, tetagil onları soracağım.
Zararlı değil dimi tedagil bilgi edinirsen beni EtiketlermiisnBiz de öyle allahtan bir süredir annemlerdeyim. Evde olsam ölecekmişim. Sürekli kucak ve onda bile sürekli ağlak modda. Kaç ay kolik çektik şimdi bu atak umarım geçicidir. Yoksa bu kadar kucak olamaz ya. Belim ağrıyor
Anneyi tanıyınca anne saçı çok dökülür derler gerçekten iki haftadır inanılmaz saçım dökülüyor benide çok iyi tanıyor hanfendiAklıma geldikçe gülüyorum, dün doktordayken doktor bu ay beklenilen şeyleri sıraladı. Oyunlara karşılık
Anneyi tanıma
Ve salya dedi. Salya derken kızımın ağzındaki kopürcüklü salyası pıt yere düştü.
Ağzındaki köpüğü yediğim
1 ayı aşkın bi süredir inanılmaz saçım dökülüyor kel kalcam bu gidişle, evde her yerde saçım varAnneyi tanıyınca anne saçı çok dökülür derler gerçekten iki haftadır inanılmaz saçım dökülüyor benide çok iyi tanıyor hanfendi
Beşikte uyanır uyanmaz gözleri beni arıyo hemen bulamazsa çığlığı basıyo
Salya köpük o biçim zaten
Benim de saçlar fena tutam tutam geliyor elimeAnneyi tanıyınca anne saçı çok dökülür derler gerçekten iki haftadır inanılmaz saçım dökülüyor benide çok iyi tanıyor hanfendi
Beşikte uyanır uyanmaz gözleri beni arıyo hemen bulamazsa çığlığı basıyo
Salya köpük o biçim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?