2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım evinde blackout perde var mı? Tam karanlık olmasada gündüz vakti baya karanlık yapıyor. Belki işine yarar
Kuzum Ankara'da yok, Bolu'da yatak odam yani bebeğimin de yattigi oda blackout. Ankara'da bir süre kalacagim ne yapacafimi şaşırdım

Ya yorgunluktan bitiyorum, hatta bazen gece rüya görüyorum uyanınca gerçek miydi rüya miydi falan karıştırıyorum uyku uyanıklık karmancorman olmuş durumda ama ağzını koca koca açıp gülüşü o kaş o göz bitiyorum.
Eşim bile seni özledim demiyor bebeği özledim diyor farkediyorum Gebelikte Cmv geçirdiğim için bebeğim doğduğunda kafa ultrasonu istedi doktor, rapora bakıyorum Allah'ım diyorum bu beyin yapıları bu kıvrımlar falan benim içimde nasıl oluşmuş olabilir ya, mucize bu. Ben hiç bişey yapmadım ama 9 ayda öylece olustular aklım almıyor

Canım belirtileri 2 3. Ayda başlayıp 11.ayda bile diş çıkaran var, o biraz belirsiz

Biz daha bakmadık biraz daha şu gaz mevzusu geçsin diye bekliyoruz şu an zaten doğru düzgün uykusu yok az daha bekleyelim hepten düzeni bozulmasın dedik ama bir tanıdığımız 4. ayda yaptırmıştı

İş konusunda zaten ben bırakmayı düşünüyordum ama ben izindeyken ofisi taşımışlar bana çok uzak gitmemin imkanı yok evden çalışmamda şu an mümkün değildi çoğumuzun yaşadıkları malum çıkışımı yaptılar o yüzden birkaç ay işsizlik maaşı alacağım hiç yoktan iyidir kendim çıksam o da olmayacaktı

Ah çok geçmiş olsun var mı yanında ilgilenebilecek biri
Tek ve hastayken bebe bakmak çokkk zor oluyor
Sağol canım yok valla annem çalışıyor , zaten bence bi kaç gece uyumadım gündüz de dinlenemedim bağlıklığım çöktü o yüzden hasta oldum , akşam belki anneme giderim

Aynen canım çok şükür anne olmak zor ama anne olamamak daha zor , bi tüp bebek yapan biri olarak bunu söylüyorum , Allah isteyen herkese nasip etsin

Biz de öyle allahtan bir süredir annemlerdeyim. Evde olsam ölecekmişim. Sürekli kucak ve onda bile sürekli ağlak modda. Kaç ay kolik çektik şimdi bu atak umarım geçicidir. Yoksa bu kadar kucak olamaz ya. Belim ağrıyor
Benim kızım artık ne yazıkki emmiyor , gündüzleri sağıp veriyorum geceleri sadece emziriyorum
Canım neden gündüz emmeyi bıraktı. Dönemsel bir meme reddi olabilir mi? Ya da yediğin bir şey süte geçip rahatsız etmiş olabilir mi? Ne zamandır var
Bu da aynı biz artık yumruğu bıraktı sırayla tombik parmaklarını katıyor ağzına ben bu ayki kontrolde osanit, tetagil onları soracağım.

Yani 2 hafta , şimdi zorla bazen uykusunda veriyorum gündüz uyuduğunda , ama sütüm çok çok azaldı

İki çocuğum var inan benimde aklım almıyor bu nasıl özel bişey nasıl oluştu bu güzelliği ben mi doğurdum diyorum yok aklım kitleniyor bi yerden sonra düşünemiyorum
O kadar evlat yolu gözleyenler varki rabbim en kısa zamanda bu duyguları onlarada yaşatsın inşallah isteyen herkes bunları yaşamalı mutlaka

Aynen canım çok şükür anne olmak zor ama anne olamamak daha zor , bi tüp bebek yapan biri olarak bunu söylüyorum , Allah isteyen herkese nasip etsin
13 yaşında bir evladım olmasına rağmen çocuk yapmaya karar verince bi kimyasal birde kalp durması sonucu kürtaşım oldu
İnanırmıısn Kıbrıs kendimi o kadar kötü hissettim ki neden olmuyor neden tutunamıyo neden kalbi durdu diye aylarca düşünemeden edemedim halbuki bir evladım tesellim olmasına rağmen
Bundan sebep hiç yavrusu olmayıp çok isteyenleri ama hamile kalamayanları o kadar iyi anlıyorum ki
Tüm dualarım onlarla rabbim fazla aratmadan nasip etsin inşallah

Benimde kollarım tutmaktan odun gibi oldu inan uyuşuyor artık

Zararlı değil dimi tedagil bilgi edinirsen beni Etiketlermiisn

Anneyi tanıyınca anne saçı çok dökülür derler gerçekten iki haftadır inanılmaz saçım dökülüyor benide çok iyi tanıyor hanfendi
Beşikte uyanır uyanmaz gözleri beni arıyo hemen bulamazsa çığlığı basıyo
Salya köpük o biçim zaten

1 ayı aşkın bi süredir inanılmaz saçım dökülüyor kel kalcam bu gidişle, evde her yerde saçım var benim oğluş bayağı olmuş beni tanıyalı demekki

Benim de saçlar fena tutam tutam geliyor elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…