2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy bizde haftaya cuma yaptırcaz müsait olduğunda tüm ayrıntıları yazarsan çok sevinirim,ben de endişeliyim çok..
Ama küçükken yaptırmak en iyisi.. ilk çişini yaparken çok ağlıyorlarmış sonrası bir kaç güne iyileşiyormuş
Kolaylıkla geçsin inşallah

Kızlar kızım sağ memeyi emerken acayip dikkati dağılıyor sürekli kalkıyor başını omzunu kaldiriyo ayaklarına bakıyor, başını çevirip iyice arkaya bakıyor sürekli duvarları resim tablo benim kıyafetim yani meme dışında her şeye bakıyor ve sağ memeyi ne yazık ki emmemeye başladı. Solda böyle bir sorun yok ama sağ memede savaş halindeyiz. Karanlikta da emziriyorum nispeten daha iyi ama gündüz her yolu denedim gözleri fildir fildir. Redde doğru gidiyor bu durum. Toplum sağlığı merkezini aradım emzirme danışmanlığı almak için, aile hekiminizden almanız lazım falan dediler. Bolu'da çok güzel danışmanlık ediyorlar bu konuda, karşında emzirmeni isteyip yanlış nerde anlatiyorlar, annemlerdeyim burda aile hekimi yok kimsenin annemlerin ki ikizimin eşinde Düzce'de kaydı. Yani ne yapsam da duzeltsem bu durumu size danışayım. Pilates topunda emzirme ayakta zıplatarak emzirme kundak yapıp emzirme düz duvarın önünde.emzzirme her şeyi yapıyorum. Gece problem yok sadece aydınlık havada.

Amiin inşallah, yazarım tabii

Benim kızda huysuz bu aralar gündüz uykuları tavşan uykusu gibi 20 dakika
Bide çok huzursuz sürekli bi mız mız kucağıma alıp gezerken sakinlerdi bu ara onu bile kabul etmiyor atak haftası olarak görünüyor ama atak mı huysuzluk mu bilemedim

Benim kızım artık ne yazıkki emmiyor , gündüzleri sağıp veriyorum geceleri sadece emziriyorum

Bide dişleri çok kaşınıyor eller iki yumruk ağızda sürekli aşırı tükrük salya akıtıyor diş kaşıyıcı aldım onuda tam becerip tutamıyo ben kaşıyorum
Erken mi çıkaracak dişleri acaba ?

Benim kızım ayakların diretiyor , ne yapmak istediği belli değil oturtuyorum olmuyor uzatıyorum olmuyor , sürekli başka bişey deniyorum

Canım evinde blackout perde var mı? Tam karanlık olmasada gündüz vakti baya karanlık yapıyor. Belki işine yarar

Benim kızım ayakların diretiyor , ne yapmak istediği belli değil oturtuyorum olmuyor uzatıyorum olmuyor , sürekli başka bişey deniyorum
Aynen linada böyle memeyi açtığım an ayaklarıyla itip kendini ters yöne çeviriyo bide hııı hııı diye ses çıkarıyor istemiyorum gibisinden

Kızlar hasta oldum ya maske takıyorum kızıma bulaşmasın diye , nezle oldum bide başım ağrıyor , sanki kötü olucam gibi başlangıç gibi bu
Kıbrıs iki gündür maske takıyorum ama çok zor artık ter içinde kaldım çocukla boğuşmak üstüne bide nefessiz kalmak sinirlendim çıkardım yapamadım maskeyle
Evde ıhlamur varsa limon ekle iç bol bol
Gargara al bana dün yazdı dr

Ihlamurum yok , aktara gitmem gerekiyor , bizim burda bir tane aktar var oda genelde kapalı yetişirsem gidicem

Bazen isyan etsemde , Her zorluğa rağmen o kadar güzel bir duygu ki gözlerinin içine bakınca eriyorum kokusunu aldıkça bitiyorum
Yorgun olsam bile o uyurken onu özlüyo resimlerine bakıyorum
İyiki anne olduk iyiki bu güzel yavrularımız bizi buldu
Ne kadar şükretsem az kızlar böyle güzel bir mucize olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…