- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Ayy bizde haftaya cuma yaptırcaz müsait olduğunda tüm ayrıntıları yazarsan çok sevinirim,ben de endişeliyim çok..Erkek annişleri, bebişlerinizi ne zaman sünnet ettireceksiniz? Bizim yarın randevumuz var şimdiden korku geldi banaÇabuk iyileşir ve büyüyünce travma olmasın diye yaptıralım dedik. İnşallah çok kolay atlatırız
Amiin inşallah, yazarım tabiiAyy bizde haftaya cuma yaptırcaz müsait olduğunda tüm ayrıntıları yazarsan çok sevinirim,ben de endişeliyim çok..
Ama küçükken yaptırmak en iyisi.. ilk çişini yaparken çok ağlıyorlarmış sonrası bir kaç güne iyileşiyormuş
Kolaylıkla geçsin inşallah
Benim dediklerimi ye bak bakalım nasıl almıyorsunEvet bir ara çıkmıştım o kiloya etli butlu oluyorum biraz da bende basen var. Çok hoşuma gidiyobakalım şöyle 5 kilo alsam yeter
Benim kızım hep böyle , bence o birazda açlıktan değil kendini güvende his etmesi içinBnde anlamadım gündüz yeterli gelen süt gece bu kadr sık emmesi
Benim kızım artık ne yazıkki emmiyor , gündüzleri sağıp veriyorum geceleri sadece emziriyorumKızlar kızım sağ memeyi emerken acayip dikkati dağılıyor sürekli kalkıyor başını omzunu kaldiriyo ayaklarına bakıyor, başını çevirip iyice arkaya bakıyor sürekli duvarları resim tablo benim kıyafetim yani meme dışında her şeye bakıyor ve sağ memeyi ne yazık ki emmemeye başladı. Solda böyle bir sorun yok ama sağ memede savaş halindeyiz. Karanlikta da emziriyorum nispeten daha iyi ama gündüz her yolu denedim gözleri fildir fildir. Redde doğru gidiyor bu durum. Toplum sağlığı merkezini aradım emzirme danışmanlığı almak için, aile hekiminizden almanız lazım falan dediler. Bolu'da çok güzel danışmanlık ediyorlar bu konuda, karşında emzirmeni isteyip yanlış nerde anlatiyorlar, annemlerdeyim burda aile hekimi yok kimsenin annemlerin ki ikizimin eşinde Düzce'de kaydı. Yani ne yapsam da duzeltsem bu durumu size danışayım. Pilates topunda emzirme ayakta zıplatarak emzirme kundak yapıp emzirme düz duvarın önünde.emzzirme her şeyi yapıyorum. Gece problem yok sadece aydınlık havada.
Benim kızım ayakların diretiyor , ne yapmak istediği belli değil oturtuyorum olmuyor uzatıyorum olmuyor , sürekli başka bişey deniyorumBenim kızda huysuz bu aralar gündüz uykuları tavşan uykusu gibi 20 dakika
Bide çok huzursuz sürekli bi mız mız kucağıma alıp gezerken sakinlerdi bu ara onu bile kabul etmiyor atak haftası olarak görünüyor ama atak mı huysuzluk mu bilemedim
Canım evinde blackout perde var mı? Tam karanlık olmasada gündüz vakti baya karanlık yapıyor. Belki işine yararKızlar kızım sağ memeyi emerken acayip dikkati dağılıyor sürekli kalkıyor başını omzunu kaldiriyo ayaklarına bakıyor, başını çevirip iyice arkaya bakıyor sürekli duvarları resim tablo benim kıyafetim yani meme dışında her şeye bakıyor ve sağ memeyi ne yazık ki emmemeye başladı. Solda böyle bir sorun yok ama sağ memede savaş halindeyiz. Karanlikta da emziriyorum nispeten daha iyi ama gündüz her yolu denedim gözleri fildir fildir. Redde doğru gidiyor bu durum. Toplum sağlığı merkezini aradım emzirme danışmanlığı almak için, aile hekiminizden almanız lazım falan dediler. Bolu'da çok güzel danışmanlık ediyorlar bu konuda, karşında emzirmeni isteyip yanlış nerde anlatiyorlar, annemlerdeyim burda aile hekimi yok kimsenin annemlerin ki ikizimin eşinde Düzce'de kaydı. Yani ne yapsam da duzeltsem bu durumu size danışayım. Pilates topunda emzirme ayakta zıplatarak emzirme kundak yapıp emzirme düz duvarın önünde.emzzirme her şeyi yapıyorum. Gece problem yok sadece aydınlık havada.
Bende hasta oldum valla , umarım kızıma bulaşmaz , ben çok zor hasta olan biriyim ya nasıl oldu anlamadımEvet test negatif ama klinik tablo uyumlu dedi küçüktede olacak diye korkuyorum
Aynen linada böyle memeyi açtığım an ayaklarıyla itip kendini ters yöne çeviriyo bide hııı hııı diye ses çıkarıyor istemiyorum gibisindenBenim kızım ayakların diretiyor , ne yapmak istediği belli değil oturtuyorum olmuyor uzatıyorum olmuyor , sürekli başka bişey deniyorum
Oy yavrum ya ateşi çok yüksek ilk suyla elini ayağını yüzünü yıka , olmadı bi banyo yaptırBurun akıntısı ve dirençli ateş, ateş düşürücü falan etki etmiyor 39.8 perde geziyor ateşi
Kıbrıs iki gündür maske takıyorum ama çok zor artık ter içinde kaldım çocukla boğuşmak üstüne bide nefessiz kalmak sinirlendim çıkardım yapamadım maskeyleKızlar hasta oldum yamaske takıyorum kızıma bulaşmasın diye , nezle oldum bide başım ağrıyor , sanki kötü olucam gibi başlangıç gibi bu
Aynen canım , benim ki şuan biberonu bile istemiyor , yani zorla oturarak veriyorumAynen linada böyle memeyi açtığım an ayaklarıyla itip kendini ters yöne çeviriyo bide hııı hııı diye ses çıkarıyor istemiyorum gibisinden
Ihlamurum yok , aktara gitmem gerekiyor , bizim burda bir tane aktar var oda genelde kapalıKıbrıs iki gündür maske takıyorum ama çok zor artık ter içinde kaldım çocukla boğuşmak üstüne bide nefessiz kalmak sinirlendim çıkardım yapamadım maskeyle
Evde ıhlamur varsa limon ekle iç bol bol
Gargara al bana dün yazdı dr
Ah çok geçmiş olsun var mı yanında ilgilenebilecek biriKızlar hasta oldum yamaske takıyorum kızıma bulaşmasın diye , nezle oldum bide başım ağrıyor , sanki kötü olucam gibi başlangıç gibi bu
Mutlaka al o bana iyi geldiIhlamurum yok , aktara gitmem gerekiyor , bizim burda bir tane aktar var oda genelde kapalıyetişirsem gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?