Benim 4 ay bitiyor ve aynı , çok yoruldum tuvalete dahi gidemiyorumArkadaşlar 4. Ay beni mahvetti. Sürekli kucak sürekli ağlama ve gece uykusundan sürekli kalkma atak mı gerileme mi neyse bitsin artık. Ben mi böyle alıştırdım bilmiyorum ama kendi başına bir sn durmuyor. Yatarak zaten durmuyor oturmak istiyor falan filan. Umarım şu 4. ay şeyleri geçince biraz rahat ederim
Ben de öyle çığlık çığlığa ağlıyor sonra öksürüyorBenim 4 ay bitiyor ve aynı , çok yoruldum tuvalete dahi gidemiyorum
Benimde öyle ağlıyor sonra öksürüyor ağlamaktan , yani bir 5 dk bile durmuyorBen de öyle çığlık çığlığa ağlıyor sonra öksürüyorherkesin mi böyle yoksa benimki çok mu ağlıyor bilmiyorum
Ne yapacağız ne zaman geçecek bunlarBenimde öyle ağlıyor sonra öksürüyor ağlamaktan , yani bir 5 dk bile durmuyor
Benim 4 aya çok az kaldı kötü günler yükleniyor deseneNe yapacağız ne zaman geçecek bunlar
Arkadaşlar 4. Ay beni mahvetti. Sürekli kucak sürekli ağlama ve gece uykusundan sürekli kalkma atak mı gerileme mi neyse bitsin artık. Ben mi böyle alıştırdım bilmiyorum ama kendi başına bir sn durmuyor. Yatarak zaten durmuyor oturmak istiyor falan filan. Umarım şu 4. ay şeyleri geçince biraz rahat ederim
Yok canım bizimki kolik ben yeni kabul ediyorum bu durumu. Senin bu kadar zor olacağını sanmamBenim 4 aya çok az kaldı kötü günler yükleniyor desene
Bizde 2 ocakta öğrendik, ömrümün en güzel günlerinden biriydiEvet kızlar ben de 1 Ocak da bebeğimin varlığını öğrenmiştim ki Adetime 3 gün vardı.
Ayrıca yumurtlamamin 11.gunuydu. bugünu kutladık eşimle şimdi yanımızda 4 aylık oldu sağlıklı çok şükür Bin şükür
Ay bende 3 ocakta Beta hcg 54 çıkmıştıEvet kızlar ben de 1 Ocak da bebeğimin varlığını öğrenmiştim ki Adetime 3 gün vardı.
Ayrıca yumurtlamamin 11.gunuydu. bugünu kutladık eşimle şimdi yanımızda 4 aylık oldu sağlıklı çok şükür Bin şükür
Elleri ve ayakları benim kızımın terliyorKuzumun başı aşırı terliyor kızlar, siz yaşıyor musunuz bu durumu
Ay bilmiyorum ben çok yoruluyorum ya , tuvalete dahi gidememek beni çok yıpratıyor , yani birine de yoruldum deyince bana Şükr et sen istedin , sanki ben robotum yada bebeğimi sevmiyorum , babam sen bebeğini seviyorsun ama aşık değilsin diyor , aşık olsan yorulmazsın , dedim ne alaka ya 1 haftadadır ne gece uyuyorum ne gündüz , anne ola bilirim ama sonuçta insanım uyumaya ihtiyacım var üstelik hastayım ve 3 gündür maskeyle geziyorum hatta gece maskeyle uyuyorum ( tabi uyuya bilirsemNe yapacağız ne zaman geçecek bunlar
Canım bir hafta annende kalsan, sana çok iyi gelir. Ben iki haftadır annemdeyim yeniden doğdum resmen. Enerji depolayip pazartesi 4. Ay aşısı için tekrar boluya gideceğim. Lütfen kendine kısa bir mola verAy bilmiyorum ben çok yoruluyorum ya , tuvalete dahi gidememek beni çok yıpratıyor , yani birine de yoruldum deyince bana Şükr et sen istedin , sanki ben robotum yada bebeğimi sevmiyorum , babam sen bebeğini seviyorsun ama aşık değilsin diyor , aşık olsan yorulmazsın , dedim ne alaka ya 1 haftadadır ne gece uyuyorum ne gündüz , anne ola bilirim ama sonuçta insanım uyumaya ihtiyacım var üstelik hastayım ve 3 gündür maskeyle geziyorum hatta gece maskeyle uyuyorum ( tabi uyuya bilirsem)
Benim kızım görece uslu olmasına rağmen yoruluyorum da sıkılıyorum da bunalıyorum da bazen eski özgür hayatımı da özlüyorum herkes aynı olmak zorunda değil. Erkekler hele daha çok biliyor yani. Neyse kibriscim senin neler çektiğini biliyor ve anlıyorum gebeliğin de dahil. İstediğin kadar söylenip sızlanabilirsin hakkındır .Ay bilmiyorum ben çok yoruluyorum ya , tuvalete dahi gidememek beni çok yıpratıyor , yani birine de yoruldum deyince bana Şükr et sen istedin , sanki ben robotum yada bebeğimi sevmiyorum , babam sen bebeğini seviyorsun ama aşık değilsin diyor , aşık olsan yorulmazsın , dedim ne alaka ya 1 haftadadır ne gece uyuyorum ne gündüz , anne ola bilirim ama sonuçta insanım uyumaya ihtiyacım var üstelik hastayım ve 3 gündür maskeyle geziyorum hatta gece maskeyle uyuyorum ( tabi uyuya bilirsem)
Ay bilmiyorum ben çok yoruluyorum ya , tuvalete dahi gidememek beni çok yıpratıyor , yani birine de yoruldum deyince bana Şükr et sen istedin , sanki ben robotum yada bebeğimi sevmiyorum , babam sen bebeğini seviyorsun ama aşık değilsin diyor , aşık olsan yorulmazsın , dedim ne alaka ya 1 haftadadır ne gece uyuyorum ne gündüz , anne ola bilirim ama sonuçta insanım uyumaya ihtiyacım var üstelik hastayım ve 3 gündür maskeyle geziyorum hatta gece maskeyle uyuyorum ( tabi uyuya bilirsem)
İnanın bende öyleyim. Bazen biraz daha çocuksuz eşimle zaman geçirebilirdik diye düşünüyorum. Gezip tozabilirdik eğlenebilirdik. Ama böyle düşündüğüm için kendime de çok kızıyorum. Sevmediğimden istemediğimden değil asla. Kucağımda uyurken bile fotoğraflarına bakıyorum. Öyle aşığım. Ama bir o kadarda yorgun ve bitkin. Bir de ben doğumdan beri ailemde farklı sağlık problemleri yaşadım, eşimle boşanmanın eşiğinden döndük. Kızım başlarda aşırı gazlı bir bebekti. Herşey üst üste geldi şimdi herşey düzeldi diyordum tam bu seferde hasta oldu kızım. Analık mesaisi hiç bitmiyor. Ama evlat sevgiside çok başka, hiçbir şeye benzemiyor..Benim kızım görece uslu olmasına rağmen yoruluyorum da sıkılıyorum da bunalıyorum da bazen eski özgür hayatımı da özlüyorum herkes aynı olmak zorunda değil. Erkekler hele daha çok biliyor yani. Neyse kibriscim senin neler çektiğini biliyor ve anlıyorum gebeliğin de dahil. İstediğin kadar söylenip sızlanabilirsin hakkındır .
Tabi bebek bizim seviyoruz canımızdan çok ama insanız en nihayetinde sen de kendini yetersiz hissetme kimseye de aldırış etme.
Emzirirken oluyo bizimKuzumun başı aşırı terliyor kızlar, siz yaşıyor musunuz bu durumu
Bizimde öyle, dr a söyledik ter bezleri henüz tam gelişmediği için öyle olduğunu söyledi bi de demir eksikliği de yapıyormuşElleri ve ayakları benim kızımın terliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?