Evet etmiyorİyileşmesine bi etkisi yok normal akışa dönün diye söylemiştir ama için rahat etmiyorsa kullan istersen
Bendede başladı yarım saat önce 37.4 bu gecede sabahlıycazKızlar 4.ay aşısı bizde ateş yaptı ya Ateş şuan 37.7 çok canım sıkıldı
Pastil ve parolKızlar yutkunamıyorum boğazım perişan , neler yaptınız hastalık geçiren anneler , tavsiyenize ihtiyacım var
Pastil kullanabiliyor muyuz, güvenilir mi
Of ya hiç bilmiyordum bu aşının yaptığınıBendede başladı yarım saat önce 37.4 bu gecede sabahlıycaz
Ben sordum hemşireye ateş yaparmı diye her aşı gibi buda yapabilir dedi benimde canım sıkıldı eli kolu buz gibi sırtı alnı ateşler içindeOf ya hiç bilmiyordum bu aşının yaptığını
Bana doktor verdi bir marka. Alırken ecaneye de sordum gebelere genelde o veriliyormuş ben kullandım. Ama unuttum adını evde değilim nakcam googledanPastil kullanabiliyor muyuz, güvenilir mi
Mamillac diye bi ürün daha var içerik olarak aynı hatta koruyucu içermiyor istersen onada bakabilirsin ben lacmix ile beraber kullanıyorum memnunum bitince solgarı denemeyi düşünüyorumKızlar aranızda bestlak damla kullanıp faydasını gören var mı?
Ben normalde kullanıyordum bitmişti geçen anneme geldiğimde 1.5 ay önce ggöğüslerim yumuşamıştı filan o dönem. Hemen bestlak.ı tekrar aldım filan işe yaradı bence. İlk zamanlar zaten yaramıştı.. göğüsler doluyor..Kızlar aranızda bestlak damla kullanıp faydasını gören var mı?
Valla o kadar uzun sürmüyor gqliba kien kötü kısmı kuzum.. valla uykuya geri dalarsa verme.. emzikle pışpışla filan.. ama benimki bazen dalmıyor emziği atıyor ıh ıh yapıyor filan ben dalamıyorum uykuya emzireyim o uyuyypr ben uyuyorumKızlar 4.ay atağında 2 saatte bir uyanınca emziriyomusunuz ya gece uykusuna geçti ama en fzla 2 saat uyuyo devam etmiyo uykuya normalde 3 4 saatten evel kalkmaz emmedendr sakinlemiyo
Atak dönemi için 35 gün diyo napcaz böyle ya
2 saat olduysa emziriyorum, 1 saat sonra kalktiysa emzik veririm. Bu gece mesela 12 den 7 ye kadar 4 kere emzirdim. Yoksa basıyor çığlığıKızlar 4.ay atağında 2 saatte bir uyanınca emziriyomusunuz ya gece uykusuna geçti ama en fzla 2 saat uyuyo devam etmiyo uykuya normalde 3 4 saatten evel kalkmaz emmedendr sakinlemiyo
Kullanıyorum faydası var bence canımKızlar aranızda bestlak damla kullanıp faydasını gören var mı?
Valla o kadar uzun sürmüyor gqliba kien kötü kısmı kuzum.. valla uykuya geri dalarsa verme.. emzikle pışpışla filan.. ama benimki bazen dalmıyor emziği atıyor ıh ıh yapıyor filan ben dalamıyorum uykuya emzireyim o uyuyypr ben uyuyorumduruyorsa emzirme yani
Bence doktoru dinleme sen bardagi koymaya devam et ben 8-10 gün kadar tamamen iyileşene kadar koydum .kakası oraya bulasirsa temizliği zor olur enfeksiyon kapar diye koydum .bardak sayesinde hiç kakası pipisine gelmediErkek annişleri sünnetten sonra bezin içine karton bardağı kaç gün kullandınız? Ve tamamen iyileşme ne zaman oldu? 3, gün oldu doktor artık bardak koymayın dedi ama ben kıyamadım beze yapışır kanama olursa korkmayın yazmış neden erkenden bardağı çekelim ki.. anlayamadım iyileşmesine bi etkisi mi var acaba?
Dr Osman gonunal atak haftası diye birşey yok diyor canım .Durmuyor işte emzirmedenbu atak bitircek bu ay bizi cidden
35 gun boyunca gece uykusu boyle mi olacakmisKızlar 4.ay atağında 2 saatte bir uyanınca emziriyomusunuz ya gece uykusuna geçti ama en fzla 2 saat uyuyo devam etmiyo uykuya normalde 3 4 saatten evel kalkmaz emmedendr sakinlemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?