2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar 4.ay atağında 2 saatte bir uyanınca emziriyomusunuz ya gece uykusuna geçti ama en fzla 2 saat uyuyo devam etmiyo uykuya normalde 3 4 saatten evel kalkmaz emmedendr sakinlemiyo
Atak dönemi için 35 gün diyo napcaz böyle ya

Kızlar aranızda bestlak damla kullanıp faydasını gören var mı?
Ben normalde kullanıyordum bitmişti geçen anneme geldiğimde 1.5 ay önce ggöğüslerim yumuşamıştı filan o dönem. Hemen bestlak.ı tekrar aldım filan işe yaradı bence. İlk zamanlar zaten yaramıştı.. göğüsler doluyor..

Valla o kadar uzun sürmüyor gqliba kien kötü kısmı kuzum.. valla uykuya geri dalarsa verme.. emzikle pışpışla filan.. ama benimki bazen dalmıyor emziği atıyor ıh ıh yapıyor filan ben dalamıyorum uykuya emzireyim o uyuyypr ben uyuyorum duruyorsa emzirme yani

2 saat olduysa emziriyorum, 1 saat sonra kalktiysa emzik veririm. Bu gece mesela 12 den 7 ye kadar 4 kere emzirdim. Yoksa basıyor çığlığı

Durmuyor işte emzirmeden bu atak bitircek bu ay bizi cidden

Bence doktoru dinleme sen bardagi koymaya devam et ben 8-10 gün kadar tamamen iyileşene kadar koydum .kakası oraya bulasirsa temizliği zor olur enfeksiyon kapar diye koydum .bardak sayesinde hiç kakası pipisine gelmedi

35 gun boyunca gece uykusu boyle mi olacakmis saat kacta gece uykusuna geciyor? Uyaninca emzirdiginde memede uyuyorsa bence emzirebilirsin. Gunduz daha az emdikleri icin gece daha fazla ihtiyaclari oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…