2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence doktoru dinleme sen bardagi koymaya devam et ben 8-10 gün kadar tamamen iyileşene kadar koydum .kakası oraya bulasirsa temizliği zor olur enfeksiyon kapar diye koydum .bardak sayesinde hiç kakası pipisine gelmedi
Katılıyorum valla 10 güne iyileşiyorsa çok iyi 10 gün sonra şişliği vs de iniyor mu yani canı acımaz di mi

Ben bu ay regl olcam galiba ya bu günlerde akıntım var yumurtalama dönemi olabilir sonrasında gelcek mi bakalım. Hiç istemiyorum ama :)
Ben geçen aydan beri regl oluyorum Neyse ki yoğun bir kanamam yok hamilelik öncesi nasılsa aynı devam.
Benim bebeğim 3 saatte bir emiyor ancak sütüm yetersiz her emmenin arkasından 90cc mama veriyorum. Emme süresi memedeki sütü bitirene kadar yani iki meme toplam 10-15 dk anca. Bebeğimin uyku rutini de şu şekilde, 23-23:30 gibi uyuyor ve 5.30-6.30 gibi uyanıyor. Sabah uyanışımız 8-8.30 arası. Yani öyle 2 saatte bir emzirmeyi bırakalı baya oldu.

Kızlar hatırlayan belki vardır kilo konusuna kafayı feci takmıştım hamilelikte. 67 kiloyla başlayıp 92 ile doğuma girince haliyle depresyona girmiştim. 1 aydır diyetisyene ve bölgesel incelmeye gidiyorum ve şu an 76 kiloyum. Bu konu ilgisini çeken varsa belirtmek istedim.

Şimdiii bir sorum var, 4.ay huysuzlukları 3 ayı bitirdikten sonraki 4.ayın içinde mi oluyor yoksa 4.ay bitince mi :) İnşallah yaşamayız ya benim bebe yarın 4.ayını bitiriyor.

4. Ay bitince yani yarın

Selam herkese. Bebekleriniz ne sıklıkla kusuyor? Çok az kusan var mı? Bizim kız doğdu doğalı 3-4 defa anca kustu normal mi acaba onu merak ettim

Selam herkese. Bebekleriniz ne sıklıkla kusuyor? Çok az kusan var mı? Bizim kız doğdu doğalı 3-4 defa anca kustu normal mi acaba onu merak ettim
Benim kızımda öyle. 4 aylık olacağız 2-3 defa ancak kusmustur. Hatta kaka da haftada 1 yapar. Tertemiz bebek doğurmuşum

Benim kızımda öyle. 4 aylık olacağız 2-3 defa ancak kusmustur. Hatta kaka da haftada 1 yapar. Tertemiz bebek doğurmuşum
Evet ya klasik omzu kusmuklu annelerden olmadım hiç bizim kaka sık yapıyor ama yapınca da mutlu oluyor yavrum kilosu nasıl peki? Hep sütün fazlasını kusar doyduğu anlamına geliyor diyorlar ya. İlk başta doymadığını düşünüyorduk o yüzden

3 aylık iken 6800 du
Pazartesi de 4 ay kontrolümüz var, kilosu iyi çok şükür

Ben saate bakmaksızın her istediğinde emzirme taraftarıyım

Kızlar 4.ay aşısı bizde ateş yaptı ya Ateş şuan 37.7 çok canım sıkıldı
Ben aşı dan sonra hiç ateşinin çıkmasını beklemeden calpol veriyorum biraz ateşi çıktı mı hemen elini yüzünü ayaklarını ılık suyla yıkıyorum

Biz de dün aşı olduk. Gündüz ya da gece bir şey yoktu. Sabahtır 37.2 de duruyor. Ara ara ölçeceğiz bir şey olmaz muhtemelen. Ufak bir bağışıklık tepkisi
Benim akşam 10 da başladı gece 2 de bitti ateşi şurup vermeden takip ettim sabaha kadar yoktu

ben gecen hafta hastayken cocuk doktoruna sormuştum kullanılabilir dedi ama marka vermedi ben de strepsils kullandım valla

Ben bitki çayları içiyorum balla, tuzlu suyla gargara yapıyorum, soğan suyu içiyorum, bir çay kaşığı çörek otu yağı içiyorum.

Geçmiş olsun canım ıhlamur ballı süt bol bol çorba
Teşekkür ederim kızlar bugün iyiyim çok şükür dün 2 portakal yedim iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…