2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aslında atak haftasından ziyade yeni şeyler yapabildikçe zihni karışıyo sanırım buda huysuzluk yapıyo
Dr Osman gonunal atak haftası diye birşey yok diyor canım .
Yani bencede yok ben hiç öyle atak haftası diye bakmadım bebektir bugün huysuz olur yarın sakin diyerek geçiriyorum günlerimi

120 gün bitnce yani bitmese de o civarlardw bebeğe göre değişir..

Kızlar ya ben çok kötü bağırsak sorunu çekiyorum. Var mı aranızda böyle olan? Yemediğim lifli gıda içmediğim su kalmadı. Ama düzelmiyor. Bu arada doğum yaralarınız geçti mi? Ne durumdasınız, fikirlerinize ihtiyacım var.

Nasıl bi sorun? Doğumdan sonra mı başladı ?

Katılıyorum valla 10 güne iyileşiyorsa çok iyi 10 gün sonra şişliği vs de iniyor mu yani canı acımaz di mi
Yani belki bebekten bebeğe değişir ama ben 1 ay önce yaptırdım sünnet 2.5 aylıkti rahat geçirdim çok şükür .sislikde iniyor dikişleride atıyor . İlk zaman sislikten kaynaklı eğri duruyor sağa yada sola dönük ama sonra düzeliyor

Bu yüzden asla güvenemiyorum 2.el alışverişe, ee firma ile iletişime geçtin mi ?

Adamlar dolandırıcı yaa geçsem nolcak kaç saat uğraştım yok gitti paranbenim salaklığım anlatmayayım öyle böyle salaklık değil
Estağfurullah canım nerden bileceksin herkesi kendimiz gibi sanıyoruz, dolandırıcılığın binbir türlü yolunu bulmuşlar Allah kahretsin onları ya

Cnm sende fazla sağlıklı besleniyormuşsunbal kaymak ye ,pasta ,kurabiye ye patates kızartması ye hiç mi canin çekmiyor bunları ya şaştım kaldım

Aaa dolaptan oradan buradan almadın mı canım? Kredi kartı ile aldıysan paranı her türlü geri alırsın. Hiç aracı firmaya da ihtiyacın yok banka senin zararını karşılıyor.
Cnm sende fazla sağlıklı besleniyormuşsunbal kaymak ye ,pasta ,kurabiye ye patates kızartması ye hiç mi canin çekmiyor bunları ya şaştım kaldım
Yiyorum canm yiyorum çok severim ama her zaman yemiyorum

Adamlar dolandırıcı yaa geçsem nolcak kaç saat uğraştım yok gitti paranbenim salaklığım anlatmayayım öyle böyle salaklık değil
Canım bankanla iletişime geç. Harcama itirazı yap vakit kaybetmeden. Banka inceleme yapıyor sonra parayı geri veriyor. Kredi kartıyla yapılan alışverilerde koruma var.

Canım bankanla iletişime geç. Harcama itirazı yap vakit kaybetmeden. Banka inceleme yapıyor sonra parayı geri veriyor. Kredi kartıyla yapılan alışverilerde koruma var.
Maalesef kredi kartı değil eft. Dolaptan buldum komisyon alıyor vs diye whatsalp no verdi ordan konuştuj. Sonra sahibinden üzerinden link attı ordan aldım. Sahibinden'in güvenli alışveriş diye bir şeyi. Ama sahteymiş o sayfa fark etmemişim.. aynı orjinal gibi yapmışlar. Bankayla iletişime geçtim de adamın hesabına para gitmiş.

Anladım canım çok geçmiş olsun. Ben de istiyorum dysonda daha isteme aşamasındayım. Nasıl sahip olurum kısmını düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…