2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bizimde oldu 37.7 calpolden sonra saha yükseklmedi. Koltuk altı ölçümu en iyisi canım . Onunla bak.

Canım Bestiron kaç damla dedi?

Ben doğru bulmuyorum, aşının tepkisini çocuğun huysuzlanmasini falan beklemeden hiç bir şekilde ilaç verilmemeli bence koruyucu olarak
Bende akşam çok huysuzlanınca verdim ama yine ateşi yoktu , sabaha karşı oldu ateşi

Bilemiyorum yalnızca duyduğumu söyledim henüz 4.ay aşısını ben de yaptırmadım pazartesi götüreceğim.

bebek bezi dünyası diye bi site var ordan bez sipariş eden oldu mu guvenilir bi site mi

Bi derdim bitmeden diğeri başlıyor bebeğim iki gündür emmek istemiyor keyfi yerinde fakat memeyi görünce ağlıyo başını öbür tarafa atıyor napcam bilmiyorum meme reddi yaşıyor

Bi derdim bitmeden diğeri başlıyor bebeğim iki gündür emmek istemiyor keyfi yerinde fakat memeyi görünce ağlıyo başını öbür tarafa atıyor napcam bilmiyorum meme reddi yaşıyor
Canım bu ara çoğumuzda var meme reddi maalesef, 4.ay hem meme reddi hemde uyku gerilemesi dönemi, ben emmeyince uykudan uyandığında emziriyorum hemen alıyor gece de uykulu emiyorlar

Kızlar kızımın bazen çok ağladığını söylemiştim. 1. Ayın sonunda ağlama krizlerimiz başladı. Haftada bir iki bazen 4 gün ağlıyordu. 2. Ay kilo alımı az olduğu için alerji testi yapıldı ama bir şey çıkmadı. Bebeğimin kolunda, sırtında egzama var. Tekrarlayan konağımız var ve kakasında mukus var. Gece hariç her yediğinden bir miktar kusuyor. Alerji riskini testte bir şey çıkmayınca yoksaydığımızdan üzerine düşünmemiştim. Şu an yine deli gibi ne olabilir diye düşünüyorum ve testte çıkmasa bile alerji olabileceğimizi düşünüyorum. Bu konula ilgili fikri olan var mı aranızda? dikloron Salon Kadini NewMamaa

Osman hoca alerji testte çıkmayabilir demişti , sen yinede yediklerine dikkat et diyecem de zaten 2 lokma şey yiyordun mesela kötü olduğu zaman yediklerini not et bakalım sonra yediklerini beslenmenden çıkar bakalım fark edecek mi ve alerjik bi insan olarak egzema varsa kesin alerji diye düşünüyorum

Yaaa anladımm çok şükür ilerlememiş inşallah tekrarı olmaz. Çok geçmiş olsun

Alerji degil de intolerans olabilir belki? Bir de 6 aydan once neye göre test yaptilar onu anlayamadim Yaseli? Benim buyuk kizda çılgınlar gibi alerji belirtileri olmasina ragmen 6 aydan once hicbir sey belli olmaz zaten en tehlikelisi yumurta & penisilin turevleri onlar da asida ortaya cikar demislerdi. Baya koluna igne batirmali test mi yaptilar yani? (Benim kizlarimi hacettepe takip ediyor, yani onlarin ihmal edecegini düşünmedigimden sasirdim)

Bizde kaka da seker aramislardi, size bunu yaptilar mi?

+ esdia

Kaka kivaminiz acisindan her gece yulaf ezmeli ev yogurdu yemenizi tavsiye ederim. Ama yulafi kattiktan sonra yarim saat bekletip oyle yiyin. Ben inanilmaz kabizimdir ezelden beri, beni bir tek bu duzeltti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…