Canım bizimde oldu 37.7 calpolden sonra saha yükseklmedi. Koltuk altı ölçümu en iyisi canım . Onunla bak.Bende anlamıyorum 2.ay aşıları çok rahat geçmişti bilmiyorum dozu mu yüksek bunun anlamadım, sabahtan hala ateşi var düşmedi ve dediğim gibi alın 37.5 gösteriyor şakaklar 38.1 ve kafası yanıyor yine calpol verdim üstünü sordum kafasını da suyla ısladım
Canım Bestiron kaç damla dedi?Canım ben şimdi eczacımla da görüştüm gerçekten devletin verdiklerini hiç önermiyor içeriği olarak ham maddesi kötü diyor Ben şimdilik bestiron aldım bitene kadar kullanayım sonra bir daha düşünürüm
Ben doğru bulmuyorum, aşının tepkisini çocuğun huysuzlanmasini falan beklemeden hiç bir şekilde ilaç verilmemeli bence koruyucu olarakAslında aşıya gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verenler oluyor henüz aşı yaptırmamış annelere duyurulur.
Bizim aşıdan 15 saat sonra ateş olduAslında aşıya gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verenler oluyor henüz aşı yaptırmamış annelere duyurulur.
Bende akşam çok huysuzlanınca verdim ama yine ateşi yoktu , sabaha karşı oldu ateşiBen doğru bulmuyorum, aşının tepkisini çocuğun huysuzlanmasini falan beklemeden hiç bir şekilde ilaç verilmemeli bence koruyucu olarak
Canım bu ara çoğumuzda var meme reddi maalesef, 4.ay hem meme reddi hemde uyku gerilemesi dönemi, ben emmeyince uykudan uyandığında emziriyorum hemen alıyor gece de uykulu emiyorlarBi derdim bitmeden diğeri başlıyor bebeğim iki gündür emmek istemiyor keyfi yerinde fakat memeyi görünce ağlıyo başını öbür tarafa atıyor napcam bilmiyorum meme reddi yaşıyor
Canım herkes başka bişey diyoCanım Bestiron kaç damla dedi?
Eczacı bana kaç kilo dedi 6500 dedim 3 damla falan ver dediCanım herkes başka bişey diyo
Biri on dedi biri beş dedi eczacılar. Size kaç dedi
Allah Allah hangisi doğru kiEczacı bana kaç kilo dedi 6500 dedim 3 damla falan ver dedionun için ben de merak ettim.
Osman hoca alerji testte çıkmayabilir demişti , sen yinede yediklerine dikkat et diyecem de zaten 2 lokma şey yiyordunKızlar kızımın bazen çok ağladığını söylemiştim. 1. Ayın sonunda ağlama krizlerimiz başladı. Haftada bir iki bazen 4 gün ağlıyordu. 2. Ay kilo alımı az olduğu için alerji testi yapıldı ama bir şey çıkmadı. Bebeğimin kolunda, sırtında egzama var. Tekrarlayan konağımız var ve kakasında mukus var. Gece hariç her yediğinden bir miktar kusuyor. Alerji riskini testte bir şey çıkmayınca yoksaydığımızdan üzerine düşünmemiştim. Şu an yine deli gibi ne olabilir diye düşünüyorum ve testte çıkmasa bile alerji olabileceğimizi düşünüyorum. Bu konula ilgili fikri olan var mı aranızda?dikloron Salon Kadini NewMamaa
Ben ediyorum güvenilir. Bir sikinti yaşamadımbebek bezi dünyası diye bi site var ordan bez sipariş eden oldu mu guvenilir bi site mi
Yaaa anladımmİşin kötüsü tedavisi yok, locafen diye bi krem kullandım ki anne sütüne geciyor doktor onemsemedi 1 ayın sonunda gittigim doktor kesti. Onerilen sey diyetine dikkat etmek kabız olmamak. Bol bol da oturma banyosu zaten agrı baska turlu hafiflemiyor. Semptomatik tedavilermiş deri dokusu iyileşene kadar geçmiyor aslında. Hemoroidde de diyete dikkat ediliyor belli bir seviyede ameliyat ediliyor diye biliyorum. Devam etseydi çatlak için de ameliyat oneriliyprdu
Kızlar kızımın bazen çok ağladığını söylemiştim. 1. Ayın sonunda ağlama krizlerimiz başladı. Haftada bir iki bazen 4 gün ağlıyordu. 2. Ay kilo alımı az olduğu için alerji testi yapıldı ama bir şey çıkmadı. Bebeğimin kolunda, sırtında egzama var. Tekrarlayan konağımız var ve kakasında mukus var. Gece hariç her yediğinden bir miktar kusuyor. Alerji riskini testte bir şey çıkmayınca yoksaydığımızdan üzerine düşünmemiştim. Şu an yine deli gibi ne olabilir diye düşünüyorum ve testte çıkmasa bile alerji olabileceğimizi düşünüyorum. Bu konula ilgili fikri olan var mı aranızda?dikloron Salon Kadini NewMamaa
Yaa çok geçmiş olsuntedavisi nasıl oluyor? Çatlak olduğunu düşünmüyorum çok şükür o kadar ağrım yok. Sadece tuvalete çıkarken bazen çok zorlanıyorum ve kan oluyor. Hemoroid olabilir. Onunda tedavisi nedir bilmiyorum korkuyorum gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?