2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde annemden olmasa emziği değiştirmeyecektim ucu kötü olmuş değiş artık bunu dedi gittim eczaneden wee aldım emmiyo sıpa alıştı avente
Benim kızım emziği attıkça ben alışkanlık olmuş emziği verip duruyordum. Dikkat ettim bunların da ucu bir tuhaf olmuş sanki. Aventin gece özellikli 6. ay emziklerini de almıştım bu bahaneyle uyku geçişlerin de verip gün içinde sızlanmadıkça vermeyeyim diyorum. Konuşma geriliği de yapabilir diyordu dün @doktorannemm mecbur değilsek erkenden bıraktırmamız iyi olurmuş..

Benimde annemden olmasa emziği değiştirmeyecektim ucu kötü olmuş değiş artık bunu dedi gittim eczaneden wee aldım emmiyo sıpa alıştı avente
Bazı şeyleri atlayabiliyoruz bizim emzik de avent iyi durumda şu an ama ömrü ne kadar oluyor acaba

Ya bizimkide müptelası değil aslında aslında ama kriz anlarında çok iyi oluyor

Bazı şeyleri atlayabiliyoruz bizim emzik de avent iyi durumda şu an ama ömrü ne kadar oluyor acaba
Valla bende pek bilmiyorum bunu araştırmamıştım ama kauçuk olanlar falan 2 ayda bir değişmesi gerekiyormuş bizimki kauçuk mu değil mi onu bile bilmiyorum ahhahaha

Bende amigurimi olanlari cok begeniyorum hem yikanabilir, hem tuy alerji derdi yok. anneme soyledim yapabilirmis, bakalim deneyecegiz

Bizim uyku arkadaşımız böyle, ama ben memnun değilim çünkü çok sert. Bebekler yumuşaklık ve sarilabilecegi oyuncak isterler, bu malesef hiç öyle değil.

Attan inip eşeğe niye binsin cocuk

Valla bende pek bilmiyorum bunu araştırmamıştım ama kauçuk olanlar falan 2 ayda bir değişmesi gerekiyormuş bizimki kauçuk mu değil mi onu bile bilmiyorum ahhahaha
Kaucuklarda 1 2 ay, silikonlarda 4 ay sanırım silikon şeffaf olanlar, kaucuk sarı olanlar.

Kızlar, az önce 2023 Ağustos annelere tıklıyım derken yanlışlıkla 2022 Ağustos annelerine tıkladım. Yani bebeler ortalama 17 aylık.
Ve hala uyku sorunları ile mücadele ediyorlar.
Hala 2 saatte bir kalkanlar var, hala kucakta sallanarak uyuyanlar var.
Yine pesimist perilerim geldi, Eylülü 20 aylıkken falan hala kucağımda elimde kolumda ayağımda sallamak mi
Buna 5-6. ayda bir son vermeliyim, vermeliyiz bence. Ağaç yaşken egiliyormus, hiç öyle büyüdükçe akillanira inancım kalmadı şuan itibariyle

Kızlar yeni bir indirim haberiyle geldim. E bebek uygulamasında indirim çarkı vardı. Bana 500tlye 125 tl indirim çıktı. Goon bezlerdede %25 indirim var. Ben 4 numara goon premium soft 64lüden 3 paket aldım. Kargo dahil 564 tl ödedim. Yani tanesi 2.93e geldi. Trendyolda 4.29.

Bence bu fırsat kaçmaz

NewMamaa esdia DusunceBulutu Tweetiy

Başka kim kullanıyordu goon hatırlayamadım. Hatırlarsanız onları da ekleyin.

Canım bizim bebiş doğuştan yarı sünnetliymiş bir de hafif eğrilik varmış..
o yüzden de fazla acıyor olabilir doktor normal dedi
Pansumanlarda çok ağlıyor ama düne göre daha iyi şükür
Bizde de eğrilik var diye yapmadı doktor sünneti. 6. ayı bekliyorlarmış eğrilik olunca. 6. Aydan sonra gideceğiz hem sünnet hem eğrilik düzeltme operasyonu bir arada olacakmış.
Ben de avent emzik kullanıyorum 2 ayda bir değiştirmek gerekiyor diye biliyorum hatta kullanma kılavuzunda 6 hafta yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar deneme yapıyorum kızıma fjfjfj. Şimdi bu uyku gerilemesi emzik reddi vsden once 5 saat 3 saat 2 saat seklinde geceyi geciriyodu. Bayadır nerdeyse 1 aydır gece emziği almıyor su an sadece asırı uykusu varsa oto koltugunda alıyor. Epeydir de 2 3 saatte bir uyanıyor bu 1 2 haftadır yarım saatte 1 saatte kalktıgı oluyor.

Henuz uyku egitimi ile ilgili kitap okumadım ama burada konusulanlar, instagramda gorduklerim ve uyku regresyonu ile yerli yabancı videoları izledim gaza geldim. Dun de biraz yataga koymayı denemiştim ama gecenin sonu bjornde bitti. Bu sefer soyle yaptım, her zamanki uyku rutininden sonra (ilk dogdugundan beri aksam 8 gibi yatıyor oncesinde esniyor vs, iki gundur bu ilk esnemeden sonra bir kitap okuyorum yani bunu rutine yeni ekledim, epeydir once burnunu acıyorum sonra elini yuzunu yıkıyorum kuruluyorun, altını ustunu değiştirip uyku tulumu giydirip emziriyorum ama bu emmenin sonu gelmiyor) bugun emzirdim daldı normalde kucagında bekliyorum dalınca koyuyorum kac zamandır uyanıp duruyor bu sefer de ilk daldı koydum 5 dk sonra uyandı. Birqz konustum elini tuttum sacını oksadım mızırdandı oturttum sessizleşince geri yatırdım aglar gibi olunca kaldırıp tekrar emzirdim. Bu ara 11 dk falan surdu. Emzirirken bu sefer dalacak gibi olunca beşiği anne yanı haline getirdim emzik verdim istemese de bişey emmek istiyo parmagım yanagım vs denedim elini tuttum konustum falan gozu dalar gibi oldu ama dalamadı daha beter uyandı ssohbet ettim sarkı soyledim falan 15 dk surdu yinr aglayacak gibi olunca kaldırdım tekrar emzirdim yine dalacak gibi olunca yataga tekrar koydum yine once direndi bu sefer anne yanı halinden normal hale getirdim elini de tutmadım ben de yataga yatıp baktım sadece gülümsedim zaten asırı yoruldu yani rutine 7de basladım dusunun saat 9da komple gitti. Yani son seferinde hiç dokunmadan emzik vermeden emzirdikten sonra koyup uyumasını beklemiş oldum. 9da daldı 10 dk bekledim kalktım henuz uyanmadı hadi inş artık boyle uyutmayı deneyebilirim

Uykuya kolay geçiş için uyku arkadaşı edindirebilirsiniz demiş. Kolay taşınabilen yıkanan çabuk yıpranmayan :) hatta battaniyesini bile uyku arkadaşı seçebilir çocuk demiş yada emziğini.. emzik bıraktırınca zorlar

Ya annem geldi çoçuğun uyku düzeni beslenme saatleri falan değişti kendi düzenini uyguluyor ben emzirdikten sonra uyumadıysa eğer sallayarak uyutuyorum o ayağa kalkıp sallayarak uyutuyor ve 2 günde o şekil uyumaya başladı resmen ben sallayarak uyutamadım, gerçekten bi rutin oluşturmak çok önemli yoksa al başına belayı gündüz uyku saati bile şaşınca deli oluyorum ‍♀

Bende kullanıyorum 2.ye % 40 indirimden almıştım 4 paket. 2 aylık bezimiz var şimdilik

Çok şükür sleepy bio nat ler bitti onu kullanırken günde 2 3 defa kıyafet değiştiriyordm resmen goonda hiiç öyle bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…