- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Dr brownsNewMamaa @kibrisss @Melikeben dikloron @smmmsharp P Purple91 @Hope3535 ozguss septembrmom @Sonbahardagel DusunceBulutu @Yaselii ve etiketleyemedigim diger anneler yardiminiza ihtiyacim var.
Kizim icin biberon tavsiyesi istiyorum, reflusu var ve kilo alimi az oldugu icin dr anne sutuyle yapilan kivam artirici bir mama verdi.
Boyle cok akiskan olmayan meme reddi yapmayan biberon onerilerinizi bekliyorum
Ay çok sevindimevcarshirak ın önerisiyle Dr Browns ın biberonunu aldım çok memnunum bizde meme reddi yapmadı, akışı çok yavaş hala 1 numara biberon başlığını kullanıyorum 2 numara 3+ ay olarak geçiyor ayrıca anti kolik özellikte
Benim kızım emziği attıkça ben alışkanlık olmuş emziği verip duruyordum. Dikkat ettim bunların da ucu bir tuhaf olmuş sanki. Aventin gece özellikli 6. ay emziklerini de almıştım bu bahaneyle uyku geçişlerin de verip gün içinde sızlanmadıkça vermeyeyim diyorum. Konuşma geriliği de yapabilir diyordu dün @doktorannemm mecbur değilsek erkenden bıraktırmamız iyi olurmuş..Benimde annemden olmasa emziği değiştirmeyecektim ucu kötü olmuş değiş artık bunu dedigittim eczaneden wee aldım emmiyo sıpa alıştı avente
Bazı şeyleri atlayabiliyoruzBenimde annemden olmasa emziği değiştirmeyecektim ucu kötü olmuş değiş artık bunu dedigittim eczaneden wee aldım emmiyo sıpa alıştı avente
Yapabilirse 4-5 tane değişik renklerde yapması iyi olur. Minicikte olsalar sıkılmayı biliyorlar.Bende amigurimi olanlari cok begeniyorum hem yikanabilir, hem tuy alerji derdi yok. anneme soyledim yapabilirmis, bakalim deneyecegiz
Ya bizimkide müptelası değil aslında aslında ama kriz anlarında çok iyi oluyorBenim kızım emziği attıkça ben alışkanlık olmuş emziği verip duruyordum. Dikkat ettim bunların da ucu bir tuhaf olmuş sanki. Aventin gece özellikli 6. ay emziklerini de almıştım bu bahaneyle uyku geçişlerin de verip gün içinde sızlanmadıkça vermeyeyim diyorum. Konuşma geriliği de yapabilir diyordu dün @doktorannemm mecbur değilsek erkenden bıraktırmamız iyi olurmuş..
Valla bende pek bilmiyorum bunu araştırmamıştımBazı şeyleri atlayabiliyoruzbizim emzik de avent iyi durumda şu an ama ömrü ne kadar oluyor acaba
Bende amigurimi olanlari cok begeniyorum hem yikanabilir, hem tuy alerji derdi yok. anneme soyledim yapabilirmis, bakalim deneyecegiz
Attan inip eşeğe niye binsin cocukBenimde annemden olmasa emziği değiştirmeyecektim ucu kötü olmuş değiş artık bunu dedigittim eczaneden wee aldım emmiyo sıpa alıştı avente
Bazı şeyleri atlayabiliyoruzbizim emzik de avent iyi durumda şu an ama ömrü ne kadar oluyor acaba
Kaucuklarda 1 2 ay, silikonlarda 4 ay sanırım silikon şeffaf olanlar, kaucuk sarı olanlar.Valla bende pek bilmiyorum bunu araştırmamıştımama kauçuk olanlar falan 2 ayda bir değişmesi gerekiyormuş bizimki kauçuk mu değil mi onu bile bilmiyorum ahhahaha
Aynı tulumdan bizdede varEki Görüntüle 3367507
Bizim uyku arkadaşımız böyle, ama ben memnun değilim çünkü çok sert. Bebekler yumuşaklık ve sarilabilecegi oyuncak isterler, bu malesef hiç öyle değil.
Çok güzel bir kere giydik başka giyemedikAynı tulumdan bizdede var
Maalesef öyle oluyor. Bizde çok almışız kıyafet. Hepsini giydireyim dedim ama hepsini en fazla 2şer kere anca giydirebildimÇok güzel bir kere giydik başka giyemedik
Bizde de eğrilik var diye yapmadı doktor sünneti. 6. ayı bekliyorlarmış eğrilik olunca. 6. Aydan sonra gideceğiz hem sünnet hem eğrilik düzeltme operasyonu bir arada olacakmış.Canım bizim bebiş doğuştan yarı sünnetliymiş bir de hafif eğrilik varmış..
o yüzden de fazla acıyor olabilir doktor normal dedi
Pansumanlarda çok ağlıyor ama düne göre daha iyi şükür
Ben de avent emzik kullanıyorum 2 ayda bir değiştirmek gerekiyor diye biliyorum hatta kullanma kılavuzunda 6 hafta yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Benimde annemden olmasa emziği değiştirmeyecektim ucu kötü olmuş değiş artık bunu dedigittim eczaneden wee aldım emmiyo sıpa alıştı avente
Uykuya kolay geçiş için uyku arkadaşı edindirebilirsiniz demiş. Kolay taşınabilen yıkanan çabuk yıpranmayan :) hatta battaniyesini bile uyku arkadaşı seçebilir çocuk demiş yada emziğini.. emzik bıraktırınca zorlarBencr doymamadan değil bu donemde memeye duskunluk oluyor zaten
Osman hoca 3.5 aydan baslıyo diyo o da biz
Buyudukleri için bi karmaşa oluyomus bi de bu normal uyku dongusune geçişten kaynaklanıyor. Anneye ve memeye duskunluk olur diyor videoda
Bu sizin yolladıklarınız değil de örtü gibi olanlar var önerilmiyorlae diye hatırlıyorım
Ruyamda baska bi nickle aramızdaydı
Uyku arkadası konusunu yuksrda da yazdım da onerilenler hangileri acaba
Ya annem geldi çoçuğun uyku düzeni beslenme saatleri falan değişti kendi düzenini uyguluyor ben emzirdikten sonra uyumadıysa eğer sallayarak uyutuyorum o ayağa kalkıp sallayarak uyutuyor ve 2 günde o şekil uyumaya başladı resmen ben sallayarak uyutamadım, gerçekten bi rutin oluşturmak çok önemli yoksa al başına belayı gündüz uyku saati bile şaşınca deli oluyorumKızlar, az önce 2023 Ağustos annelere tıklıyım derken yanlışlıkla 2022 Ağustos annelerine tıkladım. Yani bebeler ortalama 17 aylık.
Ve hala uyku sorunları ile mücadele ediyorlar.
Hala 2 saatte bir kalkanlar var, hala kucakta sallanarak uyuyanlar var.
Yine pesimist perilerim geldi, Eylülü 20 aylıkken falan hala kucağımda elimde kolumda ayağımda sallamak mi
Buna 5-6. ayda bir son vermeliyim, vermeliyiz bence. Ağaç yaşken egiliyormus, hiç öyle büyüdükçe akillanira inancım kalmadı şuan itibariyle
Bende kullanıyorum 2.ye % 40 indirimden almıştım 4 paket. 2 aylık bezimiz var şimdilikKızlar yeni bir indirim haberiyle geldim. E bebek uygulamasında indirim çarkı vardı. Bana 500tlye 125 tl indirim çıktı. Goon bezlerdede %25 indirim var. Ben 4 numara goon premium soft 64lüden 3 paket aldım. Kargo dahil 564 tl ödedim. Yani tanesi 2.93e geldi. Trendyolda 4.29.
Bence bu fırsat kaçmaz
NewMamaa esdia DusunceBulutu Tweetiy
Başka kim kullanıyordu goon hatırlayamadım. Hatırlarsanız onları da ekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?