2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selam arkadaşlar, kasık ağrısı ve adet ağrısı gibi bir ağrım oldu bugün siz de de arada böyle ağrılar giriyor mu acaba ya korktum bi anda olunca
Canım arada bende de oluyor normal diye düşünüyorum ben rahim genişliyor bebeklerimiz büyüyor bence ben öyle düşünüyorum

Allahım esirgesin canım sana da çok geçmis olsun kanama alanımda yoktu biliyor musun şaşırdım. Çalışıyorum kuzu, bilmiyorum doktor rapor vereceğim dedi ama
Kesinlikte rapor al hatta 2 haftalık bir rapor al dinlen allahın izniyle bişey olmicak , birden bire oluyor zaten kanama alanı , artık kendini yorma işe gitsen bile bide gelip evde çalışma uzan dinlen işten sonra

Kızlar 13+6 ikizlere hamıleyım afedersınız tuvaletımı yaparken kasıklarım çok ağrıyor normalde agrım yok şükür de normal demı bu durum.Bıde bı kac hafta önce hareketlerını segırme seklınde hıssetmıstım sonra hıs hıssetmedım yada oldu ben farketmedim

Selam arkadaşlar, kasık ağrısı ve adet ağrısı gibi bir ağrım oldu bugün siz de de arada böyle ağrılar giriyor mu acaba ya korktum bi anda olunca
Merhaba bendede oluyor bazen dinlemeye çalış uzan biraz öyle olunca benim de kasık ağrısı için magnesium diasporal saşe verdi onu içince ağrılarım gidiyor

size alınacak listesi yazam

bir ateş ölçer alın

nebuzilatör alın

birde hava nemlendirici buhar makinesi alın

biraz pahalılar şimdiden almaya başlayın

Bende 13+5 ikizlerime gebeyim. Bi haftadir bende ufak hareketler hissettim. Göbek çevremde yağlanma var, bu haftalarda erken hissetmek zor diye düsünüyordum ama ikinci gebeliğim yani kismen bebek hareketini ayirtedebiliyorum.. belki de sert hareketleri hissediyoruzdur bilemedim.. cinsiyetlerini ögrenebildin mi

size alınacak listesi yazam

bir ateş ölçer alın

nebuzilatör alın

birde hava nemlendirici buhar makinesi alın

biraz pahalılar şimdiden almaya başlayın
Ateş ölçer konusu cok kafami kurcaliyor. Kime sorsam, nerde yorum görsem hepsi birbirinden farkli. Bir de burda sorayim,sizlerin var mi düşündüğü marka model

Nabuzilatör ne işe yarar
ventolin ve fizyolojik serumu içine koyuyorsun maskesi var ağzına takıyorsun çocuğun. çocuk hasta olunca balgamı olunca falan nefes almakta zorlanıyor çocuk hastalandığında hemen takıp rahatlatıyorsun bahar döneminde aşırı işe yarıyor

Ateş ölçer konusu cok kafami kurcaliyor. Kime sorsam, nerde yorum görsem hepsi birbirinden farkli. Bir de burda sorayim,sizlerin var mi düşündüğü marka model
valla trendyoldna en ucuzu aldım oda bozuldu tekrar ateş ölçer bakıyorum kime sorsam braun kulaktan ölçeni dediler ama yine araştırmaya devam edeceğm

valla trendyoldna en ucuzu aldım oda bozuldu tekrar ateş ölçer bakıyorum kime sorsam braun kulaktan ölçeni dediler ama yine araştırmaya devam edeceğm
Braun kulaktan ölçeri duydum ama bebek hareketlenmeye başlayinca izin vermiyor ölçmeye diyen de var

katılıyorum her şey ölçülü olmalı , bi dr dinlemiştim oda öyle demişti, her şeyin fazlası zarar zaten

Braun kulaktan ölçeri duydum ama bebek hareketlenmeye başlayinca izin vermiyor ölçmeye diyen de var
bende temazsız vardı işte oğlan bir domuz gribi oldu baharda çok salgın oluyor zaten bir hastalıktan kurtaramadıl neyse yere bir fırlattı kırıldı

oluyor canım hatta ani oturunca veya yatakta dönünce bile oluyor ama kısa sürüyor geçiyor, bilmiyorum başka böyle olan var mı

Evet ablamda bana braun al dedi ama çok pahalı bakacağım artık bir ara ona da sıra gelir normal dijital var bende ağız makat ve kolaltı şeklinde ölçebilen çocuğun doktoruna da sorarız olmazsa kuzenimde basit olan yeterli bence dedi

Anladım teşekkür ederim ama çocuk izin verir mi onu ağzına koymaya bazı bebekler ağlar uyumaz huysuzluk eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…