- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
KızPapatyamaviss benim cinsiyet tahminini de yapar mısın :)
Ben devit-3 damla kullanıyorum. Doktora güveniyoruz yapacak bir şey yokD vitamini olarak da bunu vermiş
Erkek10 haftalık burda canım
Bide 6 haftalıkken var ama orda hiç belli olmaz sanırımnedir tahminin Papatyamaviss
Çok şükür kahveye döndü canım doktor da öyle dediŞakir Şakir kanayıp doğum yapan cok insan gördüm ben burada o yüzden kafana lütfen takmayaya çalış lütfen kanama alanı varsa eğer lekelenmeler devam eder kahve olursa kanama durmuş içeride oksitlenmis o yüzden de rengi dönmüştür demektir o yüzden icin daha rahat olabilir. Allahim şifa versin insallah bebeğini seni korusun. En önemlisi moral unutma lütfen
Bende destek alırım canım artık birilerinden falanGeçmiş olsun kuzum. Bir arkadaşıma da oldu. Doktor tuvalet hariç kalkma mümkünse onu da az yap demişti :) Çorabını bile eşin giydirsin dedi 1 hafta sık dişini.. Ama bu kanama süreci geçince de çay may bırak o işleri artık. Biz çalışan kadınlara zor valla bunlar. Yemeği yap ye tamam. Kirlileri sofrayı toplarken koyarsam makineye koyuyorum. Bulaşıkları eşim yerleştirip diziyor artık sağ olsun.. Haftasonu enerji bulursam yapıyorum gerisini valla..
Ay benim hazırda resim yok çok küçüknasıp kuzum saglıklı olsunda :)
Ben kucuk olandan bakıyorumAy benim hazırda resim yok çok küçükgrubun teorisyeni bile var
kakamı yapıp ıkınırken acaba çocuğa ıkınarak zarar veriyormuyum diye düşünen psikopat benBende destek alırım canım artık birilerinden falanayy nerde bende çorap giydirecek adam hemde ben zaten isteyen öyle şeyler ay sabrım yetmez Allah muhtaç etmesin ama daha dikkatli olacağım kuzu kesinlikle, yemin ederim büyük abdestini yapmaktan korkar oldum
teşekkür ederimkız canım :)
Multivitaminimde var ve ekstra 10 damla devit 3 kullanıyorumKızlar d vıtamını olarak ne kullanıyorsunuz
Biz bugün yavrularimizin ilk alişverişlerini yaptık
güle güle kullansınlarben henüz hiçbir şey almadım ama teyzelerini tutamıyorum cinsiyeti belli olunca hiç tutamayacağım sanırım
güle güle kullansınlarBiz bugün yavrularimizin ilk alişverişlerini yaptık
Beni her gören erkek diyor hadi bakalım merakla bekliyorum etiketlerim seni belli olunca
erkek canım :)Papatyamaviss canım bende atıyorum hemen
Bu hafta içi öğreneceğim bende fetal DNA sonucumu bekliyorum bakalım öğrenince yazarımerkek canım :)
Canım ben de tahmin alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?