2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Normal bir park yatak var aslında ablam verdi ama anne yani iyi oluyor dediler ben de ikisi birarada olsa diye bakiyordum
İkisi bir arada olan varsa ondan al derim kuzu zaten küçük anneyanılarda ćok uygun değil, aynı fiyatı hem anne yanı hem park olandan alabilirsin belki

doktorum bana kanaman olunca ağızdan diğer zamanlar fitil olarak kullan dedi sizde doktorunuza danışın derim
Aaa öylemi ben kanama çok azalinca fitil olarak kullandım yine bir danısayım canım o zman saol

Evet bizimki çekmeceli, dolabı olmadığı için şimdilik orayı dolap gibi kullanıyorum yavru yatak girebiliyor ilerde, bizde o amaçla almıştık zaten. Yine de inip çikması zor olmasa daha iyi olur diye düşündüm, kızım zorlanmıyor inip çıkarken ama çekmeceli olmasa sanki daha rahat iner cikardı biz ağaçtan yaptırdık, hiç gerek yokmuş sen sağlam biryerde al kuzu bı de bu çatılı falan oluyor ya onlar odaya girince çok boğuyor ortamı üstü açık almanı tavsiye ederim.

Kızlar neredeyse 4. Ayı doldurmak üzereyiz kilo alma durumunuz nasıl, ben bu iki haftada 1 kilo aldım. Toplam 4 ayda 2,5 kilo artık bundan sonra su içsek yarayacak günler geliyor winter is coming yani
Ben daha gün yüzü göremedim aldığımı da verdim canım alamamaktansa almak daha iyidir diye düşünüyorum. Bu bebiş bana yedirmiyor, az fazla yesem rahatsız ediyor, ben hamile kaldığım kilodayım anlayacağin bence 4 ayda 2 buçuk kilo çok iyi

Çok sevindim gerçekten. Burası o kadar garip ki hiç görmediğimiz insanlar için bile endişelenebiliyor ya da mutlu olabiliyoruz. Burada aldığım her iyi haberde ben de mutlu oluyorum ciddi anlamda. Lütfen şu sıra mümkün olduğunca uzan ben hep öyle yapmıştım. Çok bunalırsan balkona çık güneşli günler de başladı zaten şöyle ruhumuza bahar gelsin artık çiçekli böcekli hamilelik geçirelim

Gerçekten öyle burda kurduğumuz şey bir nevi gönul dostluğu iyi ki varsınız. İyi dileklerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim, o kadar iyi gelecek ki bu bahar bize hepimiz çiçek açalım hepimiz için herşeyin çok güzel olmasıni dilerim arkadaşım

.
ne güzel iyi yapmışsınız güle güle kullansın ben de aynı fikirdeyim üstünde bir şeyler olan yatakları sevmiyorum.yaptırma şansım yok da iki ay içinde öyle alıcam.inşallah çok ağlatmadan ayırırım yatağını sever

2 yıldır hamilelik emzirme derken tutmadım bu sene tutmak istiyorum ama halsizliğim çok oluyor.buna rağmen bir denemek istiyorum inşallah baygınlık geçirmeden tutabilirim herkese hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah ya ben 15+2 yim şu an dr a kontrole ne zaman gelelim diye sormayı unuttum bi sıkıntı olmazsa bende 1 ay sonramı gideyim acaba
Ben 15+0 dım salı gittiğimde 1 ay sonra çağırdı beni hatta bayram denk geliyor dye bayram sonrası.

Günaydın kızlar bi sorum olacak sizlere meme ucunda kaşıntı hissi varmı benim bir haftadır ucu kaşınıyor dün bi baktım sıvı var ucunda şaşırdım sizde varmı böyle bir durum?
Ayy süt geliyooor Ben de yok canım. Ama kitapta süt üretimi başladıilk süt gelebilir yazıyordu.

selamlar kizlar bisey soracam vitaminlerinizi duzenli aliyormusunuz ben hep unutuyorum icmeyi gunduz icmiyorum midem bulaniyo diye gece de cok uykum geliyo unutuyorum bi sıkıntı olurmu acaba

selamlar kizlar bisey soracam vitaminlerinizi duzenli aliyormusunuz ben hep unutuyorum icmeyi gunduz icmiyorum midem bulaniyo diye gece de cok uykum geliyo unutuyorum bi sıkıntı olurmu acaba
Bence bir kaç kere unutmakla sorun olmaz ama yinede unutmamaya çalış. Unutuyorsan ona göre bir düzen kur. Bunlara ihtiyacımız var diye veriyorlar sonuçta içmek lazım. Ben mutfak masa üstüne koydum. Yemekten sonra direk içiyorum. Gözümün önünde hep. Ya da telefonunu kur bir saate hatırlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…