İkisi bir arada olan varsa ondan al derim kuzu zaten küçük anneyanılarda ćok uygun değil, aynı fiyatı hem anne yanı hem park olandan alabilirsin belkiNormal bir park yatak var aslında ablam verdi ama anne yani iyi oluyor dediler ben de ikisi birarada olsa diye bakiyordum
Aaa öylemidoktorum bana kanaman olunca ağızdan diğer zamanlar fitil olarak kullan dedi sizde doktorunuza danışın derim
Evet bizimki çekmeceli, dolabı olmadığı için şimdilik orayı dolap gibi kullanıyorum yavru yatak girebiliyor ilerde, bizde o amaçla almıştık zaten. Yine de inip çikması zor olmasa daha iyi olur diye düşündüm, kızım zorlanmıyor inip çıkarken ama çekmeceli olmasa sanki daha rahat iner cikardıSağol canım bakayım.rahat diye montesorri istiyorum kendi insin çıksın. deli yatıyor ona göre geniş olsun istiyorum. sizin çekmecesi var mı? Altında çekmece olsa kışlıkları falan kaldırırım diye istiyorum ilerde yavru yatak olarak da kullanılır
Ben daha gün yüzü göremedim aldığımı da verdim canımKızlar neredeyse 4. Ayı doldurmak üzereyiz kilo alma durumunuz nasıl, ben bu iki haftada 1 kilo aldım. Toplam 4 ayda 2,5 kiloartık bundan sonra su içsek yarayacak günler geliyor winter is coming yani
Amin amin aminnnHayirli ramazanlar dilerim arkadaşlar.. Bi daha ki yıl, yavrularimiza kavuşmuş bi şekilde ramazani idrak etmek nasip olsun
Çok sevindim gerçekten. Burası o kadar garip ki hiç görmediğimiz insanlar için bile endişelenebiliyor ya da mutlu olabiliyoruz. Burada aldığım her iyi haberde ben de mutlu oluyorum ciddi anlamda. Lütfen şu sıra mümkün olduğunca uzan ben hep öyle yapmıştım. Çok bunalırsan balkona çık güneşli günler de başladı zatenİyiyim çok şükür canımSaolasın, dinleniyorum, ufak tefek işler yapıyorum kanam çok şükür minimum a indi kahve az lekeler geliyor o da normalmiş, ara sıra ağrı oluyor hafif hafif o da normal sanırım, bebeğim iyi olduğu için mutluyum
Sen nasılsın?
Çok çok aminnnHayirli ramazanlar dilerim arkadaşlar.. Bi daha ki yıl, yavrularimiza kavuşmuş bi şekilde ramazani idrak etmek nasip olsun
Gerçekten öyle burda kurduğumuz şey bir nevi gönul dostluğuÇok sevindim gerçekten. Burası o kadar garip ki hiç görmediğimiz insanlar için bile endişelenebiliyor ya da mutlu olabiliyoruz. Burada aldığım her iyi haberde ben de mutlu oluyorum ciddi anlamda. Lütfen şu sıra mümkün olduğunca uzan ben hep öyle yapmıştım. Çok bunalırsan balkona çık güneşli günler de başladı zatenşöyle ruhumuza bahar gelsin artık çiçekli böcekli hamilelik geçirelim
ne güzel iyi yapmışsınız güle güle kullansınEvet bizimki çekmeceli, dolabı olmadığı için şimdilik orayı dolap gibi kullanıyorum yavru yatak girebiliyor ilerde, bizde o amaçla almıştık zaten. Yine de inip çikması zor olmasa daha iyi olur diye düşündüm, kızım zorlanmıyor inip çıkarken ama çekmeceli olmasa sanki daha rahat iner cikardıbiz ağaçtan yaptırdık, hiç gerek yokmuş sen sağlam biryerde al kuzu bı de bu çatılı falan oluyor ya onlar odaya girince çok boğuyor ortamı üstü açık almanı tavsiye ederim.
Merhabalar ekledim sizi ve kızınızı tabloyaBeni de ekleyebilirsiniz artık.
Yas:30
İlk çocuk
Sat: 26.11.2022
Tahmini doğum tarihi:02.09.2023
Ben 15+0 dım salı gittiğimde 1 ay sonra çağırdı beni hatta bayram denk geliyor dye bayram sonrası.tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallahya ben 15+2 yim şu an dr a kontrole ne zaman gelelim diye sormayı unuttum bi sıkıntı olmazsa bende 1 ay sonramı gideyim acaba
Ben de bu doğal ahşapları beğeniyorum ya ama herkes illa park yatak diyor :) Bunlar da anne yanı olabiliyor ve çok daha güzel :)Ben anne yanı olarak baby plus 60x120 doğal ahşap karyola aldım. hem sabitleniyor hem sallanıyor ve tekerlekli baya kullanışlı duruyor.
Ayy süt geliyooorGünaydın kızlar bi sorum olacak sizlere meme ucunda kaşıntı hissi varmı benim bir haftadır ucu kaşınıyor dün bi baktım sıvı var ucunda şaşırdım sizde varmı böyle bir durum?
Yaaaa gelmesinAyy süt geliyooorBen de yok canım. Ama kitapta süt üretimi başladıilk süt gelebilir yazıyordu.
Olmaz canım neden zararı olsun. Vücudumuz doğuma hazırlanıyor. Her hamilelik farklı ilerliyor. Bence stres yapma ama yinede bir araştır istersen ben çok net bildiğim konular değil.Yaaaa gelmesinoğlumda olmamıştı hiç şaşkınım bi zararı olurmuki acaba
Bence bir kaç kere unutmakla sorun olmaz ama yinede unutmamaya çalış. Unutuyorsan ona göre bir düzen kur. Bunlara ihtiyacımız var diye veriyorlar sonuçta içmek lazım. Ben mutfak masa üstüne koydum. Yemekten sonra direk içiyorum. Gözümün önünde hep. Ya da telefonunu kur bir saate hatırlatsın.selamlar kizlar bisey soracam vitaminlerinizi duzenli aliyormusunuz ben hep unutuyorum icmeyi gunduz icmiyorum midem bulaniyo diye gece de cok uykum geliyo unutuyorum bi sıkıntı olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?