- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
İki. Hafta sonra randevum var sorim doktora tmm kuzumOlmaz canım neden zararı olsun. Vücudumuz doğuma hazırlanıyor. Her hamilelik farklı ilerliyor. Bence stres yapma ama yinede bir araştır istersen ben çok net bildiğim konular değil.
Benim doktorum süt gelebilir korkulacak birşey yok. Üretim başlamış demektir demişti. Gönlünüzü ferah tutun. Bol bol sütünüz olacak demek ki :)İki. Hafta sonra randevum var sorim doktora tmm kuzum
Benim de kaşıntım var tatlı tatlı böyle. Sut üretimi başladı o yüzden. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama cok göğüsle oynamamanız gerekiyor emme vs olmaması lazimGünaydın kızlar bi sorum olacak sizlere meme ucunda kaşıntı hissi varmı benim bir haftadır ucu kaşınıyor dün bi baktım sıvı var ucunda şaşırdım sizde varmı böyle bir durum?
Darısı başımıza :) Bende hala yok valla :) Bir kere hissettim sandım geçen hafta yok değilmiş :) Doktora sordum dün ne zaman hissetçem diye 20. haftayı bulur ilk gebelikte dedi:/Hanımlar dün gece ilk kez hissettim galiba bebişi. Tam kasık bölgemde minik bir balık gibi sağdan sola kaydı gece:)) çok değişik bir his gerçekten :)) 15+4 ilk hiseettiğim gün olarak not düşelim buraya :))
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimBenim doktorum süt gelebilir korkulacak birşey yok. Üretim başlamış demektir demişti. Gönlünüzü ferah tutun. Bol bol sütünüz olacak demek ki :)
Ahh kuzum ne emmesi adamı dört aydır yanıma yaklaştırmıyorumBenim de kaşıntım var tatlı tatlı böyle. Sut üretimi başladı o yüzden. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama cok göğüsle oynamamanız gerekiyor emme vs olmaması lazim
bende öyle yapiyim, ya bundan sonra liste yapıcam çocuğu görünce sormak istediklerimi unutuyorumBen 15+0 dım salı gittiğimde 1 ay sonra çağırdı beni hatta bayram denk geliyor dye bayram sonrası.
Çok şükür ama Lütfen iş yapma , sadece uzan kanama alanı kapanana kadar , kanaman durmuş ola bilir ama kanama alanı açıksa yine kanama ola bilir Allah korusun , o yüzden kanama alanın kapanana kadar kalkmaİyiyim çok şükür canımSaolasın, dinleniyorum, ufak tefek işler yapıyorum kanam çok şükür minimum a indi kahve az lekeler geliyor o da normalmiş, ara sıra ağrı oluyor hafif hafif o da normal sanırım, bebeğim iyi olduğu için mutluyum
Sen nasılsın?
Bende minik minik hissediyorum içten doğru dıştan gözlemlediğimde görünmüyor çok güzel bi his oynamayınca da tedirgin oluyorumHanımlar dün gece ilk kez hissettim galiba bebişi. Tam kasık bölgemde minik bir balık gibi sağdan sola kaydı gece:)) çok değişik bir his gerçekten :)) 15+4 ilk hiseettiğim gün olarak not düşelim buraya :))
Hayırlı ramazanlar aminHayirli ramazanlar dilerim arkadaşlar.. Bi daha ki yıl, yavrularimiza kavuşmuş bi şekilde ramazani idrak etmek nasip olsun
Ben o gün bir dr konuşmasını dinliyordum 15 haftadan itibaren süt gele bilir dedi çünkü 15 haftadan göğüsler dolmaya başlıyormuş , kabızlık şişkinlik bu haftalarda artıyormuş yani normal bence süt doluyor göğüslerineGünaydın kızlar bi sorum olacak sizlere meme ucunda kaşıntı hissi varmı benim bir haftadır ucu kaşınıyor dün bi baktım sıvı var ucunda şaşırdım sizde varmı böyle bir durum?
4 ay mi yazık adamcagizaAhh kuzum ne emmesi adamı dört aydır yanıma yaklaştırmıyorumsenin de dediğin gibi uçları nasıl tatlı tatlı kaşınıyor dayanamadım kaşıdım valla dün akşam açıp bi baktım anaa ucunda bildiğin şeffaf sıvı korktum dedim daha şimdiden bu ne böyle
Doktor yasakladı valla önceki düşüklerden dolayı bizde kanka gibi takılıyoruz4 ay mi yazık adamcagizasütünüz kaliteli guzel bol olcak insallah korkulacak bir sey yok
Bakarız tabiiMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım.12+4 haftalık hamileyim.11 haftada kıza benziyor demişti doktorum. Bugün farklı bir doktor kesin erkek dedi.udrasyon fotoğrafı atsam bakabilirsiniz
Ben nineler gibi ilaç torbası yaptım kendime küçük onunla geziniyorumselamlar kizlar bisey soracam vitaminlerinizi duzenli aliyormusunuz ben hep unutuyorum icmeyi gunduz icmiyorum midem bulaniyo diye gece de cok uykum geliyo unutuyorum bi sıkıntı olurmu acaba
Benimde ilk üç ay yasaklamıştı eşimle iyice arkadaş gibi olmuştuk şimdi doktor haftada bir kez izin verdi ama onda da ben istemiyorum karnımda çocuk varken garip geliyor ne bileyim sanırım sizin gibi Kankalığa devamDoktor yasakladı valla önceki düşüklerden dolayı bizde kanka gibi takılıyoruz
Bizde de durum aynıDoktor yasakladı valla önceki düşüklerden dolayı bizde kanka gibi takılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?