2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar bi sorum olacak sizlere meme ucunda kaşıntı hissi varmı benim bir haftadır ucu kaşınıyor dün bi baktım sıvı var ucunda şaşırdım sizde varmı böyle bir durum?
Benim de kaşıntım var tatlı tatlı böyle. Sut üretimi başladı o yüzden. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama cok göğüsle oynamamanız gerekiyor emme vs olmaması lazim

Darısı başımıza :) Bende hala yok valla :) Bir kere hissettim sandım geçen hafta yok değilmiş :) Doktora sordum dün ne zaman hissetçem diye 20. haftayı bulur ilk gebelikte dedi:/

Benim de kaşıntım var tatlı tatlı böyle. Sut üretimi başladı o yüzden. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama cok göğüsle oynamamanız gerekiyor emme vs olmaması lazim
Ahh kuzum ne emmesi adamı dört aydır yanıma yaklaştırmıyorum senin de dediğin gibi uçları nasıl tatlı tatlı kaşınıyor dayanamadım kaşıdım valla dün akşam açıp bi baktım anaa ucunda bildiğin şeffaf sıvı korktum dedim daha şimdiden bu ne böyle

Çok şükür ama Lütfen iş yapma , sadece uzan kanama alanı kapanana kadar , kanaman durmuş ola bilir ama kanama alanı açıksa yine kanama ola bilir Allah korusun , o yüzden kanama alanın kapanana kadar kalkma

Bende minik minik hissediyorum içten doğru dıştan gözlemlediğimde görünmüyor çok güzel bi his oynamayınca da tedirgin oluyorum

Günaydın kızlar bi sorum olacak sizlere meme ucunda kaşıntı hissi varmı benim bir haftadır ucu kaşınıyor dün bi baktım sıvı var ucunda şaşırdım sizde varmı böyle bir durum?
Ben o gün bir dr konuşmasını dinliyordum 15 haftadan itibaren süt gele bilir dedi çünkü 15 haftadan göğüsler dolmaya başlıyormuş , kabızlık şişkinlik bu haftalarda artıyormuş yani normal bence süt doluyor göğüslerine

4 ay mi yazık adamcagiza sütünüz kaliteli guzel bol olcak insallah korkulacak bir sey yok

Doktor yasakladı valla önceki düşüklerden dolayı bizde kanka gibi takılıyoruz
Benimde ilk üç ay yasaklamıştı eşimle iyice arkadaş gibi olmuştuk şimdi doktor haftada bir kez izin verdi ama onda da ben istemiyorum karnımda çocuk varken garip geliyor ne bileyim sanırım sizin gibi Kankalığa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…