Demek ki o da değişken. Annemde hiç çatlak oluşmamış ona güveniyordum yine de kremleri kullanalım o zamanannem 6 çocuk doğurmuş karnında bir tane çatlağı yok, ben normal 1 kilo alıp versem dahi çatlıyorum
evet bende isimli nakışlı bi takım yaptıracağım, ilk defa olacağı için yaptıracağınız yer varsa önerilere açığım annelerKızlar iyi pazarlar hepinize; ben de ilk doğduğunda giymesi için ilk kıyafetine bakıyorum ama gönlüme göre bulamadım daha:) ilk kıyafeti olcak ilk fotoları onla olcak güzel anlamlı birşey istiyorum ama bulamadım.
İsimli nakışlı bir hastane çıkış yaptırcam ama onu hastanede foto çekiliyor ya 2. Gün o zaman giydiririz diye düşünüyorum.
Kız anneleri kızlara çok cicili şeyler var ya çiçekler , güller danteller leoparlar herşey harika ama seçmek çok zor
Ben daha almayacağım ama bakıyorum karar vereyim diyorum en azından.
evet benim cildim zaten kuru çatlamaya müsaitDemek ki o da değişken. Annemde hiç çatlak oluşmamış ona güveniyordum yine de kremleri kullanalım o zaman
Aaaa radyoloji uzmanı vardır belki canım bakar. Sor bakalım yönlendirsin.Kıbrısta ben araştırdım perintolog yokhepsi uzman bakalım yarın dr sorucam detaylı ulturasonu
Tavşanlı isimli takımlar oluyor tatlı oluyor canım bakabilirsin, sade den yanayım bendeKızlar iyi pazarlar hepinize; ben de ilk doğduğunda giymesi için ilk kıyafetine bakıyorum ama gönlüme göre bulamadım daha:) ilk kıyafeti olcak ilk fotoları onla olcak güzel anlamlı birşey istiyorum ama bulamadım.
İsimli nakışlı bir hastane çıkış yaptırcam ama onu hastanede foto çekiliyor ya 2. Gün o zaman giydiririz diye düşünüyorum.
Kız anneleri kızlara çok cicili şeyler var ya çiçekler , güller danteller leoparlar herşey harika ama seçmek çok zor
Ben daha almayacağım ama bakıyorum karar vereyim diyorum en azından.
Ben de nakişli takimlar yaptiririm diyorum ama bu organik kumaşlardan soft renklerde çoklu hastane çıkıslari var ya onlara bayılıyorumTavşanlı isimli takımlar oluyor tatlı oluyor canım bakabilirsin, sade den yanayım bendehenüz bakmadım ama çok güzel şeyler var.
Karindan özele giderseniz 45 dk ile 1 saat arasında sürebiliyor devlette max 20 dkvajinal mi bakılıyor karından mı acaba
Radyoloji vardır kesin ona bakmam gerekiyorAaaa radyoloji uzmanı vardır belki canım bakar. Sor bakalım yönlendirsin.
bende öyleyim dün yürüyüşe çıktık, dinlene dinlene yürüdüm resmen 45 dkkasım kasım kasılıyorumbir iş yapayım hemen geriliyorum sizdede oluyormu hanımlar başladınızmı
bende Kırşehir deyim araştırdığım kadarıyla burda da yok, dr uma soracağım artık bakalım ne diyecekKarindan özele giderseniz 45 dk ile 1 saat arasında sürebiliyor devlette max 20 dk
kullan o zaman canım şifa olsun çatlak olmasınYok beslemez ya , benim annemde zeytin yağı kullanıyormuş , arkadaşımda zeytin yağı ve badem yağı önerdi bende kullanıyorum ama kıllarda daha bi etki görmedim
Tüh ya yırtamayacağım deseneYine vururlar2 gün kol ağrısı yapıyor evet, portakallı içecek gibi birşey vermişlerdi bana tadı güzeldi, beklemek zordu, doktor ne der bilmiyorum kuzu ona göre bakacağım bende
Senin talihsizliği olmuş canımkullan o zaman canım şifa olsun çatlak olmasın
Tüh ya yırtamayacağım desenebenim doktor şeker yüklemesi yaptırmıcam diyince sert çıkışmıştı ondan yaptırmıştım.şimdi kızsa da yaptırmayacağım valla.gidip şişe su getir dediler verdim içine şeker katmışlar soğuk şerbet içmiştim resmen.sen iyi aromalı içmişsin
Evet soft takımlarda çok güzel, ama baktım fiyatları uçmuşBen de nakişli takimlar yaptiririm diyorum ama bu organik kumaşlardan soft renklerde çoklu hastane çıkıslari var ya onlara bayılıyorum
DemeSenin talihsizliği olmuş canımsoğuk şerbet, yırtamayacak gibisin kuzum olsun sağlıklı olsunlarda
Eşim de diyor ki erkek olsa ne bulsan alcaktık ne güzel kolay olcaktı bana .. Şİmdi kızda çeşit çok sen nasıl karar verecen bilmiyorum :) dediği gibi çeşit çok olunca bizim de işler zorlaşıyor.. ben instadan bakıyorum ama henüz karar vermedim yaz geliyor yeni modeller filan da çıkar acele etmem o konudaevet bende isimli nakışlı bi takım yaptıracağım, ilk defa olacağı için yaptıracağınız yer varsa önerilere açığım annelerbende dün itibariyle favladığım tüm kız bebek kıyafetlerini çıkardım gerçekten onların çok daha güzel ve çekici neyse oğluşuma da bulacağım elbet
Evet tavşanlı var da onlar eskidi ya 5 yıl önce arkadaşın bebeğine yaptırmıştık biz. Çok kişi kullandı yani onu. Alsam da ilk kıyafet olarak kullanmam onuTavşanlı isimli takımlar oluyor tatlı oluyor canım bakabilirsin, sade den yanayım bendehenüz bakmadım ama çok güzel şeyler var.
evet yeni modellerde gelirEşim de diyor ki erkek olsa ne bulsan alcaktık ne güzel kolay olcaktı bana .. Şİmdi kızda çeşit çok sen nasıl karar verecen bilmiyorum :) dediği gibi çeşit çok olunca bizim de işler zorlaşıyor.. ben instadan bakıyorum ama henüz karar vermedim yaz geliyor yeni modeller filan da çıkar acele etmem o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?