2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar iyi pazarlar hepinize; ben de ilk doğduğunda giymesi için ilk kıyafetine bakıyorum ama gönlüme göre bulamadım daha:) ilk kıyafeti olcak ilk fotoları onla olcak güzel anlamlı birşey istiyorum ama bulamadım.

İsimli nakışlı bir hastane çıkış yaptırcam ama onu hastanede foto çekiliyor ya 2. Gün o zaman giydiririz diye düşünüyorum.

Kız anneleri kızlara çok cicili şeyler var ya çiçekler , güller danteller leoparlar herşey harika ama seçmek çok zor

Ben daha almayacağım ama bakıyorum karar vereyim diyorum en azından.

evet bende isimli nakışlı bi takım yaptıracağım, ilk defa olacağı için yaptıracağınız yer varsa önerilere açığım anneler bende dün itibariyle favladığım tüm kız bebek kıyafetlerini çıkardım gerçekten onların çok daha güzel ve çekici neyse oğluşuma da bulacağım elbet

kasım kasım kasılıyorum bir iş yapayım hemen geriliyorum sizdede oluyormu hanımlar başladınızmı

Tavşanlı isimli takımlar oluyor tatlı oluyor canım bakabilirsin, sade den yanayım bende henüz bakmadım ama çok güzel şeyler var.

Tavşanlı isimli takımlar oluyor tatlı oluyor canım bakabilirsin, sade den yanayım bende henüz bakmadım ama çok güzel şeyler var.
Ben de nakişli takimlar yaptiririm diyorum ama bu organik kumaşlardan soft renklerde çoklu hastane çıkıslari var ya onlara bayılıyorum

Yok beslemez ya , benim annemde zeytin yağı kullanıyormuş , arkadaşımda zeytin yağı ve badem yağı önerdi bende kullanıyorum ama kıllarda daha bi etki görmedim
kullan o zaman canım şifa olsun çatlak olmasın
Yine vururlar 2 gün kol ağrısı yapıyor evet, portakallı içecek gibi birşey vermişlerdi bana tadı güzeldi, beklemek zordu, doktor ne der bilmiyorum kuzu ona göre bakacağım bende
Tüh ya yırtamayacağım desene benim doktor şeker yüklemesi yaptırmıcam diyince sert çıkışmıştı ondan yaptırmıştım.şimdi kızsa da yaptırmayacağım valla.gidip şişe su getir dediler verdim içine şeker katmışlar soğuk şerbet içmiştim resmen.sen iyi aromalı içmişsin

Senin talihsizliği olmuş canım soğuk şerbet, yırtamayacak gibisin kuzum olsun sağlıklı olsunlarda

Ben de nakişli takimlar yaptiririm diyorum ama bu organik kumaşlardan soft renklerde çoklu hastane çıkıslari var ya onlara bayılıyorum
Evet soft takımlarda çok güzel, ama baktım fiyatları uçmuş belki almam, takım alırim daha çok bitane unisex takım var beyaz elimde kaliteli bez alırım ona

Eşim de diyor ki erkek olsa ne bulsan alcaktık ne güzel kolay olcaktı bana .. Şİmdi kızda çeşit çok sen nasıl karar verecen bilmiyorum :) dediği gibi çeşit çok olunca bizim de işler zorlaşıyor.. ben instadan bakıyorum ama henüz karar vermedim yaz geliyor yeni modeller filan da çıkar acele etmem o konuda

Evet tavşanlı var da onlar eskidi ya 5 yıl önce arkadaşın bebeğine yaptırmıştık biz. Çok kişi kullandı yani onu. Alsam da ilk kıyafet olarak kullanmam onu

evet yeni modellerde gelir bende zaten bakınıyorum ama şimdi yaptırmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…