2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben tutuyorum şimdilik.sıkıntı olursa bırakırım.inşallah hepsini tutabilirim ben 16 haftalığım.kişiye göre değişir herkes kendini bilir zaten tutup tutamayacağını
Evet canım, ben de şimdilik tutuyor um bakalım bir şey olursa bırakırım tutmayı

Ben bi halt yedim kızlar unuttum içtiğimi demir hapı 2 tane almış oldum bugün. Sonradan sayısını görünce anladım ne diyosunuz yaa, önceden benzer yaşayan doktoruna danışanınız var mı?

Ben de pek düşünmüyorum açıkçası. Eve geçip biraz toparladıktan sonra çekim yapmak daha rahat olur gibi. Diş buğdayı filan hiç hevesim yok ama annane ve babane faktörleri sebebiyle kesin yapmam da diyemiyorum:))

Bu arada ben daha hiç birşey almadım. Sanırım beşinci ayı bitirmeyi bekleyeceğim.

doğum günü diş buğdayı neyse de diğerlerini bende düşünmüyorum hamileyken son ayda fotoğrafta çekilen de var doğar doğmaz yapan da bende düşünmüyorum bunları zaten bende öyle bir eş var ki her şeye karşı

Ben inş. herşey sorunsuz olursa hastanede fotoğraf firması var ona çektireceğim doğum anından fotosu olsun istiyorum. Düğünde etraftakilerin çektikleri o kadar yamuk yumuk ki riske atmak istemiyorum. Ki etrafımda annelerden başka kimse olmaya da bilir hatta onlar bile belki olmaz Allah'ım o güzel günleri göstersin bizlere inş.

Ben bi halt yedim kızlar unuttum içtiğimi demir hapı 2 tane almış oldum bugün. Sonradan sayısını görünce anladım ne diyosunuz yaa, önceden benzer yaşayan doktoruna danışanınız var mı?
Canım kesin bilgim yok ama günde 2 kere içilenleri de var demir ilacında. İstersen doktoruna sor.. bende akşam vitaminimi içmeyi unutmuşum sayenizde hatırladım

Kızlar merhaba,

Bende hayırlısı ile Eylül ayı annesi olacağım insallah 13+2 şu an

Rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz doktor 2 hafta sonra gel o zaman söylerim dedi
Eki Görüntüle 3223885 .
Daha küçük haftada fotosu var mı canım? Biraz daha küçükken yorum yapabiliyorum ben ama belki bundan da yapan olur

Selam kızlar biz eve çıktık kızımla hergün günübirlik ilaç alıp eve geliyoruz. Ben hala kendime Dr bulamadım kızımın tedavi olduğu hastanede kontrollerimi yaptırdım ama hala cinsiyeti söyleyen olmadı bu hafta özele Bi yere gideyim diyorum sıradan kim denk gelirse artık bakalım hayırlı haberler alalım hepimiz

Göbekten progestan ya da oksapar yapan arkadaşlar... Benim göbek çevremde iç kisimda sertlikler hala duruyor. Progestani biraktim ama hala göbek oksapar yapiyorum.. o sertlikler şişlikler nasil geçer??
Canım doktoruna danışıp bacağa geçebilirsin, ben kızımda hep bacaktan yaptım ayrıca ovuşturma sakın ve çok yavaş enjekte et o zaman morarmıyor hatta Dr bnm göbekten yaptığıma inanamadı hiç morluk yok diye e tabi arada morarma olacak yer kalmıyor çünkü

Kızlar bir sorum olacak beni sağlık ocağından aramadılar bende gitmedim. Özel hastanede takip yaptırıyorum. Sağlık ocağına gitmem gerekiyor mu? 13 haftalık

Morarma yok canim. Bende enjekte ettikten sonra ovuşturmuyordum. Ama hala sertlik var. Nokta nokt bakarak enjeksiyon yapabilecigim yer ariyorum bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…