Evet canım, ben de şimdilik tutuyor um bakalım bir şey olursa bırakırım tutmayıBen tutuyorum şimdilik.sıkıntı olursa bırakırım.inşallah hepsini tutabilirim ben 16 haftalığım.kişiye göre değişir herkes kendini bilir zaten tutup tutamayacağını
Ben de pek düşünmüyorum açıkçası. Eve geçip biraz toparladıktan sonra çekim yapmak daha rahat olur gibi. Diş buğdayı filan hiç hevesim yok ama annane ve babane faktörleri sebebiyle kesin yapmam da diyemiyorum:))Kızlar ben hiç takım falan bilmiyorum zibin yeni doğan 5li takım tamamyeni doğduğunda resim çektirmeyi de düşünmüyorum dış buğdayı6 ay kınası yarım yaş falan ne bileyim büyük doğum günü falan da yapmayi düşünmüyorum bende mi tuhaflık var
doğum günü diş buğdayı neyse de diğerlerini bende düşünmüyorumKızlar ben hiç takım falan bilmiyorum zibin yeni doğan 5li takım tamamyeni doğduğunda resim çektirmeyi de düşünmüyorum dış buğdayı6 ay kınası yarım yaş falan ne bileyim büyük doğum günü falan da yapmayi düşünmüyorum bende mi tuhaflık var
Al benden de o kadardoğum günü diş buğdayı neyse de diğerlerini bende düşünmüyorumhamileyken son ayda fotoğrafta çekilen de var doğar doğmaz yapan da bende düşünmüyorum bunları zaten bende öyle bir eş var ki her şeye karşı
İnşallah öğrenirsinnnYarın doktora gideceğim, acaba cinsiyeti söyleyebilecek miinşallah herşey yoluna girmiştir
Canım kesin bilgim yok ama günde 2 kere içilenleri de var demir ilacında. İstersen doktoruna sor.. bende akşam vitaminimi içmeyi unutmuşum sayenizde hatırladımBen bi halt yedim kızlarunuttum içtiğimi demir hapı 2 tane almış oldum bugün. Sonradan sayısını görünce anladım ne diyosunuz yaa, önceden benzer yaşayan doktoruna danışanınız var mı?
Daha küçük haftada fotosu var mı canım? Biraz daha küçükken yorum yapabiliyorum ben ama belki bundan da yapan olurKızlar merhaba,
Bende hayırlısı ile Eylül ayı annesi olacağım insallah 13+2 şu an
Rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz doktor 2 hafta sonra gel o zaman söylerim dedi
Eki Görüntüle 3223885 .
Canım doktoruna danışıp bacağa geçebilirsin, ben kızımda hep bacaktan yaptım ayrıca ovuşturma sakın ve çok yavaş enjekte et o zaman morarmıyor hatta Dr bnm göbekten yaptığıma inanamadı hiç morluk yok diye e tabi arada morarma olacak yer kalmıyor çünküGöbekten progestan ya da oksapar yapan arkadaşlar... Benim göbek çevremde iç kisimda sertlikler hala duruyor. Progestani biraktim ama hala göbek oksapar yapiyorum.. o sertlikler şişlikler nasil geçer??
Merhaba canım ekliyorumDaha küçük haftada fotosu var mı canım? Biraz daha küçükken yorum yapabiliyorum ben ama belki bundan da yapan olur
hayırlı olsun, bence kızKızlar merhaba,
Bende hayırlısı ile Eylül ayı annesi olacağım insallah 13+2 şu an
Rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz doktor 2 hafta sonra gel o zaman söylerim dedi
Eki Görüntüle 3223885 .
evet gidin orda da kaydınızı yaptırınKızlar bir sorum olacak beni sağlık ocağından aramadılar bende gitmedim. Özel hastanede takip yaptırıyorum. Sağlık ocağına gitmem gerekiyor mu? 13 haftalık
Sağlık ocağına kendiniz bildiriyorsunuz, kaydınızı yaptırıyorsunuz.Kızlar bir sorum olacak beni sağlık ocağından aramadılar bende gitmedim. Özel hastanede takip yaptırıyorum. Sağlık ocağına gitmem gerekiyor mu? 13 haftalık
Morarma yok canim. Bende enjekte ettikten sonra ovuşturmuyordum. Ama hala sertlik var. Nokta nokt bakarak enjeksiyon yapabilecigim yer ariyorum bulamiyorumCanım doktoruna danışıp bacağa geçebilirsin, ben kızımda hep bacaktan yaptım ayrıca ovuşturma sakın ve çok yavaş enjekte et o zaman morarmıyor hatta Dr bnm göbekten yaptığıma inanamadı hiç morluk yok diye e tabi arada morarma olacak yer kalmıyor çünkü
Tam CRL yazısı bakacağımız yere denk geliyor ya ama bana erkek gibi geldi de emin değilim. net görünmüyor yazı engellemiş.Merhaba canım ekliyorum Eki Görüntüle 3223908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?