Güzel bir hafta olsun inşallahHerkese hayırlı haftalar kızlarBakalım kimler cinsiyet öğrenecek bu hafta?
İnsallah son stresli günün olur gülüm rabbim sağlık versin size de bebeğinize deKızlar hayırlı sabahlar. Biliyorsunuz kesemde riskli bir durum vardı. Bugün öğleden sonra peritinatoğa randevum var Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Lütfen bana dua edin çok korkuyorum
Canım dualarım seninle inşallah güzel gelişmeler duyacaksınKızlar hayırlı sabahlar. Biliyorsunuz kesemde riskli bir durum vardı. Bugün öğleden sonra peritinatoğa randevum var Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Lütfen bana dua edin çok korkuyorum
İnşallah güzel haberlerini alacağız canımKızlar hayırlı sabahlar. Biliyorsunuz kesemde riskli bir durum vardı. Bugün öğleden sonra peritinatoğa randevum var Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Lütfen bana dua edin çok korkuyorum
Güzel eylül anneleri günaydın
Doktorum bana cinsiyet için 17. Haftada gel demişti ama ben dayanamadım bu cumaya randevu aldım. Cuma günü 15+5 olacağız. Sizce cinsiyeti belli olur mu artık
Valla benimde 7 nisanda gitmem gerekiyordu ama merakımdan çatlamak üzereyimArtık olması lazım ya
Herkes cinsiyeti öğrendi gibi hissediyorumbende 12.haftada gttim peki bişey demedi 16 da gel dedi daha 2 hafta var yaa gitmeme
Valla benimde 7 nisanda gitmem gerekiyordu ama merakımdan çatlamak üzereyimannelik daha şimdiden delilik
Net görürse söyler canım göremezse tahminde bulunabilir benceGüzel eylül anneleri günaydın
Doktorum bana cinsiyet için 17. Haftada gel demişti ama ben dayanamadım bu cumaya randevu aldım. Cuma günü 15+5 olacağız. Sizce cinsiyeti belli olur mu artık
Herkese hayırlı haftalar kızlarBakalım kimler cinsiyet öğrenecek bu hafta?
Bende 6 Nisan'da gidicem ya çok var daha sankiBiz hala 7 nisana gün sayiyoruz. Kocami ikna edemiyorum gidip bi hafta önceden öğrenelim diyorum
Bi hafta daha büyümüş olurlar diye gününü bekletiyor
Tahminde bulunmuş muydu drBende 6 Nisan'da gidicem ya çok var daha sanki
Evet özeldeki de devletteki de kız dedi bakalım hayırlısıTahminde bulundu mu dr
Maşallah sağlıkla gelsin bebekleriniz.Evet özeldeki de devletteki de kız dedi bakalım hayırlısı
İnşaallah hepimizinMaşallah sağlıkla gelsin bebekleriniz.
Canım inşallah bir sorun olmadığını öğreneceksin , içini ferah tut. Hayırlı haberler al inş.Kızlar hayırlı sabahlar. Biliyorsunuz kesemde riskli bir durum vardı. Bugün öğleden sonra peritinatoğa randevum var Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Lütfen bana dua edin çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?