2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de lierac çatlak kremi sipariş ettim onu kullanmayı düşünüyorum. Çok övüyorlar dedikleri kadar var mı bakalım

Yok beslemez ya , benim annemde zeytin yağı kullanıyormuş , arkadaşımda zeytin yağı ve badem yağı önerdi bende kullanıyorum ama kıllarda daha bi etki görmedim
Bildiğimiz zeytinyağı mı kullanıyorsunuz yoksa hakiki olanını mı

Bildiğimiz zeytinyağı mı kullanıyorsunuz yoksa hakiki olanını mı
Valla bildiğin normal zeytin yağı kullanıyorum , ama aktardan zeytin yağlar var özel onlar daha iyi ama ben dışarıya çıkamıyorum o yüzden evdeki zeytin yağdan kullanıyorum , ama çıkarsam badem yağı ve Hindistan cevizi yağı alıcam

Anladım aktara gidip bakarım bende teşekkür ederim

Ben tutuyorum şimdilik.sıkıntı olursa bırakırım.inşallah hepsini tutabilirim ben 16 haftalığım.kişiye göre değişir herkes kendini bilir zaten tutup tutamayacağını

Ben 16 haftalığım 1 kilo almışım.bende almak istiyorum ama olmayınca olmuyor.çok iştahım yoktu normalde hamileliktede değişen bişey yok.oruç tutuyorum bende zaten gün içinde pek bişey yiyemiyorum.

Ben 1,5 2 yıl kadar önce iki doz vuruldum yine vururlar mı? kolum kaç gün ağrımıştı şekerli su da iğrençti yine içemeyeceğim
Yine vururlar 2 gün kol ağrısı yapıyor evet, portakallı içecek gibi birşey vermişlerdi bana tadı güzeldi, beklemek zordu, doktor ne der bilmiyorum kuzu ona göre bakacağım bende

Ben de lierac çatlak kremi sipariş ettim onu kullanmayı düşünüyorum. Çok övüyorlar dedikleri kadar var mı bakalım
Lierac i da duydum sen kullan bakalım nasıl canım paylaş bizimle, bu yüzde yüz doğal olunca aldım bende güvenip

Ben de bio oil kullanıyorum sarı olanını aldım.. arada kantaron da sürüyorum
Ben de memnunum güzel nemlendiriyor
Bendeki de sarı canım, kantaron sürmedim bende de var ama, bebe yağı sürüyordum önce, inşallah catlamazsiniz ben herşeye rağmen çatlamıştım

Perinatolog yapıyor canım evet, bazı özel doktorlari detaylıyı kendisi yapabiliyor uzmanlığı varsa,

Yine vururlar 2 gün kol ağrısı yapıyor evet, portakallı içecek gibi birşey vermişlerdi bana tadı güzeldi, beklemek zordu, doktor ne der bilmiyorum kuzu ona göre bakacağım bende
Bu şekerli su mevzusu nedir ? Benim hiç bilgim yok

Ben ağlıyorum ya çok duygusallasiyorum, bazen de çabuk parlıyorum.
Valla bende aslında çok sinirleniyorum korkuyorum bişey olucak diye o yüzden artık hiç bişeyi umursamamaya çalışıyorum yani görmezden geliyorum sürekli , eşime sinirlensem derin nefes alıp 2 gün konuşmuyorum yokmuş gibi davranıyorum ne yapayım

vajinal mi bakılıyor karından mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…