Ben de lierac çatlak kremi sipariş ettim onu kullanmayı düşünüyorum. Çok övüyorlar dedikleri kadar var mı bakalımMerhaba kızlar bugün bio oil aldım çatlaklar ve vücut nemlendirmesi için, bence gerçekten güzel nemlendiriyor, günde 2 sürun diyor ama her zmana iki kere suremeyebilirim, ilk gebeliğimden kalan çatlaklarım var daha da fena olmasın diye aldım. Siz neler kullanıyorsunuz? Bir de güneş kremi kullanıyorum yüzüme, başka birşey sürmemeye çalışıyorum.
Bildiğimiz zeytinyağı mı kullanıyorsunuz yoksa hakiki olanını mıYok beslemez ya , benim annemde zeytin yağı kullanıyormuş , arkadaşımda zeytin yağı ve badem yağı önerdi bende kullanıyorum ama kıllarda daha bi etki görmedim
Yok ben ağlamıyorumAni duygusal değişimi olup herşeye ağlayanlar elini kaldırsın
Valla bildiğin normal zeytin yağı kullanıyorum , ama aktardan zeytin yağlar var özel onlar daha iyi ama ben dışarıya çıkamıyorum o yüzden evdeki zeytin yağdan kullanıyorum , ama çıkarsam badem yağı ve Hindistan cevizi yağı alıcamBildiğimiz zeytinyağı mı kullanıyorsunuz yoksa hakiki olanını mı
Anladım aktara gidip bakarım bende teşekkür ederimValla bildiğin normal zeytin yağı kullanıyorum , ama aktardan zeytin yağlar var özel onlar daha iyi ama ben dışarıya çıkamıyorum o yüzden evdeki zeytin yağdan kullanıyorum , ama çıkarsam badem yağı ve Hindistan cevizi yağı alıcam
Ben tutuyorum şimdilik.sıkıntı olursa bırakırım.inşallah hepsini tutabilirim ben 16 haftalığım.kişiye göre değişir herkes kendini bilir zaten tutup tutamayacağınıKızlar merhaba oruç tutabiliyor musunuz? Tutmalımıyız?dinen fetvası var ama gebe iken tutmak ne kadar mantıklı 13+4 oldum ben . İki gün oldu tutuyorum ikinci gün basım çok agrıdı. Bana dediler ki kendini dene yapabilir sen tut yapamazsan ara ara ya da hiç tutma dediler. Ama doktorla hiç konuşamadım. Yeni dördüncü ayıma girdim bebek etkilenmez diye düşünüyorum
Ben 16 haftalığım 1 kilo almışım.bende almak istiyorum ama olmayınca olmuyor.çok iştahım yoktu normalde hamileliktede değişen bişey yok.oruç tutuyorum bende zaten gün içinde pek bişey yiyemiyorum.Kızlar 12+4 deyim ve karnım çıktı.
Hatta ben fazla kilo aldım.
Tam 4 kilo
1.67 boy - 47 kilo ile hamile kaldım.
Şuan 51 kilo geliyorum.
Hiç 50+ görmemiştim tartıda şimdiye kadar. Gebeliğe bağlı olduğuna eminim o yüzden.
Yalnız 3 ayda böyle aldıysam, 7 aydan sonra felaket kilo alırım, bu kadar almak sağlıklı değil. Bu nedenle artık dikkat etsem iyi olacak. Gece gündüz sürekli yiyorum. En azından gece yemek yemek yerine meyve falan yemeliyim, yürüyüş yapmalıyım vs.
Başka önerileriniz var mı ?
Allah korusun gebeliğe bağlı şeker vs olabiliyormuş.
Yine vururlarBen 1,5 2 yıl kadar önce iki doz vuruldum yine vururlar mı? kolum kaç gün ağrımıştışekerli su da iğrençti yine içemeyeceğim
Ben ağlıyorum yaYok ben ağlamıyorumbazen ağlayasın geliyor bişey aklıma gelince yada bişey izleyince ama hemen kendimi toparlıyorum
Lierac i da duydum sen kullan bakalım nasıl canım paylaş bizimle, bu yüzde yüz doğal olunca aldım bende güvenipBen de lierac çatlak kremi sipariş ettim onu kullanmayı düşünüyorum. Çok övüyorlar dedikleri kadar var mı bakalım
Bendeki de sarı canım, kantaron sürmedim bende de var ama, bebe yağı sürüyordum önce, inşallah catlamazsinizBen de bio oil kullanıyorum sarı olanını aldım.. arada kantaron da sürüyorum
Ben de memnunum güzel nemlendiriyor
Perinatolog yapıyor canım evet, bazı özel doktorlari detaylıyı kendisi yapabiliyor uzmanlığı varsa,Kızlar 20-22. Hafta civarı sanırım detaylı usg ye girmemiz gerekiyor. Özel için soruyorum kadın doğum doktoru yapmıyor galiba bu usgyi doğru muyum? Perinatoloji bölümünün mü olması gerekiyor hastanede?
Çatlak durumunu biraz genetiğe ve bol su içmeye de bağlıyorlar. Memnun kalırsam yazarımLierac i da duydum sen kullan bakalım nasıl canım paylaş bizimle, bu yüzde yüz doğal olunca aldım bende güvenip
Bu şekerli su mevzusu nedir ? Benim hiç bilgim yokYine vururlar2 gün kol ağrısı yapıyor evet, portakallı içecek gibi birşey vermişlerdi bana tadı güzeldi, beklemek zordu, doktor ne der bilmiyorum kuzu ona göre bakacağım bende
Valla bende aslında çok sinirleniyorum korkuyorum bişey olucak diye o yüzden artık hiç bişeyi umursamamaya çalışıyorumBen ağlıyorum yaçok duygusallasiyorum, bazen de çabuk parlıyorum.
Kıbrısta ben araştırdım perintolog yokPerinatolog yapıyor canım evet, bazı özel doktorlari detaylıyı kendisi yapabiliyor uzmanlığı varsa,
Önlemi alalım çatlarsam da yapacak bir şey yok bebişten anılar diyeceğizBendeki de sarı canım, kantaron sürmedim bende de var ama, bebe yağı sürüyordum önce, inşallah catlamazsinizben herşeye rağmen çatlamıştım
vajinal mi bakılıyor karından mı acabaUniversite hastanelerinde yada devlette radyoloji doktorları veya perinatoloji doktorları yapıyor. Benim tercihim perinatolog veya ozeldeki bu konuda uzman radyoloji doktorları var onlar. Kadın doğumcu yapmıyor. Universitede asistan yaptığı icin ben pek üniversiteye güvenmiyorum açıkçası
annem 6 çocuk doğurmuş karnında bir tane çatlağı yok, ben normal 1 kilo alıp versem dahi çatlıyorumÇatlak durumunu biraz genetiğe ve bol su içmeye de bağlıyorlar. Memnun kalırsam yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?