Ben zeytin yağı sürüyorum iki kere sabah akşam , Daha bi çatlak kremine karar veremedimMerhaba kızlar bugün bio oil aldım çatlaklar ve vücut nemlendirmesi için, bence gerçekten güzel nemlendiriyor, günde 2 sürun diyor ama her zmana iki kere suremeyebilirim, ilk gebeliğimden kalan çatlaklarım var daha da fena olmasın diye aldım. Siz neler kullanıyorsunuz? Bir de güneş kremi kullanıyorum yüzüme, başka birşey sürmemeye çalışıyorum.
10 yıl içinde olduysan tekrar olma gibi birşey kalmış benim aklımda tetanoz için. Diğer gruplardan okumuş olabilirim bizden önce ilerliyorlar deneyimlerini okumak iyi oluyor. Benim şekerim sınıra yakın ondan kaçışım yok ama sende bence yaptır şekerli su içip kan vermiyor muyuz sonuçta kaybedecek ne varTetanozu 2 yıl önce bende olmuştum tekrar olman gerekiyor dedi ebe bana kararsızım bu konuda bende. Şeker yüklemesini herkes yaptırıyor mu acaba
Yenidoğan çıkış seti 2 tane, 2li 2 ayrı penye takım, 6lı zıbın, 5li ağız mendili, emzirme örtüsü. Renkler beyazAldıklarınızı paylaşın isterseniz bizlerede fikir olsun
Ay telefon düşüyordu devam edemedimAldıklarınızı paylaşın isterseniz bizlerede fikir olsun
Evet 6 Nisan'da randevum var duruma göre bakayım bende10 yıl içinde olduysan tekrar olma gibi birşey kalmış benim aklımda tetanoz için. Diğer gruplardan okumuş olabilirim bizden önce ilerliyorlar deneyimlerini okumak iyi oluyor. Benim şekerim sınıra yakın ondan kaçışım yok ama sende bence yaptır şekerli su içip kan vermiyor muyuz sonuçta kaybedecek ne var
Valla bu korku bende de vardı ve kendimi yorduğum için ne beni rahatlatacaksa dikkatlice onu yapmaya özen gösteriyorum. Hamilelikte bedenimizi yeniden keşfediyoruz resmen. Zayıf olduğun için kendini hiç kasma canım ben 1.70e 69la hamile kaldım.Yaaa. Benim gibi biri olduğunu görünce sevindim. Çünkü gebeliğin ilk 3 ayında genellikle kilo alımı olmadığını okuyorum.
Boyuma göre zayıf olduğum için kilo takıntım yoktu fakat aşırı bir artış korkuttu.
Kısa sürede devasa bir karnım ve gereğinden aşırı kilom olacak - sağlık açısından zora sokacak diye endişem.
Umarım bende senin gibi dikkat ederek aşırı artışın önüne geçebilirim
Ben bio oil sürüyorum göğüs ve karna. Ayrıca dalinin hindistan cevizli vazelinini aldım bacak ve kalça için nemini daha uzun hissediyorum açıkçası.Merhaba kızlar bugün bio oil aldım çatlaklar ve vücut nemlendirmesi için, bence gerçekten güzel nemlendiriyor, günde 2 sürun diyor ama her zmana iki kere suremeyebilirim, ilk gebeliğimden kalan çatlaklarım var daha da fena olmasın diye aldım. Siz neler kullanıyorsunuz? Bir de güneş kremi kullanıyorum yüzüme, başka birşey sürmemeye çalışıyorum.
Onu ilk defa duyuyorum canım, hindistan cevizi yağının kendisini de öneriyorlar gerçi, vazelin de varda çok yağlı geliyor kuzu bana onu sürsem vıcık vıcık hissederim. Dalin inkide aklımda olsunBen bio oil sürüyorum göğüs ve karna. Ayrıca dalinin hindistan cevizli vazelinini aldım bacak ve kalça için nemini daha uzun hissediyorum açıkçası.
Tetanoz un eğer ağır bir kaza gecirmediysen 5 yıl geçerliligi var 5 doza tamamlandığı halde, tamamlamadıysan ameliyat olma ihtimaline karşi vuruyorlar canım hiçbir zararı yok, ben 4 doz vurulmustum 1 dozum kalmıştı yine vurulacagim bu gebelikte de. Şeker yüklemesini yine ilk gebeliğimde yaptirmistim, hiç şeker hastası vs olmasanız dahi gebelik şekeri çıkabiliyor, tabi buna açlık şekerinden bakabiliyorlar bazı doktorlar gerek duymuyor. Bazıları riske atmak istemiyor çünkü hemen hemen 2 dilim baklava yemekle aynı, ani bebek olumlerine sabep olabiliyor son aylar, yine araştırın bakın, doktorunuza danışın.Tetanozu 2 yıl önce bende olmuştum tekrar olman gerekiyor dedi ebe bana kararsızım bu konuda bende. Şeker yüklemesini herkes yaptırıyor mu acaba
Zeytinyağı oradaki tüyleri beslemez mi? Ben bebe yağı kullanıyordum yine de genetikten kaçamadım çatladım.belki krem iyi gelirBen zeytin yağı sürüyorum iki kere sabah akşam , Daha bi çatlak kremine karar veremedim
Ben 1,5 2 yıl kadar önce iki doz vuruldum yine vururlar mı? kolum kaç gün ağrımıştıTetanoz un eğer ağır bir kaza gecirmediysen 5 yıl geçerliligi var 5 doza tamamlandığı halde, tamamlamadıysan ameliyat olma ihtimaline karşi vuruyorlar canım hiçbir zararı yok, ben 4 doz vurulmustum 1 dozum kalmıştı yine vurulacagim bu gebelikte de. Şeker yüklemesini yine ilk gebeliğimde yaptirmistim, hiç şeker hastası vs olmasanız dahi gebelik şekeri çıkabiliyor, tabi buna açlık şekerinden bakabiliyorlar bazı doktorlar gerek duymuyor. Bazıları riske atmak istemiyor çünkü hemen hemen 2 dilim baklava yemekle aynı, ani bebek olumlerine sabep olabiliyor son aylar, yine araştırın bakın, doktorunuza danışın.
Oldukça normal bebeklerimiz bu aylardan sonra çok hızlı büyüyeceklerKızlar benimde bir sorum var. Şuan 14+6yız. Son 10 günde baya karnım büyüdü. Göbek deliğinin alt tarafı baya şiş avcu dolduracak kadar ve sert. Bu şekilde sert olması normal mi? Saçma bir soru olabilirama ilk gebeliğim beni mazur görün
Anladım teşekkür ederim mutlaka söyleyeceğim doktorumaTetanoz un eğer ağır bir kaza gecirmediysen 5 yıl geçerliligi var 5 doza tamamlandığı halde, tamamlamadıysan ameliyat olma ihtimaline karşi vuruyorlar canım hiçbir zararı yok, ben 4 doz vurulmustum 1 dozum kalmıştı yine vurulacagim bu gebelikte de. Şeker yüklemesini yine ilk gebeliğimde yaptirmistim, hiç şeker hastası vs olmasanız dahi gebelik şekeri çıkabiliyor, tabi buna açlık şekerinden bakabiliyorlar bazı doktorlar gerek duymuyor. Bazıları riske atmak istemiyor çünkü hemen hemen 2 dilim baklava yemekle aynı, ani bebek olumlerine sabep olabiliyor son aylar, yine araştırın bakın, doktorunuza danışın.
Universite hastanelerinde yada devlette radyoloji doktorları veya perinatoloji doktorları yapıyor. Benim tercihim perinatolog veya ozeldeki bu konuda uzman radyoloji doktorları var onlar. Kadın doğumcu yapmıyor. Universitede asistan yaptığı icin ben pek üniversiteye güvenmiyorum açıkçasıKızlar 20-22. Hafta civarı sanırım detaylı usg ye girmemiz gerekiyor. Özel için soruyorum kadın doğum doktoru yapmıyor galiba bu usgyi doğru muyum? Perinatoloji bölümünün mü olması gerekiyor hastanede?
O zaman benim önce devlette muayene olmam lazım sonrada perinatoloji randevusu alabilmem lazım o da mümkün olursa.. Devlette ben hiç randevu alamadım perinatolojiye zaten muhtemelen hafta geçer. Özelde halledebilmem lazım bu şehirde şuan imkanlar kısıtlı detaylı usg haftasında istanbula gider miyim belirsizUniversite hastanelerinde yada devlette radyoloji doktorları veya perinatoloji doktorları yapıyor. Benim tercihim perinatolog veya ozeldeki bu konuda uzman radyoloji doktorları var onlar. Kadın doğumcu yapmıyor. Universitede asistan yaptığı icin ben pek üniversiteye güvenmiyorum açıkçası
Umarım içiniz en rahat olucak şekilde halledersiniz. Sonuçlar da cok guzel çıkarO zaman benim önce devlette muayene olmam lazım sonrada perinatoloji randevusu alabilmem lazım o da mümkün olursa.. Devlette ben hiç randevu alamadım perinatolojiye zaten muhtemelen hafta geçer. Özelde halledebilmem lazım bu şehirde şuan imkanlar kısıtlı detaylı usg haftasında istanbula gider miyim belirsiz
Ben de bio oil kullanıyorum sarı olanını aldım.. arada kantaron da sürüyorumMerhaba kızlar bugün bio oil aldım çatlaklar ve vücut nemlendirmesi için, bence gerçekten güzel nemlendiriyor, günde 2 sürun diyor ama her zmana iki kere suremeyebilirim, ilk gebeliğimden kalan çatlaklarım var daha da fena olmasın diye aldım. Siz neler kullanıyorsunuz? Bir de güneş kremi kullanıyorum yüzüme, başka birşey sürmemeye çalışıyorum.
Yok beslemez ya , benim annemde zeytin yağı kullanıyormuş , arkadaşımda zeytin yağı ve badem yağı önerdi bende kullanıyorum ama kıllarda daha bi etki görmedimZeytinyağı oradaki tüyleri beslemez mi? Ben bebe yağı kullanıyordum yine de genetikten kaçamadım çatladım.belki krem iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?