2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben zeytin yağı sürüyorum iki kere sabah akşam , Daha bi çatlak kremine karar veremedim

Tetanozu 2 yıl önce bende olmuştum tekrar olman gerekiyor dedi ebe bana kararsızım bu konuda bende. Şeker yüklemesini herkes yaptırıyor mu acaba
10 yıl içinde olduysan tekrar olma gibi birşey kalmış benim aklımda tetanoz için. Diğer gruplardan okumuş olabilirim bizden önce ilerliyorlar deneyimlerini okumak iyi oluyor. Benim şekerim sınıra yakın ondan kaçışım yok ama sende bence yaptır şekerli su içip kan vermiyor muyuz sonuçta kaybedecek ne var
Aldıklarınızı paylaşın isterseniz bizlerede fikir olsun
Yenidoğan çıkış seti 2 tane, 2li 2 ayrı penye takım, 6lı zıbın, 5li ağız mendili, emzirme örtüsü. Renkler beyaz

Aldıklarınızı paylaşın isterseniz bizlerede fikir olsun
Ay telefon düşüyordu devam edemedim içlerinde setlerin battaniyeleride var. Ayrıca anneannemiz hırka yelek Allah ne verdiyse diyip son gaz örgü örüyor. Çok bir şey almadım mağazada gözüm döndü kendimi tuttum ben 1 set aldım gerisi hep hediye oldu. Zamanı gelsin çıldıracağız hep beraber.

Evet 6 Nisan'da randevum var duruma göre bakayım bende

Valla bu korku bende de vardı ve kendimi yorduğum için ne beni rahatlatacaksa dikkatlice onu yapmaya özen gösteriyorum. Hamilelikte bedenimizi yeniden keşfediyoruz resmen. Zayıf olduğun için kendini hiç kasma canım ben 1.70e 69la hamile kaldım. Senin Allahın izniyle doğumla beraber aldığın tüm kilon su gibi akar gider.

Ben bio oil sürüyorum göğüs ve karna. Ayrıca dalinin hindistan cevizli vazelinini aldım bacak ve kalça için nemini daha uzun hissediyorum açıkçası.

Ben bio oil sürüyorum göğüs ve karna. Ayrıca dalinin hindistan cevizli vazelinini aldım bacak ve kalça için nemini daha uzun hissediyorum açıkçası.
Onu ilk defa duyuyorum canım, hindistan cevizi yağının kendisini de öneriyorlar gerçi, vazelin de varda çok yağlı geliyor kuzu bana onu sürsem vıcık vıcık hissederim. Dalin inkide aklımda olsun

Tetanozu 2 yıl önce bende olmuştum tekrar olman gerekiyor dedi ebe bana kararsızım bu konuda bende. Şeker yüklemesini herkes yaptırıyor mu acaba
Tetanoz un eğer ağır bir kaza gecirmediysen 5 yıl geçerliligi var 5 doza tamamlandığı halde, tamamlamadıysan ameliyat olma ihtimaline karşi vuruyorlar canım hiçbir zararı yok, ben 4 doz vurulmustum 1 dozum kalmıştı yine vurulacagim bu gebelikte de. Şeker yüklemesini yine ilk gebeliğimde yaptirmistim, hiç şeker hastası vs olmasanız dahi gebelik şekeri çıkabiliyor, tabi buna açlık şekerinden bakabiliyorlar bazı doktorlar gerek duymuyor. Bazıları riske atmak istemiyor çünkü hemen hemen 2 dilim baklava yemekle aynı, ani bebek olumlerine sabep olabiliyor son aylar, yine araştırın bakın, doktorunuza danışın.

Ben 1,5 2 yıl kadar önce iki doz vuruldum yine vururlar mı? kolum kaç gün ağrımıştı şekerli su da iğrençti yine içemeyeceğim

Ben doğal hindistan cevizi yağı kullaniyorum. Ayrica şampuan, sabun güneş kremi her seyi biraktim, bittim ve kükürt sabunu kullaniyorum. Gebeliklerimde hepten ariniyorum kimyasaldan, ins doğumdan sonrada öyle devam etmek istiyorum

Oldukça normal bebeklerimiz bu aylardan sonra çok hızlı büyüyecekler

Anladım teşekkür ederim mutlaka söyleyeceğim doktoruma

Universite hastanelerinde yada devlette radyoloji doktorları veya perinatoloji doktorları yapıyor. Benim tercihim perinatolog veya ozeldeki bu konuda uzman radyoloji doktorları var onlar. Kadın doğumcu yapmıyor. Universitede asistan yaptığı icin ben pek üniversiteye güvenmiyorum açıkçası

O zaman benim önce devlette muayene olmam lazım sonrada perinatoloji randevusu alabilmem lazım o da mümkün olursa.. Devlette ben hiç randevu alamadım perinatolojiye zaten muhtemelen hafta geçer. Özelde halledebilmem lazım bu şehirde şuan imkanlar kısıtlı detaylı usg haftasında istanbula gider miyim belirsiz

Umarım içiniz en rahat olucak şekilde halledersiniz. Sonuçlar da cok guzel çıkar
En kötü dahiliye cerrahi falan da radyolojiden istem yapabilir o şekilde yaptırabilirsiniz.

Ben de bio oil kullanıyorum sarı olanını aldım.. arada kantaron da sürüyorum
Ben de memnunum güzel nemlendiriyor

Zeytinyağı oradaki tüyleri beslemez mi? Ben bebe yağı kullanıyordum yine de genetikten kaçamadım çatladım.belki krem iyi gelir
Yok beslemez ya , benim annemde zeytin yağı kullanıyormuş , arkadaşımda zeytin yağı ve badem yağı önerdi bende kullanıyorum ama kıllarda daha bi etki görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…