2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben gittim 15. Haftada söylemedi benim bakalım cumartesi 17+3 olucak randevum var doktor o zaman çağırdı kesin söylerim dedi ama bakalım nasip bende çok merak ediyorum ya biraz geç kaldım
Bebeğin pozisyonu uygun olsun da söyler artık 17de bellidir her şey yani. Ama benim bıdık öyle bir pozisyondaydı ki hiç bir şey görünmüyordu.

Kızlar selam, kasık ağrılarım oluyor diye korktum doktorumu aradım o da gel bir bakalım dedi ve bugün gittim. Bebeğimin keyfi yerinde maşallah kıpır kıpırdı, bizim tam 15 haftaydı bugün, cinsiyeti fetal dna ile öğrenmiştik ama bugün ultrasonda da çok net belli oldu erkek olduğu
Benim bir sonraki randevum 6 nisanda 17 haftalık olacağız doktorum o zaman sırt kalınlığı olup olmadığına bakılacak ultrasonda dedi, buna baktıran var mı nasıl bir işlem merak ettim açıkçası

Biz de bugün gittik.cinsiyeti bir dahaki randevuda belli olur dedi erkek olsa gösterirdi yine kızım olcak galiba sağlıcakla gelsin de Randevuya yarım saat kala çikolata vişne suyu içtim.kıpır kıpırdı hiç durmadı ikili için kan verdim 3 hafta sonra gelince sonuca bakalım dedi.haftaya özele gitmek istiyorum orda belki cinsiyeti söyler

Selam canım maşallah oğluna annesi ben sırt kalınlığı hiç duymadım canım ense kalınlığı duydum sadece hiç bilemedim

yaa ne ilginç kızdan şüpheleniyorsa neden söylemiyor ki sonuçta kesinliği olmuyor hemen

Kizlar ben 17+2 . Haftamdayim cok kilo almadım 1.70 kg ama bu hafta sanki biri karnımın içinden sağdan soldan tutup ayiriyormus gibi arada kramplarim oluyor ic karnim genişliyor galiba

Kizlar ben 17+2 . Haftamdayim cok kilo almadım 1.70 kg ama bu hafta sanki biri karnımın içinden sağdan soldan tutup ayiriyormus gibi arada kramplarim oluyor ic karnim genişliyor galiba
Bnde 17+2 aynı şeklde resmen 1.5 kilo aldım Bnde . Ve kasıklarım batıyor resmen bana iğne batıyor gibi bugün gttm dr a bebek gayet iyidi sağlıklıydı . Olabiliyor dedi ağırlar bebek büyüdükçe . Sizin bebeğiniz kaç gr söyledi mi size?

En son 10 gun once gittim dr a 122 gr bebek dedi sizin?

Kızlar bu fetal DNA konusu konuşuldu biliyorum ama sormak istedim yeniden, doktor 2 linin sonucunu görmeden bunu önerdi, ikili için kan verdim ama haftaya pazartesi çıkacak. Sizce ikiliden sonra mı yaptırmalıyım yoksa çıkmadan yaptırmalı mıyım? Bir de 2 3 hafta kadar bir zman demiştiniz ne kadar zamanda çıkıyor acaba ? Ücret olarak ne ödediniz? Eurofins markasıni önermiş doktor.

Biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…