Bebeğin pozisyonu uygun olsun da söyler artık 17de bellidir her şey yani. Ama benim bıdık öyle bir pozisyondaydı ki hiç bir şey görünmüyordu.Ben gittim 15. Haftada söylemedi benim bakalım cumartesi 17+3 olucak randevum var doktor o zaman çağırdı kesin söylerim dedi ama bakalım nasip bende çok merak ediyorum ya biraz geç kaldım
22 de başlıyor diye biliyorum canımDetaylı ultrason kaçıncı haftada oluyor kızlar?
18-24 diye gösteriyor benim gittiğim hastanede deDetaylı ultrason kaçıncı haftada oluyor kızlar?
22 de başlıyor diye biliyorum canım
ben de en iyi 22. hafta diye kalmış aklımda demekki doğru :) Ben 19. hafta da doktora gidicem o zaman yönlendirecek demekki :) Teşekkür ettim.18-24 diye gösteriyor benim gittiğim hastanede de
Detaylıyı zaten çok merak ediyorum ya uzun uzun bebişi seyretmekBide artık hamileliğin yarısına geldik sayılır hafta olarak 20 den sonra artık geri sayım başlar
Yaşadım sıkıntı olmadıBen bi halt yedim kızlarunuttum içtiğimi demir hapı 2 tane almış oldum bugün. Sonradan sayısını görünce anladım ne diyosunuz yaa, önceden benzer yaşayan doktoruna danışanınız var mı?
Selam canım maşallah oğluna annesiKızlar selam, kasık ağrılarım oluyor diye korktum doktorumu aradım o da gel bir bakalım dedi ve bugün gittim. Bebeğimin keyfi yerinde maşallah kıpır kıpırdı, bizim tam 15 haftaydı bugün, cinsiyeti fetal dna ile öğrenmiştik ama bugün ultrasonda da çok net belli oldu erkek olduğu
Benim bir sonraki randevum 6 nisanda 17 haftalık olacağız doktorum o zaman sırt kalınlığı olup olmadığına bakılacak ultrasonda dedi, buna baktıran var mı nasıl bir işlem merak ettim açıkçası
yaa ne ilginç kızdan şüpheleniyorsa neden söylemiyor ki sonuçta kesinliği olmuyor hemenAma doktorum sanki ağzından kaçırdı gibime geldi benim ya karnıma bakarken uyanmıyor da kızımız dedi sonra lafı hemen değiştirmeye çalıştı bence doktorum kızdan şüphelendi ama kesin söylemek için bekliyor gibime geliyor
Bnde 17+2 aynı şeklde resmen 1.5 kilo aldım Bnde . Ve kasıklarım batıyor resmen bana iğne batıyor gibi bugün gttm dr a bebek gayet iyidi sağlıklıydı . Olabiliyor dedi ağırlar bebek büyüdükçe . Sizin bebeğiniz kaç gr söyledi mi size?Kizlar ben 17+2 . Haftamdayim cok kilo almadım 1.70 kg ama bu hafta sanki biri karnımın içinden sağdan soldan tutup ayiriyormus gibi arada kramplarim oluyor ic karnim genişliyor galiba
En son 10 gun once gittim dr a 122 gr bebek dedi sizin?Bnde 17+2 aynı şeklde resmen 1.5 kilo aldım Bnde . Ve kasıklarım batıyor resmen bana iğne batıyor gibi bugün gttm dr a bebek gayet iyidi sağlıklıydı . Olabiliyor dedi ağırlar bebek büyüdükçe . Sizin bebeğiniz kaç gr söyledi mi size?
Bakım bende durAma çok tatlı onlar da :) İnstada her şey var valla :)
Bende geç ögrenecekler kervanına katıldı, 16 da net olur bence kesin olurİşte bu yüzden bende 16 da gidrim söylemezsede 10 gün içinde bidaha giderim diyorum
Baya geç öğrencez cinsiyeti be
20 22 arası kuzuDetaylı ultrason kaçıncı haftada oluyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?