2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Güzel eylül anneleri günaydın
Doktorum bana cinsiyet için 17. Haftada gel demişti ama ben dayanamadım bu cumaya randevu aldım. Cuma günü 15+5 olacağız. Sizce cinsiyeti belli olur mu artık
Pozisyonu uygun olursa gösterir bence ya. Göstermezse de kontrol süresinde bir daha gidersin. 1 ay daha bekleme :)

Biz hala 7 nisana gün sayiyoruz. Kocami ikna edemiyorum gidip bi hafta önceden öğrenelim diyorum
Bi hafta daha büyümüş olurlar diye gününü bekletiyor
Bence belli olur ya 1 hafta önce gitseniz, ama benim eşimde olsa gitmez eminim dr ne derse onu yapma taraftarı :)

Kızlar hayırlı sabahlar. Biliyorsunuz kesemde riskli bir durum vardı. Bugün öğleden sonra peritinatoğa randevum var Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Lütfen bana dua edin çok korkuyorum
İnşallah geçmistir bant canım, herşey gönlünce olsun bizi haberdar et mutlaka

Benim bebiş göstermedi cinsiyetini poposunun üstüne oturmuş sıpa o kadar da merak ettim yok,canı sağolsun napalım ikili için kan verdim, kan ilacı ve vitamin başladı, 1 hafta sonra çıkacakmış ikili, ikili çiktıktan sonra tekrar aynı doktora gitmeyi düşünmüyorum. Nify için bı broşur verdi bı eşimle konuşacağım bakalım. Yani o yaptırma demez ama gerek var mı bilmiyorum.

Güzel eylül anneleri günaydın
Doktorum bana cinsiyet için 17. Haftada gel demişti ama ben dayanamadım bu cumaya randevu aldım. Cuma günü 15+5 olacağız. Sizce cinsiyeti belli olur mu artık
Ben gittim 15. Haftada söylemedi benim bakalım cumartesi 17+3 olucak randevum var doktor o zaman çağırdı kesin söylerim dedi ama bakalım nasip bende çok merak ediyorum ya biraz geç kaldım

İşte bu yüzden bende 16 da gidrim söylemezsede 10 gün içinde bidaha giderim diyorum
Baya geç öğrencez cinsiyeti be
Ben gittim 15. Haftada söylemedi benim bakalım cumartesi 17+3 olucak randevum var doktor o zaman çağırdı kesin söylerim dedi ama bakalım nasip bende çok merak ediyorum ya biraz geç kaldım

İşte bu yüzden bende 16 da gidrim söylemezsede 10 gün içinde bidaha giderim diyorum
Baya geç öğrencez cinsiyeti be
Bence de öyle yap bide herkes soruyor eş dost akraba artık gün verdim dedim cumartesi öğrencem televizyonda yayın yapıcam artık diyorum siz de rahatlayın bende

Ah bu bebekler kendilerini bu kadar saklamasalar keşke
Ama doktorum sanki ağzından kaçırdı gibime geldi benim ya karnıma bakarken uyanmıyor da kızımız dedi sonra lafı hemen değiştirmeye çalıştı bence doktorum kızdan şüphelendi ama kesin söylemek için bekliyor gibime geliyor

Banada soruyolar canım herkes 12 de gidince öğrenirim sanıyodu ama hiç öyle olmadı 16 17 de belli olmazsa artık detaylıda öğrencez
Bence de öyle yap bide herkes soruyor eş dost akraba artık gün verdim dedim cumartesi öğrencem televizyonda yayın yapıcam artık diyorum siz de rahatlayın bende

Banada soruyolar canım herkes 12 de gidince öğrenirim sanıyodu ama hiç öyle olmadı 16 17 de belli olmazsa artık detaylıda öğrencez
Detaylıyı zaten çok merak ediyorum ya uzun uzun bebişi seyretmek Bide artık hamileliğin yarısına geldik sayılır hafta olarak 20 den sonra artık geri sayım başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…