İşte bende anlamadımyaa ne ilginç kızdan şüpheleniyorsa neden söylemiyor ki sonuçta kesinliği olmuyor hemen
Ya bu aralar bende göbeğime takmış bulunuyorum sabah uyanınca bakıyorum dediğiniz gibi bir tümsek var yemek yiyince biraz şişiyorKızlar merhaba nasılsınız? Göbüşler çıkmaya başladı mıben çok acele ediyorum galiba bir şeyler yiyip içince baya bir çıkıyor ama normal de tam göbek deliğimin oralarda hafif bir tümsek var o ne zaman çıkar ne zaman hissederim
Kızımda 16da hissetmiştim şimdilik hareket yok.nadiren titreşim oluyor ama gazdır diyorumKızlar merhaba nasılsınız? Göbüşler çıkmaya başladı mıben çok acele ediyorum galiba bir şeyler yiyip içince baya bir çıkıyor ama normal de tam göbek deliğimin oralarda hafif bir tümsek var o ne zaman çıkar ne zaman hissederim
Benim ilk o yüzden göbek çıkmasına da hareket etmesine de hevesim var bir an önce olsun istiyorumYa bu aralar bende göbeğime takmış bulunuyorum sabah uyanınca bakıyorum dediğiniz gibi bir tümsek var yemek yiyince biraz şişiyorbirkaç haftaya hissederiz inşaallah hareketleri ya zaman da geçmiyor
Evet benimdeBenim ilk o yüzden göbek çıkmasına da hareket etmesine de hevesim var bir an önce olsun istiyorumevet zaman geçmiyor gerçekten
Kızınız ilk bebeğinizi demi ne güzel 16 da hissetmişsiniz 16 ya girmeme bir hafta kaldıKızımda 16da hissetmiştim şimdilik hareket yok.nadiren titreşim oluyor ama gazdır diyorumgöbüş zaten önden gidiyor gerçek göbek 18 20de oluyor galiba kişiden kişiye değişiyordur
Kızlar bu fetal DNA konusu konuşuldu biliyorum ama sormak istedim yeniden, doktor 2 linin sonucunu görmeden bunu önerdi, ikili için kan verdim ama haftaya pazartesi çıkacak. Sizce ikiliden sonra mı yaptırmalıyım yoksa çıkmadan yaptırmalı mıyım? Bir de 2 3 hafta kadar bir zman demiştiniz ne kadar zamanda çıkıyor acaba ? Ücret olarak ne ödediniz? Eurofins markasıni önermiş doktor.
Biraz uzun olduşimdiden teşekkürler
Benim göbek baya var ya eski pantolonlar filan olmuyor önünü açıyorum otururken :) dar giyince belli oluyor.. ama hissetme yok. 20yi bekliyorum. Doktor 20. Haftayı bulur dedşKızlar merhaba nasılsınız? Göbüşler çıkmaya başladı mıben çok acele ediyorum galiba bir şeyler yiyip içince baya bir çıkıyor ama normal de tam göbek deliğimin oralarda hafif bir tümsek var o ne zaman çıkar ne zaman hissederim
Canım var mı bir hayır? Aklımız sen deKızlar hayırlı sabahlar. Biliyorsunuz kesemde riskli bir durum vardı. Bugün öğleden sonra peritinatoğa randevum var Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Lütfen bana dua edin çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım, bende kararsız kaldım şimdi hiç genetik bir kayıp vs yaşamadım Allah göstermesin kimseye, o yüzden kendimi riskli görmüyorum. 2 ligi bekleyeyim en iyisi, bir yandan da işte şu fikir var, yaptırıp detaylıya kadar kafam rahat mı olsa, detaylıda çikan anomaliler genetik olamyıp fizikselse nifty de de çıkmayacak..Canım sen her türlü yaptırmak istiyorsan 2li testi beklemene gerek yok. Ücretler 6 bin 8 bin civarı firmalara göre. Ben direk 2li test yaptırmadan fetal dna yaptırdım. Ama sen 2li de risk olmazsa yaptırmam diyorsan bekle.. ücretler firmalara göre değişiyor bütçenize göre karar verebilirsiniz
Benim de dar geliyor ama aniden 10 kilo birden aldım ilaç vs. Kullandığım için ona bağladım kıyafetlerimin olmamasınıBenim göbek baya var ya eski pantolonlar filan olmuyor önünü açıyorum otururken :) dar giyince belli oluyor.. ama hissetme yok. 20yi bekliyorum. Doktor 20. Haftayı bulur dedş
İlk hamile kaldım sonra 3 kg verdim şimdi geri almışım o kiloyu. Yani başladığm kilodayım ama göbek o zaman yoktu nasıl oldu anlamadım :_Benim de dar geliyor ama aniden 10 kilo birden aldım ilaç vs. Kullandığım için ona bağladım kıyafetlerimin olmamasınıiyi bakalım beraber bekleyelim
Bnmde yaklaşık 10 gün önce öyleydi şimdi 234En son 10 gun once gittim dr a 122 gr bebek dedi sizin?
Tamamen hissetmenize az kalmış hamileliğin en tatlı kısmıKızınız ilk bebeğinizi demi ne güzel 16 da hissetmişsiniz 16 ya girmeme bir hafta kaldıben de sadece elimi koyunca bi pıtı pıtılar hissediyorum ama emin değilim miniş mi yapıyor bağırsak hareketi mi ayy
Ah canım benim. İnan dua her şeyin mucizesi. Hep dua et hep dua edelim. Allahım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnan ne imkansızlıklar ortadan kalkıyor. Arkadaşımın kocaman miyomu vardı sıvı dolu. Kanserden şüphelendiler bebeği almak istediler imkansız doğması dediler. Şuan sağlıklı bir şekilde 30. HaftasındaKızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
Dualarımız sizinle peki bi ilaç verdimi koraspin kan sulandırıcı gibiKızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?