- 7 Mart 2021
- 338
- 524
- 53
- 37
Dualarım sizinleKızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
Canım benim allahim kalbine ferahlık versin umarım en azından 35i görürsün sonrasi zaten halloluyor bir şekilde sık dişini bakalım umarım bir mucize olur kalbim dualarım seninle allahim yar ve yardımcın olsun sana ve bebeğine sağlık sıhhat versinKızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
Öncelikle geçmiş olsun inşallah düzelir nasıl farkettniz ayrıntılı da mıKızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
Rabbim yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm, tabiki duacınız, uyumlu olmasına çok sevindim. Hep uyumlu devam eder umarım haftasıyla, peki bir önlem yapılabilecek birşey varmıymış kuzumKızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
Hoşgeldin canım ilk sayfada ki bilgileri yazarsan tabloya eklerKızlar herkese selamlarben aranıza yeni katılıyorum. Yeni keşfettim burayı Bende sizler gibi inşaallah Eylül 2023 annesi olacağım .. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım .. Benim bilgilerimi de tabloya ekleyebilir misiniz? Bundan sonra geride kalan zamanı sizinle birlikte geçirmek ve paylaşmak istiyorum
Canım dualarımız hepimiz için sağlıkla kavuşacağız inşallah sen içini ferah tutmaya çalış şu an haftasıyla uyumlu olması iyi bir şey gibi geldi bana inşallah hep böyle devam ederKızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
Geçmiş olsun canım kaşık ağrısı benimde oluyor arada bebek büyüyor diye düşündüm hep, boğazın için ılık limonlu su içebilirsin c vitamini falan iyi gelebilirGünaydın güzel Anneler karnı ağrıyan böyle yırtılır gibi kasık ağrısı çeken varmı acaba bu dönemde bide oğlum ve iş arkadaşlarım hasta banada geçti sanırım boğaz ağrısı ile uyandım bunu geçirmek için nasıl bir takviye önerirsiniz
Canım doktoruna danış istersen ama gördüğüm kadarıyla tedavi edilmesini öneriyorlarKızlar selam
Hamile iken diş tedavisi yaparlar mı bilen yaptıran var mı içinizde
Dişim hem sallanıyor hem ağrıyor çürük
Sanırım daha önce dolgu yaptirdigim dişim bu
Ay hiç bir fikrim yok ama etrafta gördüklerim genelde uyku tulumu ile uyutuyor düşününce hep böyle gördüm örtmüyorlar açılma riskini düşünerek sanırımKızlar size bir sorum olacak. Bebek için çarşaf seti almak istiyorum ancak nevresimli mi olsun yoksa battaniyeli mi karar veremedim. Biraz komik olacak ama bebekler yorganla mı uyur? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Netten baktım ama yapılır yazan yerde var yapılmaz denen yerdeCanım doktoruna danış istersen ama gördüğüm kadarıyla tedavi edilmesini öneriyorlar
Belli bir haftaya kadar diş doktoru ve kadın doğum yapılacak işlemi de göz önüne alarak karar veriyorlar çok ileri haftalarda daha temkinli davranıyorlar yani dişinde yapılacak işleme göre de karar değişebilir ablamda böyle olmuştuNetten baktım ama yapılır yazan yerde var yapılmaz denen yerde
Tecrübe eden var mı merak ettim
Her ihtimale karşı hem nevresim hem battaniye aldım bakalım en kötü seneye kullanır :)Ay hiç bir fikrim yok ama etrafta gördüklerim genelde uyku tulumu ile uyutuyor düşününce hep böyle gördüm örtmüyorlar açılma riskini düşünerek sanırım
Yorgan büyük gelir ama büyüyünce zaten kullanacak alınsa da zaruri olmaz.ben penye battaniye örtüyordum iki tane.ev zaten sıcak olur.biz üşütmesin diye 23 24 derece yapmıştık hamama dönmüştü.şimdi 1,5 yaşında olacak derecemiz 21Kızlar size bir sorum olacak. Bebek için çarşaf seti almak istiyorum ancak nevresimli mi olsun yoksa battaniyeli mi karar veremedim. Biraz komik olacak ama bebekler yorganla mı uyur? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Canım çok geçmiş olsun .. Üzmemeye çalış kendini.. Stres üzüntü iyi gelmez bebişe .. Yer gök dua ile .. Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına .. Dualarımızdasın .. Sende Allah’a emanet ol .. Güzel haberlerini bekliyoruz ..Kızlar hepinize teşekkür ederim. İlk gebeliğimde 39 haftada hafif preeklampsi ile doğum yapmıştım. Ama onda damarda darlık tan hiç bahsedilmedi. Varsa da bilmiyorum. O yüzden bunda 10 haftadan itibaren coraspin kullanmaya başladım. Ona rağmen yüksek direnç varmış. Şuan çok erken haftadayım. Ne olur bilmiyorum. İlk hedefim temennim ve duam Haftasına uyumlu bir şekilde 28 haftaya ulaşmak. Buraya uzun bir süre girmeyeceğim çünkü ister istemez çok üzülüyorum beni anlayışla karşılayın. Ama lütfen beni unutmayın. Dua edin. Çünkü bende size evlatlarınıza sağlıkla kavuşmanız için dua edeceğim. Önemli bir gelişme olursa size de haber veririm. Hepiniz Allaha emanet olun.
Hoşbuldum canım çok teşekkür ediyorum .. bilgilerimi paylaşayım hemen ..Hoşgeldin canım ilk sayfada ki bilgileri yazarsan tabloya eklerNewMamaa müsait olduğunda, hepimiz sağıkla kavuşalım bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?