Kızlar içinizde her hafta 2 3 gün baş ağrısı yaşayan var mı ya
Oksapar corasprin kullanıyorum onun bi etkisimi normalmi çıldırcam artık alnım zonkluyo ve geçmiyoda
Beni anlattınız sanki,1 aydır sürekli dayanamayıp parol içiyorum ve başımda buz ileyim akşama kadar, gerçekten çok zor, demirim 11 çıktı acaba ondanmi dedim doktora çok düşük değil dedi ama zorla demir ilacı yazdirttim ben
Aynı durumu birebir yaşıyorum
doğum paketi içinde neler var?Yoo bi sorun yok acaba diyorum ben doğum paketi aldım onun içinde olduğu için mi çağırıyor
amin inşallahPeçetelerle yaşıyorumGeceleri bir de burun tıkanıklığı ile uyku daha güzel oluyor, Allah yardımcımız olsun
Benimde haftada 2 kez ağrıyor. Ancak gebelik öncesinde de ağrırdı. Migren var bende. ( Başımın sağ tarafı ağrıyorsa, sağ gözüm , sağ dişlerim, sağ boynum vs ağrıyor).
Parol kullanmak zorunda kalıyorum ama parol geçirmiyor. Zaten sık sık ağrıdığı için ilaç kullanmaktan da çekiniyorum.
Eşim sürekli masaj yapıyor. Soğuk kompres uyguluyorum, patates dilimleyip başımı tülbent ile sarıyorum.
Karanlık ve sessiz bir yerde uyumaya çalışıyorum. Kolay kolay geçmiyor.
Benim gebeliğe bağlı değil, dediğim gibi öncesinde de migren vardı.
Çeşitli konulara da bu durumu yazmıştım.. İlaç kullanımının kısıtlanması zor oluyor gebelikte.. Alternatif yöntemleri okudukça bir umut deniyorum..
Tiroid için hangi değere bakılıyor acaba, benim TSH 5.04 yüksek görünüyor, Serbest T4 1.44 normal değer aralığında. Haftaya kontrolüm var da merak ettim, acaba benim ki de normal mi diyeKızlar iyi akşamlar,
Sağlık ocağı son tahlillerimi ve bilgilerimi aldı 20. haftada tetanoz için arayacaklarmış ama şeker yüklemesi yapmıyorlarmış. Ben gittiğim hastanede yaptırırım artık.
Benim karnım kendini belli ediyor özellikle 10 gündür her aynaya baktığımda çok mutluyum aşkım yuvasını yapıyor diye.
Akıntı olayımızda normalmiş arkadaşlarımızın dediği gibi bende en baştan beri muzdaribim ama yapacak bir şeyimiz yok.
Baş ağrısı durumu ise maalesef ilk 3 ay beni ağlatacak dereceye getirdiği günlerim oldu. 4. Ayımla beraber haftada 1 anca yaşar oldum. Kantaron yağı alnıma sürüp masaj yapınca çok iyi geliyordu.
@hiskolikk arkadaşım inşallah bu durumu atlatacaksın bebeğinle. İkinizde çok güçlüsünüz. Dualarımda olacaksınız.
Ayrıca ben tiroid rahatsızlığına sahibim. Şubat sonu 1.23ten, 6.9a yükselmişti. Perşembe yine yaptırdım 4.5e düşmüş. Doktor 5e kadar normal dedi. İlacımı hiç bırakmıyorum. Alerjim için ise hiç bir şey yapamıyorum sürekli burnum akıyor, hapşırıyorum, dayanıyorum.Sizlerde de bu durumlar varsa asla yalnız değilsiniz direniyoruz hep beraber.
Sağlık ocağında yaptırdıysanız bekleme kanı olduğu için yanlış çıkıyor. Eğer öyleyse hastanede yaptırınTiroid için hangi değere bakılıyor acaba, benim TSH 5.04 yüksek görünüyor, Serbest T4 1.44 normal değer aralığında. Haftaya kontrolüm var da merak ettim, acaba benim ki de normal mi diye
Öyle canım öyle.. biraz akışına da bırakmamız gerek. Bir anne olarak en iyisini sen bilirsin ve hissedersin zaten.bizler nasıl büyüdük acaba şimdi her şey risk, öyle bir anlatıyorlar ki insan da acaba kalıyor kullanmaya korkuyoruz
Yok hayır idrar enfeksiyonum vardı devlet hastanesine gidip hem onun için hemde gitmişken genel kan tahlili yaptırayım dedim o şekilde çıktıSağlık ocağında yaptırdıysanız bekleme kanı olduğu için yanlış çıkıyor. Eğer öyleyse hastanede yaptırın
Paket hastanenin yaptığı içeriğe göre değişiyor benim paket 17000 içeriğidoğum paketi içinde neler var?
Fiyat çok iyiymiş ben 27.000 fiyat aldım aynı içerik için siz nerde ikamet ediyorsunuz istanbul değil galiba dimiPaket hastanenin yaptığı içeriğe göre değişiyor benim paket 17000 içeriği
10 muayene
10 gün içinde istediğin kadar kontrol
Laboratuvar testleri
İkili tarama
Üçlü tarama
Dörtlü tarama
Böbrek ultrasonu
Detaylı ultrason
Şeker yüklemesi
Son hafta yapılan tüm nst ler
Sezeryan doğum+1 refakatçi
Bebeğin doğum sonrası sarılık topuk testi ilk aşısı
Benim bir diyetisyen muayenem
Bunların hepsi paket içeriğim
İstanbul Lokman hekim hastanesiFiyat çok iyiymiş ben 27.000 fiyat aldım aynı içerik için siz nerde ikamet ediyorsunuz istanbul değil galiba dimi
Canım sen de zor bir süreçten geçiyorsun. Allah'ım sana da sabır ve dirayet versin. Bebeğin şuan için iyi bak çok şükür. Osağlıklı osun diye önce senin sağlam durman lazım. Zor ama dua ile bir şekilde başa çıkılıyor başka çare olmayınca. Sana bi dr önereceğim özelden yazıyorum.Kızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
Merhabalar hoş geldiniz ekledim sizi de tabloya. Cinsiyet ve isim kesinleşince onları da bildirirsiniz.
Aile hekimininde yapıldıysa bence güvenme kuzu, benimde yüksek çıkmıştı hastanede bir daha tekrarlardık alakasız çıktı.Tiroid için hangi değere bakılıyor acaba, benim TSH 5.04 yüksek görünüyor, Serbest T4 1.44 normal değer aralığında. Haftaya kontrolüm var da merak ettim, acaba benim ki de normal mi diye
AA sen başka hastaneye gitmiyor mydun canım ben mi yanlış hatırladımİ
İstanbul Lokman hekim hastanesi
Ne kadar güzel , geçen seneye kadar kıbrıstada vardı böyle paketler ama kaldırmışlar , şimdi sadece sezeryen 22500 olmuşPaket hastanenin yaptığı içeriğe göre değişiyor benim paket 17000 içeriği
10 muayene
10 gün içinde istediğin kadar kontrol
Laboratuvar testleri
İkili tarama
Üçlü tarama
Dörtlü tarama
Böbrek ultrasonu
Detaylı ultrason
Şeker yüklemesi
Son hafta yapılan tüm nst ler
Sezeryan doğum+1 refakatçi
Bebeğin doğum sonrası sarılık topuk testi ilk aşısı
Benim bir diyetisyen muayenem
Bunların hepsi paket içeriğim
Şifada çalışıyorum ama doktorum nihan Özdemir lokman hekimde olduğu için oraya gidiyorum kuzumAA sen başka hastaneye gitmiyor mydun canım ben mi yanlış hatırladım
Dualarımız seninle , inşallah bişey olmicakKızlar malesef pek iyi haberlerle gelemedim. Bebeğimi besleyen her iki damarda da daralma ve yüksek direnç varmış. Buda preeklampsi gelişme geriliği ve erken doğuma sebep olan bişey. Şuan 16 hastayla uyumlu. 5 hafta sonra detaylı için çağırdı. Çok duaya ihtiyacım var.
Off çok pahalıNe kadar güzel , geçen seneye kadar kıbrıstada vardı böyle paketler ama kaldırmışlar , şimdi sadece sezeryen 22500 olmuş
AAa aynı ben :) Ne yapalım kuzum biz de zamanla öğreneceğiz ayrıntıları inşallah :)Kızlar size bir sorum olacak. Bebek için çarşaf seti almak istiyorum ancak nevresimli mi olsun yoksa battaniyeli mi karar veremedim. Biraz komik olacak ama bebekler yorganla mı uyur? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?