2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar içinizde her hafta 2 3 gün baş ağrısı yaşayan var mı ya
Oksapar corasprin kullanıyorum onun bi etkisimi normalmi çıldırcam artık alnım zonkluyo ve geçmiyoda

Aynı durumu birebir yaşıyorum

Benimde haftada 2 kez ağrıyor. Ancak gebelik öncesinde de ağrırdı. Migren var bende. ( Başımın sağ tarafı ağrıyorsa, sağ gözüm , sağ dişlerim, sağ boynum vs ağrıyor).
Parol kullanmak zorunda kalıyorum ama parol geçirmiyor. Zaten sık sık ağrıdığı için ilaç kullanmaktan da çekiniyorum.
Eşim sürekli masaj yapıyor. Soğuk kompres uyguluyorum, patates dilimleyip başımı tülbent ile sarıyorum.
Karanlık ve sessiz bir yerde uyumaya çalışıyorum. Kolay kolay geçmiyor.
Benim gebeliğe bağlı değil, dediğim gibi öncesinde de migren vardı.
Çeşitli konulara da bu durumu yazmıştım.. İlaç kullanımının kısıtlanması zor oluyor gebelikte.. Alternatif yöntemleri okudukça bir umut deniyorum..

Peçetelerle yaşıyorum Geceleri bir de burun tıkanıklığı ile uyku daha güzel oluyor, Allah yardımcımız olsun
amin inşallah peçete dayanmıyor bana valla ilaca rağmen aslında hamilelikte baskılanması gerekiyor bağışıklığın ama bizimki maşallah gümbür gümbür cevap veriyor

Benimde sap ensem alnım gözüm bir ağrıyo ve 3 gün kadar sürüyo parol asla geçirmiyo
Gerçekten çok zor ya ilaç içememek beni baya zorladı baş ağrısı
Daha evelde ağrıyodu ama bu kadar sürmüyodu kesintisiz
Bende susuzluk mu diye suya yükleniyorum ama çok azda su içmiyorum normalde allah kolaylık versin cidden zor

Tiroid için hangi değere bakılıyor acaba, benim TSH 5.04 yüksek görünüyor, Serbest T4 1.44 normal değer aralığında. Haftaya kontrolüm var da merak ettim, acaba benim ki de normal mi diye

Tiroid için hangi değere bakılıyor acaba, benim TSH 5.04 yüksek görünüyor, Serbest T4 1.44 normal değer aralığında. Haftaya kontrolüm var da merak ettim, acaba benim ki de normal mi diye
Sağlık ocağında yaptırdıysanız bekleme kanı olduğu için yanlış çıkıyor. Eğer öyleyse hastanede yaptırın

Sağlık ocağında yaptırdıysanız bekleme kanı olduğu için yanlış çıkıyor. Eğer öyleyse hastanede yaptırın
Yok hayır idrar enfeksiyonum vardı devlet hastanesine gidip hem onun için hemde gitmişken genel kan tahlili yaptırayım dedim o şekilde çıktı

doğum paketi içinde neler var?
Paket hastanenin yaptığı içeriğe göre değişiyor benim paket 17000 içeriği
10 muayene
10 gün içinde istediğin kadar kontrol
Laboratuvar testleri
İkili tarama
Üçlü tarama
Dörtlü tarama
Böbrek ultrasonu
Detaylı ultrason
Şeker yüklemesi
Son hafta yapılan tüm nst ler
Sezeryan doğum+1 refakatçi
Bebeğin doğum sonrası sarılık topuk testi ilk aşısı
Benim bir diyetisyen muayenem
Bunların hepsi paket içeriğim

Fiyat çok iyiymiş ben 27.000 fiyat aldım aynı içerik için siz nerde ikamet ediyorsunuz istanbul değil galiba dimi

Canım sen de zor bir süreçten geçiyorsun. Allah'ım sana da sabır ve dirayet versin. Bebeğin şuan için iyi bak çok şükür. Osağlıklı osun diye önce senin sağlam durman lazım. Zor ama dua ile bir şekilde başa çıkılıyor başka çare olmayınca. Sana bi dr önereceğim özelden yazıyorum.

Aile hekimininde yapıldıysa bence güvenme kuzu, benimde yüksek çıkmıştı hastanede bir daha tekrarlardık alakasız çıktı.

Ne kadar güzel , geçen seneye kadar kıbrıstada vardı böyle paketler ama kaldırmışlar , şimdi sadece sezeryen 22500 olmuş

Dualarımız seninle , inşallah bişey olmicak bebeğini sağ sağlim kucağına alıcaksın

Kızlar size bir sorum olacak. Bebek için çarşaf seti almak istiyorum ancak nevresimli mi olsun yoksa battaniyeli mi karar veremedim. Biraz komik olacak ama bebekler yorganla mı uyur? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
AAa aynı ben :) Ne yapalım kuzum biz de zamanla öğreneceğiz ayrıntıları inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…