Aynen pahalı ,dr kontrolü paketleri 12 bin , ben almadım onu artıkOff çok pahalı
Bide 22500 şimdinin fiyatı bize eylüle kadar 25 yada 28 ola bilir dedilerOff çok pahalı
Ben çalıştığın yerle karıştırmışım demek ki :) Hayırlı doğumlarımız olsun hepimizin.Şifada çalışıyorum ama doktorum nihan Özdemir lokman hekimde olduğu için oraya gidiyorum kuzum
Amin bitanem sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alalım. hem biz hem bebeğimizin sağlığı yerinde olur inşallah sıkıntısız su gibi geçsin bian önce gelsin o günlerBen çalıştığın yerle karıştırmışım demek ki :) Hayırlı doğumlarımız olsun hepimizin.
Fiyat gerçekten iyiymiş, doğumun Eylül de olacağını ve zman zarfında da fiyatların artacağını düşünürsek çok iyiPaket hastanenin yaptığı içeriğe göre değişiyor benim paket 17000 içeriği
10 muayene
10 gün içinde istediğin kadar kontrol
Laboratuvar testleri
İkili tarama
Üçlü tarama
Dörtlü tarama
Böbrek ultrasonu
Detaylı ultrason
Şeker yüklemesi
Son hafta yapılan tüm nst ler
Sezeryan doğum+1 refakatçi
Bebeğin doğum sonrası sarılık topuk testi ilk aşısı
Benim bir diyetisyen muayenem
Bunların hepsi paket içeriğim
Haklısınız, ben devlet hastanesinde yaptırmıştım, bakalım haftaya kontrol. İnşallah her şey yolundadırAile hekimininde yapıldıysa bence güvenme kuzu, benimde yüksek çıkmıştı hastanede bir daha tekrarlardık alakasız çıktı.
Kasık ağrıları için mi verdi ? biz hastalara kabız olduğunda veriyorduk tabi 2 3 ölçek veriyorduk, meyve suyuna karıştırmanda sakınca yok 1 çay kaşığı da dr öyle dediyse tamamdır ama bana az geldi, tabi bizim durum farklı hamilelerde nasıl olur bilemiyorumKızlar magnesi calsine kullanan var mı doktorum bi kaşık suya karıştırıp iç dedi çok ağrılarım olduğu için içindeki ölçek çok büyük ufak olan tarafla mı ölçeceğim bilemedim bide şimdilik bir çay kaşığı meyve suyuyla karıştırıp içtim bişey olmaz heralde
Ben de dün baktırdım.Tiroid için hangi değere bakılıyor acaba, benim TSH 5.04 yüksek görünüyor, Serbest T4 1.44 normal değer aralığında. Haftaya kontrolüm var da merak ettim, acaba benim ki de normal mi diye
Valla rakamlar uçmuş. Ben paket değil sadece doğum fiyatlarını sordum. Hepsi Temmuza kadar geçerli. Temmuzdan sonra zam gelecek dedi tüm hastaneler. Yazayım size de fikir olsun.Bide 22500 şimdinin fiyatı bize eylüle kadar 25 yada 28 ola bilir dediler
Devlet hastanesiyse doğrudur. Ama aile hekimleri bekletip gönderiyormuşta o nedenle yanlış olabiliyorHaklısınız, ben devlet hastanesinde yaptırmıştım, bakalım haftaya kontrol. İnşallah her şey yolundadır
Tamamdır teşekkür ederim .. Yarın cinsiyet için gideceğiz geçen hafta göstermedi yavrum bakalım yarın ne olacakMerhabalar hoş geldiniz ekledim sizi de tabloya. Cinsiyet ve isim kesinleşince onları da bildirirsiniz.
Benimde ciddi derecede baş ağrım oluyor .. 2 veya 3 güne bir kesin ağrıyor. Hamilelikten öncede migren vardı.. ilaçta kullanamıyorum maalesef uyuyup kendi kendine geçmesine bekliyorum ..Kızlar içinizde her hafta 2 3 gün baş ağrısı yaşayan var mı ya
Oksapar corasprin kullanıyorum onun bi etkisimi normalmi çıldırcam artık alnım zonkluyo ve geçmiyoda
sadece doğum için yüksekmiş fiyatlar... bebek doğduğu zaman yapılacak aşılar için ekstra mı ücret alıyorlar?Ben de dün baktırdım.
T3,T4 ve Tsh bakıldı.
Tsh için şöyle bir tablo var enabızda
1. Trimester 0,34-4,59
2. Trimester 0,35-4,10
3. Trimester 0,21-3.15
Valla rakamlar uçmuş. Ben paket değil sadece doğum fiyatlarını sordum. Hepsi Temmuza kadar geçerli. Temmuzdan sonra zam gelecek dedi tüm hastaneler. Yazayım size de fikir olsun.
Acıbadem Altunizade uzman dr normal 28.000- sezaryen 34.000(benim sigortama özel bi rakammış. Normal fiyatı iki katına yakın dediler)
Medikal Park pendik sgk anlaşmalı uzman dr 15.000-sezaryen 18.000 (bunda hiç bi paket yok. Paket için hastaneye gidip sormak lazım.)
Anadolu Sağlık Gebze uzman dr normal 35.000-sezaryen 46.000
Yeditepe Koşuyolu sgk anlaşmalı fiyat uzman dr normal 18000-sezaryen 26000
Memorial Ataşehir sgk anlaşmalı uzman de 33000-sezaryen 38000
hastaneden ve doktordan memnun musunuz?İ
İstanbul Lokman hekim hastanesi
Aşılar yok sanırım paket içinde ama çok da emin değilim. İyi hatırlattınız valla. Onu da sorayım.sadece doğum için yüksekmiş fiyatlar... bebek doğduğu zaman yapılacak aşılar için ekstra mı ücret alıyorlar?
Evet şuana kadar gittiğim muaynelerden memnun kaldım doktorum herşeyi not ediyor ve takip ediyor odaya girdiğimde ben sormadan kendisi herşeyi anlatıyorhastaneden ve doktordan memnun musunuz?
Bende bir kaç kere oraya gittim ama her seferinde vajinal muayene yapmak istediler. Ve çok ısrarcılar abuk şeyler söyleyip canımı sıktılar. O yüzden devam etmeme kararı aldımBen uludag fakultesine gidiyorum ikili taramayi kacirmisim, fetal eko icin ayrintili ultrason icin gun verdiler ,hepside ucretsiz Allah devletimize zeval vermesin ,ozellere muhtac etmesin
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. 2. Trimesterdeyim o halde bile yüksek, haftaya kontrolüm ilaç yazar muhtemelen. Sağlıklı olsun da hepimizin inşallahBen de dün baktırdım.
T3,T4 ve Tsh bakıldı.
1. Trimester 0,34-4,59
2. Trimester 0,35-4,10
3. Trimester 0,21-3.15
Valla rakamlar uçmuş. Ben paket değil sadece doğum fiyatlarını sordum. Hepsi Temmuza kadar geçerli. Temmuzdan sonra zam gelecek dedi tüm hastaneler. Yazayım size de fikir olsun.
Acıbadem Altunizade uzman dr normal 28.000- sezaryen 34.000(benim sigortama özel bi rakammış. Normal fiyatı iki katına yakın dediler)
Medikal Park pendik sgk anlaşmalı uzman dr 15.000-sezaryen 18.000 (bunda hiç bi paket yok. Paket için hastaneye gidip sormak lazım.)
Evet evet sağlık ocağının sonuçlarını çok kaale almamak lazımmış, yanıtınız için teşekkür ederimDevlet hastanesiyse doğrudur. Ama aile hekimleri bekletip gönderiyormuşta o nedenle yanlış olabiliyor
Sizin fiyatlar daha da uçukmuşBen de dün baktırdım.
T3,T4 ve Tsh bakıldı.
1. Trimester 0,34-4,59
2. Trimester 0,35-4,10
3. Trimester 0,21-3.15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?