Sebeplerden biri bu olabilir ama diğer başka önemli sebep ise bebeklerin gece kıpırdarken yorganı yanlışlıkla üzerine çekebiliyor olması ve böylelikle nefessiz kalma ihtimali (Allah korusun tabiki)..Ay hiç bir fikrim yok ama etrafta gördüklerim genelde uyku tulumu ile uyutuyor düşününce hep böyle gördüm örtmüyorlar açılma riskini düşünerek sanırım
Benim var canım fitil kullanırken daha çoktu bıraktım bayadır ama hala az da olsa geliyor hem de sarı akıntı antibiyotik bile kullandım her şey denedim ama rengi değişmiyor ben de galiba benim normalim bu diye kabullendimKızlar afedersiniz akıntısı olan var mı, devam edenbenim akıntım hiç kesilmedi de normal mi acaba
Beni anlattınız sanki,1 aydır sürekli dayanamayıp parol içiyorum ve başımda buz ileyim akşama kadar, gerçekten çok zor, demirim 11 çıktı acaba ondanmi dedim doktora çok düşük değil dedi ama zorla demir ilacı yazdirttim benKızlar içinizde her hafta 2 3 gün baş ağrısı yaşayan var mı ya
Oksapar corasprin kullanıyorum onun bi etkisimi normalmi çıldırcam artık alnım zonkluyo ve geçmiyoda
Akıntı beyaz veya şeffaf renkte hamilelik boyunca devam edebilir. Vajinamiz bebeğimizi mikroplardan koruyor ve onların atılımını sağlıyor cok sarı yeşil veya kokulu olmadığı sürece sorun yokKızlar afedersiniz akıntısı olan var mı, devam edenbenim akıntım hiç kesilmedi de normal mi acaba
O zaman sorun yok bende dikkat ediyorum normalde de enfeksiyon olmaktan korktuğum için dikkat ederdim şimdi de ediyorum teşekkür ederimAkıntı beyaz veya şeffaf renkte hamilelik boyunca devam edebilir. Vajinamiz bebeğimizi mikroplardan koruyor ve onların atılımını sağlıyor cok sarı yeşil veya kokulu olmadığı sürece sorun yokbenim de geliyor pamuklu çamaşır kullanıyorum her gün değiştiriyorum ve ütülüyorum bir enfeksiyonum yok vücudumda dikkat ediyorum cok doktor normal dedi.
Normaliniz öyledir o zaman ben bunu bir doktora sormuştum normal akıntı öyledir demiştiBenim var canım fitil kullanırken daha çoktu bıraktım bayadır ama hala az da olsa geliyor hem de sarı akıntı antibiyotik bile kullandım her şey denedim ama rengi değişmiyor ben de galiba benim normalim bu diye kabullendim
Evet canım artık bnmde yer kalmadı zamanla geçiyor o şişliklerMorarma yok canim. Bende enjekte ettikten sonra ovuşturmuyordum. Ama hala sertlik var. Nokta nokt bakarak enjeksiyon yapabilecigim yer ariyorum bulamiyorum
Beni anlattınız sanki,1 aydır sürekli dayanamayıp parol içiyorum ve başımda buz ileyim akşama kadar, gerçekten çok zor, demirim 11 çıktı acaba ondanmi dedim doktora çok düşük değil dedi ama zorla demir ilacı yazdirttim ben
benim de vardı ve Clexane kullanıyorum şu an coraspini 6.haftada bıraktım, annemde mentol taşı vardı onu kullandım bana iyi geldi sonra kendime de aldım ilaç kullanamıyoruz onun yerine bunu kullanırım diye ,dr a sordum hatta kullanabilirsin dedi ama o gün bugündür baş ağrım yokKızlar içinizde her hafta 2 3 gün baş ağrısı yaşayan var mı ya
Oksapar corasprin kullanıyorum onun bi etkisimi normalmi çıldırcam artık alnım zonkluyo ve geçmiyoda
bizler nasıl büyüdük acaba şimdi her şey risk, öyle bir anlatıyorlar ki insan da acaba kalıyor kullanmaya korkuyoruzSebeplerden biri bu olabilir ama diğer başka önemli sebep ise bebeklerin gece kıpırdarken yorganı yanlışlıkla üzerine çekebiliyor olması ve böylelikle nefessiz kalma ihtimali (Allah korusun tabiki)..
alerjiye dayanıyor musun gerçektenKızlar iyi akşamlar,
Sağlık ocağı son tahlillerimi ve bilgilerimi aldı 20. haftada tetanoz için arayacaklarmış ama şeker yüklemesi yapmıyorlarmış. Ben gittiğim hastanede yaptırırım artık.
Benim karnım kendini belli ediyor özellikle 10 gündür her aynaya baktığımda çok mutluyum aşkım yuvasını yapıyor diye.
Akıntı olayımızda normalmiş arkadaşlarımızın dediği gibi bende en baştan beri muzdaribim ama yapacak bir şeyimiz yok.
Baş ağrısı durumu ise maalesef ilk 3 ay beni ağlatacak dereceye getirdiği günlerim oldu. 4. Ayımla beraber haftada 1 anca yaşar oldum. Kantaron yağı alnıma sürüp masaj yapınca çok iyi geliyordu.
hiskolikk arkadaşım inşallah bu durumu atlatacaksın bebeğinle. İkinizde çok güçlüsünüz. Dualarımda olacaksınız.
Ayrıca ben tiroid rahatsızlığına sahibim. Şubat sonu 1.23ten, 6.9a yükselmişti. Perşembe yine yaptırdım 4.5e düşmüş. Doktor 5e kadar normal dedi. İlacımı hiç bırakmıyorum. Alerjim için ise hiç bir şey yapamıyorum sürekli burnum akıyor, hapşırıyorum, dayanıyorum.Sizlerde de bu durumlar varsa asla yalnız değilsiniz direniyoruz hep beraber.
kalp büyüyormuş daha fazla kan pompalandığı içinde baş ağrısı oluyormuş bi de zaten migren varsa kaçınılmaz oluyor şekil a benBenimde 4 5 haftadır böyle arada parol içiyorum ve geçmiyoda bol su içmeye çalşıyorum ama neden oluyo anlamadım her hafta 3 gün yok gibiyim resmen ya
2 hafta sonra kontrolüm var sorcam bakalım doktora hayat kalitem aşırı düştü ağrıdan ya
benim de vardı ve Clexane kullanıyorum şu an coraspini 6.haftada bıraktım, annemde mentol taşı vardı onu kullandım bana iyi geldi sonra kendime de aldım ilaç kullanamıyoruz onun yerine bunu kullanırım diye ,dr a sordum hatta kullanabilirsin dedi ama o gün bugündür baş ağrım yokyok dediğim de 1 hafta oluyor ve ya 10 gün falan normalde bi tuttu mu 2 3 gün üst üste geçmezdi bakalım ne zaman gelecek inşallah gelmez tabi
kalp büyüyormuş daha fazla kan pompalandığı içinde baş ağrısı oluyormuş bi de zaten migren varsa kaçınılmaz oluyor şekil a ben
Bende oluyor su gibi hafif beyaz akıntıKızlar afedersiniz akıntısı olan var mı, devam edenbenim akıntım hiç kesilmedi de normal mi acaba
Aynı durumu birebir yaşıyorumKızlar içinizde her hafta 2 3 gün baş ağrısı yaşayan var mı ya
Peçetelerle yaşıyorumalerjiye dayanıyor musun gerçektenben çok kötü oluyorum maalesef 2 3 günde 1 ilaç alıyorum durmaksızın burnum akıyor uykuya dalmak tam bir işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?