Doktorum da kilo artış hızımın normal olduğunu söyledi aslında ancak bende kilolar bir bölgede toplanıyor: basen. O nedenle de çok dikkat çekiyor. Çevreden de böyle yorumlar alınca haliyle depresifleşiyor insan.Canım benimde boyum 170 , heep 69 70 kg'dım. Hamile kalmadan önce sözde sağlıklı olayım diye ballar meyveler cevzler derken 76 ile hamile kaldım :) Sonra hmen diyetisyene başladım. İlk 3 kg verdim. Şimdi bugün tekrar 76 olmuşum yani verdiğimi geri aldım başladığım kilodayım. Bu ay az buçuk dikkat etmeme rağmen her hafta 450 grm 500 gram aldım valla
Gebelikte kefiri çok önermiyorlar diye duymuştum. Sevdiğim halde tüketmiyorum bilgisi olan aydınlatabilir miBen de bugünden itibaren dikkat etmeye başlayacağım. Şirket yemekleri etli olduğu için (sulu et yemeği yiyemiyorum) pilav yiyordum. Tatlı zaten canım çekmiyor. Ofise ara öğün için bol bol süt ve kefir depolayacağım. Karbonhidratı azaltmayı planlıyorum. Yürüyüş yapmak lazım ancak aşırı yorgun hissediyorum. Bunu da çözerim umarım. Bu şekilde 2 hafta dikkat edip hala kilo alırsam diyetisyene kesinlikle gideceğim.
Şişkinlik yapıyor olabilir doğru zaten aşırı bir şişkinlik sorunu yaşıyorum. O zaman kefiri yoğurt ile değiştireyim :)Gebelikte kefiri çok önermiyorlar diye duymuştum. Sevdiğim halde tüketmiyorum bilgisi olan aydınlatabilir mi
ya canım o vücut tipiyle alakalı ne yapalım yani. Benim 3kg.a da iyi güzel dedi. Karbonhidratı kessek baya etki ediyor zaten. Ama bende hiç yürüyüş yok valla. Yapamadım bayadır. Yaz geliyor onu da ekledik mi herşey çok güzel olacak :)Doktorum da kilo artış hızımın normal olduğunu söyledi aslında ancak bende kilolar bir bölgede toplanıyor: basen. O nedenle de çok dikkat çekiyor. Çevreden de böyle yorumlar alınca haliyle depresifleşiyor insan.
bende 5. Haftada 76.5 idim planlı bir gebelik değildi benimki normal kilom 69 larda iken bi anda 76.5 ile hamile kaldığımı öğrendim hemen diyetisyene başladım. Zararlı ve yağlı şeyleri mümkün olduğunca yemiyorum. Şuan kilom 74 ve 15+4üm. Doktorumda kilomu çok beğendi hatta 1 ay daha kilo almazsan çok iyi olur dedi. Bebeğin gelişimindede bir sıkıntı yok şükür. Eğer istersen seni benim diyetisyenime yönlendirebilirim canım. Online diyet zaten. Aslında birkaç kilo daha vermem lazım ama veremedimGünaydın kızlar, bugün biraz moralim bozuk. Boyum 1.70 ve 72 kilo ile hamile kaldım. şu an 17+4üm ve sabah tartıldığımda 77yi gördüm. Yani 5 kilo almışım. Dün de ailem çok hızlı kilo aldığımı dikkat etmemi söylediler. Ben de farkındayım zaten ancak anlayamıyorum nasıl hemen aldığımı. Dikkat edemiyorum demek ki. Benim gibi olan var mı? Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Şimdiden 5 kilo alırsam doğuma 100lerle gitmekten korkuyorum.
Kendi çabalarımla veremezsem diyetisyenin adına ihtiyacım olacak gibi duruyor :) 2 hafta sonra güncelleyeceğim durumumubende 5. Haftada 76.5 idim planlı bir gebelik değildi benimki normal kilom 69 larda iken bi anda 76.5 ile hamile kaldığımı öğrendim hemen diyetisyene başladım. Zararlı ve yağlı şeyleri mümkün olduğunca yemiyorum. Şuan kilom 74 ve 15+4üm. Doktorumda kilomu çok beğendi hatta 1 ay daha kilo almazsan çok iyi olur dedi. Bebeğin gelişimindede bir sıkıntı yok şükür. Eğer istersen seni benim diyetisyenime yönlendirebilirim canım. Online diyet zaten. Aslında birkaç kilo daha vermem lazım ama veremedim
Günaydın kızlar, bugün biraz moralim bozuk. Boyum 1.70 ve 72 kilo ile hamile kaldım. şu an 17+4üm ve sabah tartıldığımda 77yi gördüm. Yani 5 kilo almışım. Dün de ailem çok hızlı kilo aldığımı dikkat etmemi söylediler. Ben de farkındayım zaten ancak anlayamıyorum nasıl hemen aldığımı. Dikkat edemiyorum demek ki. Benim gibi olan var mı? Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Şimdiden 5 kilo alırsam doğuma 100lerle gitmekten korkuyorum.
Canım ben 15 haftadayım ve 6 kilo aldım , bence sen çok kilo almamışsın yani, zaten her aya 1 kilo almak normal,
Ben en son 2 haftada 2 kilo aldım diye dr uyandı , 2 haftada 2 kilo çok fazla dedi , normalde ayda 1 buçuktanok almamak daha iyi , ama korkmayın benim arkadaşlarım var 30 kilo 25 kilo aldılar bişeyde olmamıştı13+2
Ve 4.5 kilo aldım.
Boyuma göre zayıftım ama yine de bu kadar kilo almak beni de şaşırttı.
Tedirgin de ediyor, gebeliğe bağlı şeker falan olursa diye.
Ben 1.58 boyla 61 kg ile başladım şimdi kaç oldum bilmiyorum ama 4 kilo almışımdır.doğumdan sonra hızlı verdiğim için çok kiloyu önemsemiyorum.sadece akşam geç saatte yemek yememeye dikkat ediyorum.meyveyi bile gündüz yiyorum.bir de ekmek pek yemiyorum bunlar çok etkiliyor
Bende kuru kayısı yiyip su içiyorumgüzel tarif valla yoğurt probiyotik, armut ve ve zeytinyağı da bağırsak yumuşatıcı , süper 3 lü olmuş, bende düzenli kuru kayısı yiyorum 1 gün yemesem direk kabızım ya
Ay boşver sen onları ya en rahat olman gereken dönemdesin yani, sanki sen mi istiyorsun, bilmem hamilelikte kalçası büyümeyen var mıDoktorum da kilo artış hızımın normal olduğunu söyledi aslında ancak bende kilolar bir bölgede toplanıyor: basen. O nedenle de çok dikkat çekiyor. Çevreden de böyle yorumlar alınca haliyle depresifleşiyor insan.
Kendi kadın doğum doktorum yazamaz mı acaba, eğer dahiliye şartsa şimdiden randevu bakayım her ihtimale karşı. Çok teşekkür ediyorumTsh a bakılıyor. Dahiliye doktoruyla ilerlemenizi tavsiye ederim. İlacınızı ayarlayacaktır 5.04 olduğu için. Ben hem 20yi hem 0ı bile gördüğüm için oynak değerlerimin hepsini normal karşılamaya alıştım. İnşallah hamileliğimizde düzenli gideriz.
Bana kadın doğum doktoru yazmıştı. Bende haşimato var hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tiroide de baktırmıştım. Gebelikte olması gerekenin üstünde çıkınca doktorum ilaca başlamıştı hemen. Ayda bir endokrin bölümüne gidiyorum. Tahlil durumuna göre doz ayarlaması yapıyor doktorum en son arttırmıştı mesela. Bence ihmal etmeyin doktorunuza danışınKendi kadın doğum doktorum yazamaz mı acaba, eğer dahiliye şartsa şimdiden randevu bakayım her ihtimale karşı. Çok teşekkür ediyorumsizde hashimato var mıydı öncesinde, bende vardı ama son tahlillerde hep normal çıkmıştı tiroit. Son tahlili kendim yaptırdım bi anda çıkmış
Evet 2 li test yaptırdım normal çıktı , şimdi 4 lü yaptıralım dediKızlar merhaba doktor 2li testini normal dedikten sonra 4 lü test yaptırmanızı istedi mi
Benim ilacın dozunu kadın dr ayarlıyor , başka dr gitmiyorumKendi kadın doğum doktorum yazamaz mı acaba, eğer dahiliye şartsa şimdiden randevu bakayım her ihtimale karşı. Çok teşekkür ediyorumsizde hashimato var mıydı öncesinde, bende vardı ama son tahlillerde hep normal çıkmıştı tiroit. Son tahlili kendim yaptırdım bi anda çıkmış
Peki bu 4lü test dediği kan tahlili mi detaylı ultrason muEvet 2 li test yaptırdım normal çıktı , şimdi 4 lü yaptıralım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?