2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktorum da kilo artış hızımın normal olduğunu söyledi aslında ancak bende kilolar bir bölgede toplanıyor: basen. O nedenle de çok dikkat çekiyor. Çevreden de böyle yorumlar alınca haliyle depresifleşiyor insan.

Gebelikte kefiri çok önermiyorlar diye duymuştum. Sevdiğim halde tüketmiyorum bilgisi olan aydınlatabilir mi

Gebelikte kefiri çok önermiyorlar diye duymuştum. Sevdiğim halde tüketmiyorum bilgisi olan aydınlatabilir mi
Şişkinlik yapıyor olabilir doğru zaten aşırı bir şişkinlik sorunu yaşıyorum. O zaman kefiri yoğurt ile değiştireyim :)

ya canım o vücut tipiyle alakalı ne yapalım yani. Benim 3kg.a da iyi güzel dedi. Karbonhidratı kessek baya etki ediyor zaten. Ama bende hiç yürüyüş yok valla. Yapamadım bayadır. Yaz geliyor onu da ekledik mi herşey çok güzel olacak :)

bende 5. Haftada 76.5 idim planlı bir gebelik değildi benimki normal kilom 69 larda iken bi anda 76.5 ile hamile kaldığımı öğrendim hemen diyetisyene başladım. Zararlı ve yağlı şeyleri mümkün olduğunca yemiyorum. Şuan kilom 74 ve 15+4üm. Doktorumda kilomu çok beğendi hatta 1 ay daha kilo almazsan çok iyi olur dedi. Bebeğin gelişimindede bir sıkıntı yok şükür. Eğer istersen seni benim diyetisyenime yönlendirebilirim canım. Online diyet zaten. Aslında birkaç kilo daha vermem lazım ama veremedim

Kendi çabalarımla veremezsem diyetisyenin adına ihtiyacım olacak gibi duruyor :) 2 hafta sonra güncelleyeceğim durumumu

Canım ben 15 haftadayım ve 6 kilo aldım , bence sen çok kilo almamışsın yani, zaten her aya 1 kilo almak normal,

13+2
Ve 4.5 kilo aldım.
Boyuma göre zayıftım ama yine de bu kadar kilo almak beni de şaşırttı.
Tedirgin de ediyor, gebeliğe bağlı şeker falan olursa diye.

Ben 1.58 boyla 61 kg ile başladım şimdi kaç oldum bilmiyorum ama 4 kilo almışımdır.doğumdan sonra hızlı verdiğim için çok kiloyu önemsemiyorum.sadece akşam geç saatte yemek yememeye dikkat ediyorum.meyveyi bile gündüz yiyorum.bir de ekmek pek yemiyorum bunlar çok etkiliyor

13+2
Ve 4.5 kilo aldım.
Boyuma göre zayıftım ama yine de bu kadar kilo almak beni de şaşırttı.
Tedirgin de ediyor, gebeliğe bağlı şeker falan olursa diye.
Ben en son 2 haftada 2 kilo aldım diye dr uyandı , 2 haftada 2 kilo çok fazla dedi , normalde ayda 1 buçuktanok almamak daha iyi , ama korkmayın benim arkadaşlarım var 30 kilo 25 kilo aldılar bişeyde olmamıştı

Sonrasında kilo vermenin zor olması değil de, gebelikte hızlı ve çok kilo almak sağlık problemine de yol açabilir diye düşünüyorum. En basitinden gebeliğe bağlı şeker olabiliyormuş.

güzel tarif valla yoğurt probiyotik, armut ve ve zeytinyağı da bağırsak yumuşatıcı , süper 3 lü olmuş, bende düzenli kuru kayısı yiyorum 1 gün yemesem direk kabızım ya
Bende kuru kayısı yiyip su içiyorum bu kan ilacı kabızlık yapıyor sanki

Ay boşver sen onları ya en rahat olman gereken dönemdesin yani, sanki sen mi istiyorsun, bilmem hamilelikte kalçası büyümeyen var mı

Kendi kadın doğum doktorum yazamaz mı acaba, eğer dahiliye şartsa şimdiden randevu bakayım her ihtimale karşı. Çok teşekkür ediyorum sizde hashimato var mıydı öncesinde, bende vardı ama son tahlillerde hep normal çıkmıştı tiroit. Son tahlili kendim yaptırdım bi anda çıkmış

Bana kadın doğum doktoru yazmıştı. Bende haşimato var hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tiroide de baktırmıştım. Gebelikte olması gerekenin üstünde çıkınca doktorum ilaca başlamıştı hemen. Ayda bir endokrin bölümüne gidiyorum. Tahlil durumuna göre doz ayarlaması yapıyor doktorum en son arttırmıştı mesela. Bence ihmal etmeyin doktorunuza danışın

Benim ilacın dozunu kadın dr ayarlıyor , başka dr gitmiyorum

3luyu duydum da hiç 4 li test duymadım, pazartesi 2 lim çıkacak bakalım,.doktor size ense kalınlıgi falan söyledi mi kızlar işte iyi ölçtüm şöyle vs diye, baktı ama bana söylemedi sanki ay gıcık kadın yaa iyice sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…