2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bana da söylemedi kağıda yazmış ama ölçtüğünden hiç emin değilim hiç ense ölçüsü alıp hemşirelerin falan not ettirmedi o ölçü nerden çıktı bilmiyorum 3lü test istemedi 16. Haftada 4lü yapalım dedi falan hiç memnun değilim başka bir doktora geçeceğim

Evet evet kesinlikle danışacağım bende de hashimato vardı, inşallah sorun olmaz bakalım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim ilacın dozunu kadın dr ayarlıyor , başka dr gitmiyorum
Bakalım haftaya randevum benimde, her ihtimale karşı devlete de randevu alıcam belki yönlendirirse diye. Kendi yazarsa sorun yok zaten

Benimki bakarken söylemişti ense kalınlığını burun kemiğini de gösterdi. Hepsi aynı olmuyor işte

Kuru kayısı incir hiç biri bana etki etmiyor ya sadece bu magnezyum iyi geliyor bide 2 kalık sadece zeytin yağı içiyorum oda çok kötü içmesi o iyi geliyor
düzenli yemek gerekiyor ve ardından bol su ,mesela ben akşam yemeğinden sonra çay yaparken yanına yiyorum kuruları, abur cubur da tüketmemiş oluyorum

görümcem de olmuştu ve ne yazıkki sonradan da devam etmişti, dr lar bile nedenini bilmiyor

bende 1 67 boy 62 kilo ile hamile kaldım şu an 68 kilodayım 6 kilo aldım senden daha kötü durumdayım ama ben hiç dikkat etmedim sadece son zamanlarda dikkat ediyorum, inanılmaz bi iştah artışım var gece açlıktan uyuyamıyorum ve mide ağrım oluyor öyle yoğurtla vs geçiştiremiyorum maalesef

Ultrasonumda gözüktü ama bu tiroidin hiç bir belirtisini yaşamadım diyetisyenin yaptırdığı tahlillerle farketmiştim. Bana endokrinolojiye git işin uzmanı onlar dedi ama dahiliyede gayet takip yapıyor muayeneside daha uygun oluyor. Doktorun ben ayarlarım ilacını diyorsa o şekilde ilerleyebilirsin. Benimki dahiliyeye gitmemi istiyor. Her ay kontrol ettirmemiz lazım.

mantıklı ya ben bu hafta çok dikkat ettim 200 gr vermişim hahah, amacım azar azar kilo almak bundan sonra

Sonrasında kilo vermenin zor olması değil de, gebelikte hızlı ve çok kilo almak sağlık problemine de yol açabilir diye düşünüyorum. En basitinden gebeliğe bağlı şeker olabiliyormuş.
14-16 kg kadar normal biliyorum zaten 20 kg alan çok görmedim o kadardan sonra sağlık açısından riskli olur diye düşünüyorum.14 almıştım çok şükür hiçbir problem olmadı.sürekli hamurişi şekerli yenilirse sağlıksız olur bence.

ben dışarı çıkamasam bile evde yürüyüş yapıyorum max 30 dk oda etkili oluyor

Benim 12. Haftada baktığında 0.9 mm diye belirtmişti burun kemiğide güzel oluşmuş demişti. Sanırım bazı şeyleri doktordan beklemeden bizim atlamamız gerekiyor.

Ben en son 2 haftada 2 kilo aldım diye dr uyandı , 2 haftada 2 kilo çok fazla dedi , normalde ayda 1 buçuktanok almamak daha iyi , ama korkmayın benim arkadaşlarım var 30 kilo 25 kilo aldılar bişeyde olmamıştı
sen mi söylüyorsun kilo durumunu kendi mi ölçüyor, benim de hiç sormadı şimdiye kadar, sağlık ocağı her gittiğimde ölçüyordu sadece

Haklısınız bende her ay kontrol edeceğim, her ihtimale karşı dahiliyeye randevu aldım. Doktor kendi yazarsa iptal ederim. Bakalım ne diyecek. Sağ olun yanıtınız için, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız

14 kiloyu aldığınız gebeliğinizde de ilk 3 ayda almış mıydınız böyle 4-5 kilo ?
Ben daha fazla alırsam diye korkuyorum

İyi akşamlar, göbek deliği çevresinde ağrı sancı batma gibi durumlar yaşayan var mı Bunlar ilgili bilgisi olan . İki gündür deliğin sağ tarafında çok ağrı var yarın doktora gideceğim

14 kiloyu aldığınız gebeliğinizde de ilk 3 ayda almış mıydınız böyle 4-5 kilo ?
Ben daha fazla alırsam diye korkuyorum
Almıştım sonradan yavaşladı.herkesin farklıdır ama ilk aylarda sanki vücut az çalışıyor gibi geliyor bana.yediğimi sindiremiyorum tuvalete çıkamıyorum pek.ilerleyen aylarda rahat olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…