Yine de çok kilo almamak lazım 10 12 kilo bile vucut şeklinde ciddi değişikliğe sebep oluyor hadi 3 4 kilo bebek 2 kilo eşi suyu desek 6 kilo karında bile olsa 7 kilo bizde kalıyorSonrasında kilo vermenin zor olması değil de, gebelikte hızlı ve çok kilo almak sağlık problemine de yol açabilir diye düşünüyorum. En basitinden gebeliğe bağlı şeker olabiliyormuş.
Kaç haftalıksınız crp düştü müKızlar Gaziantep çevresinde olan varsa geçmiş olsun öncelikle..Tiroit kontrolü için doktora gittim crp ye de baktı doktor şimdi sonuçlara baktım 26 çıkmış crp zaten bir kaç gündür titremem vardı şüpheleniyordum acaba kalçam enfeksiyon oldu ondan mı yükseldi yoksa kan sulandırıcı kullanmıyorum kanım da mı sorun var bilmiyorum. Var mı crp sorunu yaşayan bilen...
oda iyi bence en azından bi hareket hali var , biz ev hanımları en kötü evde walk walkBen zaten çalışıyorum orada bir şekilde yürüyüş oluyor ama spor gibi aralıksız olmuyor tabi
16 haftalığım şu an antibiyotik kullandım düştü iyi gidiyor şu anlıkKaç haftalıksınız crp düştü mü
Ama kuzum yani bu kadar da olmaz yaaBenim 12. Haftada baktığında 0.9 mm diye belirtmişti burun kemiğide güzel oluşmuş demişti. Sanırım bazı şeyleri doktordan beklemeden bizim atlamamız gerekiyor.
Çok güzel anlatmışsiniz teşekkür ederimMerhabalarbiz direkt mfk eş paketi aldık kendi sitesi üzerinden. Bu arada ben düşük yaptım ama ona da şükür diyoruz çünkü kendiligimden hiç gebe kalamamistim en azından bu vitaminlerle gebe kalabildigimi öğrenmiş olduk kullanmaya devam ediyoruz. Herkese eş paketi öneriyor zaten ama şöyle bir ayrıntı var eğer sizde ya da eşinizde ekstra bir şey varsa ona göre şu şu vitamini alın diyor kendi sitesine girin ( burada sitesinin ismini veremiyorum yasak malesef ama Instagram hesabındaki biyografiden tıklayabilirsiniz) siteye girince sayfayı aşağı doğru ilerletin WhatsApptan danışma hattı var oradan bilgi alabilirsiniz zaten size sorular soruyorlar yaşınız amh değeriniz eşinizin sperm sonucu vs vs ona göre de size takviye öneriyorlar. Siteye mesai saatleri içinde girerseniz bilgi alabilirsiniz biz tüp bebeğe başlayacaktık 100 bin TL olmuş ona başlamadan önce mfk kullanalim bakalım dedik ve iyi ki kullanmışız diyorum kesinlikle tavsiye ederim sadece çocuk için de değil bağışıklığım inanılmaz güçlendi ve ağrılarım geçti biraz uzun oldu kusura bakmayın inşallah size de şifa olur
Bence de değistir canım, yani ne var bu kadar yoracak anlamıyorum. 2 linin sonucunu aldığım gibi başka doktora gideceğim. Oda garip yani, neden 4 lüYa bana da söylemedi kağıda yazmış ama ölçtüğünden hiç emin değilim hiç ense ölçüsü alıp hemşirelerin falan not ettirmedi o ölçü nerden çıktı bilmiyorum 3lü test istemedi 16. Haftada 4lü yapalım dedi falan hiç memnun değilim başka bir doktora geçeceğim
Normal dedikten sonra 4lü yapalım demesi beni çok şüphelendirdi ve strese soktu gerçektenBence de değistir canım, yani ne var bu kadar yoracak anlamıyorum. 2 linin sonucunu aldığım gibi başka doktora gideceğim. Oda garip yani, neden 4 lü
Kan tahlili diye biliyorum , ama ben daha 10 gün sonra gidicemPeki bu 4lü test dediği kan tahlili mi detaylı ultrason mu
Valla banada hiç bişey söylemedi ben baktım kağıdın üstüne sadece NT 1.44 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam3luyu duydum da hiç 4 li test duymadım, pazartesi 2 lim çıkacak bakalım,.doktor size ense kalınlıgi falan söyledi mi kızlar işte iyi ölçtüm şöyle vs diye, baktı ama bana söylemedi sankiay gıcık kadın yaa iyice sinir oldum
Evet bende bazen gobegımın etrafında batma gıbı bısey oluyor ozellıkle sırt üstü yattığımdaİyi akşamlar, göbek deliği çevresinde ağrı sancı batma gibi durumlar yaşayan var mı Bunlar ilgili bilgisi olan . İki gündür deliğin sağ tarafında çok ağrı var yarın doktora gideceğim
Kaç haftalıksınız şu anKan tahlili diye biliyorum , ama ben daha 10 gün sonra gidicem
Yok istersen girme gen taraması yaptırmayanlara yaptırıyorlar 4lü testi merak etmeNormal dedikten sonra 4lü yapalım demesi beni çok şüphelendirdi ve strese soktu gerçekten
Ben şuan 15+3üm , teste 17 haftam da gidicemKaç haftalıksınız şu an
Yok kendi çık tartının üstüne diyor , bakıyor dosyaya yazıyorsen mi söylüyorsun kilo durumunu kendi mi ölçüyor, benim de hiç sormadı şimdiye kadar, sağlık ocağı her gittiğimde ölçüyordu sadece
Ben de 15+2 yim yaptırırsam önümüzdeki hafta cuma yaptırırım. Siz de 4lü yaptıracaksınız yani öyle miBen şuan 15+3üm , teste 17 haftam da gidicem
Valla al benden de o kadar , artık yaptığım progestron iğnesinden , iğne yerlerinin altında taş varbizim ilaçlar mı böyle yapıyor yaaa , yürüyen progesteron hormonuyum resmen
Aynen bi sorun yok ama gen taraması yapmadınız diye 4lü testide yapalım dedi ama merak etmeyin ikili testiniz normal dediBen de 15+2 yim yaptırırsam önümüzdeki hafta cuma yaptırırım. Siz de 4lü yaptıracaksınız yani öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?