2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sonrasında kilo vermenin zor olması değil de, gebelikte hızlı ve çok kilo almak sağlık problemine de yol açabilir diye düşünüyorum. En basitinden gebeliğe bağlı şeker olabiliyormuş.
Yine de çok kilo almamak lazım 10 12 kilo bile vucut şeklinde ciddi değişikliğe sebep oluyor hadi 3 4 kilo bebek 2 kilo eşi suyu desek 6 kilo karında bile olsa 7 kilo bizde kalıyorinşallah çok kilo almayız

Kaç haftalıksınız crp düştü mü

Benim 12. Haftada baktığında 0.9 mm diye belirtmişti burun kemiğide güzel oluşmuş demişti. Sanırım bazı şeyleri doktordan beklemeden bizim atlamamız gerekiyor.
Ama kuzum yani bu kadar da olmaz yaa nifty yı söyluyor, ama 2 liden sonra baktır falan da demedi, kilo vermişim 2 kiloya yakın, vermişsin ne oldu da verdin vs bile demedi, ay bir dokun bin ah işit benden, pazartesi değiştiriyorum, ona da herşeyi söylicem bak bana herşeyi söyleyin dicem

Çok güzel anlatmışsiniz teşekkür ederim bende almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.ucretler aldı başını gitti malesef...elimde 1 şişe ilac var bende 2.asilamayi denerim belki ama şuan istemiyorum

Bence de değistir canım, yani ne var bu kadar yoracak anlamıyorum. 2 linin sonucunu aldığım gibi başka doktora gideceğim. Oda garip yani, neden 4 lü

Ben ikili tarama testini kacirdim doktora sordum onumuzde 3lu var onu yaptiririm o da şunu soyledi ,3lu ile 4lu tarama testine gore 2 li tarama testi daha guvenli %80 ,3 lu ile 4 lu qrasindada 4 lu güvenli dedi 3lu yu yapmayacak 4lu de 16.haftada yapiliyor

Valla banada hiç bişey söylemedi ben baktım kağıdın üstüne sadece NT 1.44 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam

İyi akşamlar, göbek deliği çevresinde ağrı sancı batma gibi durumlar yaşayan var mı Bunlar ilgili bilgisi olan . İki gündür deliğin sağ tarafında çok ağrı var yarın doktora gideceğim
Evet bende bazen gobegımın etrafında batma gıbı bısey oluyor ozellıkle sırt üstü yattığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…