Benimde başıma geldiği için hafif tırstım amaBizde 15de gideceğiz doktora.
Cinsiyet söylerse , kimseye söylemesem mi diyorum
Çevremde bazı kişilerin sonradan cinsiyeti değişmişti ( doktorun söylemiş olduğu cinsiyet tahmini yani )
Benimde başıma geldiği için hafif tırstım amadeğişirse de artık yapacak birşey yok, benim için hiç farketmez eşimle kızıma söylersem herkes duyar ama
Hayırlı olsun canım
Hadi hayırlı olsun kuzum öğrenmişsin
Dualarım seninle güzel papatya rabbım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ve saglıkla vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin .Ben ilk bebekten sonra 3,5 yıl bekledım olmadı vardır bı hayır dedım.sende ıyı kı varsın canımmm,
Rabbım yardımcımız olsun, bır gun bunları unutacağız yavrularımız mıs gıbı uyurken neler yasadık hepsı gectı dıyecegız ınsallah
bende cok sukur canım ıyı olmaya calısıyorum , kurtaj sonrası kan testı verdım her hafta, degerım sukur 17ye kadar dustu,3 haftada bır tekrarlıycaz beta testını..
cunku 6ay korunma verdı doktor, gebelık olmaması gerekıyor..
inşallah bu surecler gecer gıder bende saglıkla yavruma kavusurum
sagol canım beniimmmm, Allah razı olsunDualarım seninle güzel papatya rabbım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ve saglıkla vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin .Ben ilk bebekten sonra 3,5 yıl bekledım olmadı vardır bı hayır dedım.
İnşallah canımmİkili de sorun görünmüyor eğer doktor isterse yaptırırım kuzum ama istemezse yaptırmam zaten yeni perinatolog a göründüm, 3 lü hangi haftalarda yapılıyordu ?
Evet haberleselim inşallah
P papatyaseverr97 A aysugkc kızlar sizin cinsiyetler belli oldu mu?Butimarr MSherry Birkasimmasali kızlar sizlerin cinsiyetler belli oldu mu? Tabloya baktım siz en üstlerdesiniz, sizin doğumlar erken belli olmuştur belki?
Hayırlısı olsun canımBenimde bugün kontrolüm vardı 17. Haftamız elhamdülillah her şey yolunda, ve cinsiyetimiz erkekRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahh, dileyen isteyen herkese de en kısa zamanda müjdelesinn
Anladım dogum paketi ucretleri ne kadar peki ozeldeBenzer mantıkta bir şeyden dolayı fatura vermiyor olabilirler diye yazdım.
Evet ben hiç talepte bulunmadımHayırlısı olsun canımtabloya eklemek için baktım ama siz yoksunuz. Eklenmek isterseniz bilgileri verirseniz eklerim
Olmaz canım öyle düşünme sürpriz gebeliklerde oluyor önemli olan öğrendiğin gibi başlamak en azındanMerhaba hanımlar bazı arkadaşlar burda gebelikten oncede 3 ay folik asit kullanimindan bahsetmis Bn 1 buçuk yada 1 ay kullandim sadece ondan sonrada 1 2 ay geçti sonra hamile kaldim sıkıntı olur mu?
Canım senin zaten 16 hafta olmuş doktor kontrollerinde anlaşılırdı herşey yolundadırMerhaba hanımlar bazı arkadaşlar burda gebelikten oncede 3 ay folik asit kullanimindan bahsetmis Bn 1 buçuk yada 1 ay kullandim sadece ondan sonrada 1 2 ay geçti sonra hamile kaldim sıkıntı olur mu?
Bende 17 de gitmeyi düşünüyordum, 3 hafta sonra olmadı 3 5 gün erken giderimİnşallah canımm16 da çağırdı hayırlısı olsun inşallah
Hadi hayırlı olsun kuzum öğrenmişsingelsin maviler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?