2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde 15de gideceğiz doktora.
Cinsiyet söylerse , kimseye söylemesem mi diyorum
Çevremde bazı kişilerin sonradan cinsiyeti değişmişti ( doktorun söylemiş olduğu cinsiyet tahmini yani )
Benimde başıma geldiği için hafif tırstım ama değişirse de artık yapacak birşey yok, benim için hiç farketmez eşimle kızıma söylersem herkes duyar ama

Dualarım seninle güzel papatya rabbım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ve saglıkla vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin .Ben ilk bebekten sonra 3,5 yıl bekledım olmadı vardır bı hayır dedım.

sagol canım beniimmmm, Allah razı olsun
amiiin bende hep sağlıklısını,hayırlısını istiyorum Rabbımden ,
herseyde bır hayır vardır aynen canım, en guzel zmanı beklıyor demekki

Benimde bugün kontrolüm vardı 17. Haftamız elhamdülillah her şey yolunda, ve cinsiyetimiz erkek Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahh, dileyen isteyen herkese de en kısa zamanda müjdelesinn

Hayırlısı olsun canım tabloya eklemek için baktım ama siz yoksunuz. Eklenmek isterseniz bilgileri verirseniz eklerim

Merhaba hanımlar bazı arkadaşlar burda gebelikten oncede 3 ay folik asit kullanimindan bahsetmis Bn 1 buçuk yada 1 ay kullandim sadece ondan sonrada 1 2 ay geçti sonra hamile kaldim sıkıntı olur mu?

Hayırlısı olsun canım tabloya eklemek için baktım ama siz yoksunuz. Eklenmek isterseniz bilgileri verirseniz eklerim
Evet ben hiç talepte bulunmadım hiç farketmez bu şekilde de dahil ettiniz beni aranıza katılmam şartsa katıladabilirim

Merhaba hanımlar bazı arkadaşlar burda gebelikten oncede 3 ay folik asit kullanimindan bahsetmis Bn 1 buçuk yada 1 ay kullandim sadece ondan sonrada 1 2 ay geçti sonra hamile kaldim sıkıntı olur mu?
Olmaz canım öyle düşünme sürpriz gebeliklerde oluyor önemli olan öğrendiğin gibi başlamak en azından

Canım senin zaten 16 hafta olmuş doktor kontrollerinde anlaşılırdı herşey yolundadır

Hadi hayırlı olsun kuzum öğrenmişsin gelsin maviler
Teşekkür ederim kuzum, bakinmaya başladım, hep timsahlı, dinazorlu hırçın şeyler var yaa, ben oğluşuma canavarlı şeyler almak istemiyorumsade şeyler alacağım, şimdiden başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…