Kuzu kaçıncı haftada erkek demişlerdiNewMamaa beni kız olarak değiştirebilir misin ismimiz Şira olacak Korkuyorum detaylı usgde tekrar erkek denir bu seferde diye
12de %95 erkekti 16da %100 kız oldu her an herşey olabilirKuzu kaçıncı haftada erkek demişlerdi
Geçmiş olsun inşallah amniyosentez sonucu temiz çıkar down sendromundan şüphelenmiş olabilir inşallah temiz gelir sonucunuz bende amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorumherkese merhaba,
12.haftada nipt testi yaptırmıştım. sonuç low risk çıktı herşey güzel güzel gidiyordu. kız bebiş bekliyorum.
ama 16+1 hafta kontrolümde doktorum beyinde çift taraflı sıvı birikmesi 8.9(Ventrikülomegali şüphesi) gördüm dedi. bir periontolog görse iyi olur dedi. hemen ardından diğer doktora girdik. 45dk süren bir ultrason oldu. burun kemiği küçük diyor 2.9 en az 3mm olmalı falan dedi. beyindeki dıvı tecrübelerime göre artacak dedi. amniyosentez önerdi. nipt testim temiz olmasına rağmen mahvoldum cuma gününden beri. amniyosentezi de oldum ama doktorlar gebeliği muhtemelen sonlandırmam gerektiğinden bahsediyor. çıkan sonuca göre değerlendirilecek.
forumda o kadar fazla okudum ki bu problemi yaşayanları küçülebiliyormuş o sıvı yani hidrosefali olmayabilir.
burun kemiği kısalığı tek başına bir semptrom değil. en önemlisi NIPT testim temizdi yani.
var mı yaşayan başına gelen ya da bir akıl vermek isteyen. zehir oldu hayatım cuma gününden beri
Ayrıntılı 18 den sonra yapılir zaten inşallah o zaman rahat bı uyku cekerızBende 17 de gitmeyi düşünüyordum, 3 hafta sonra olmadı 3 5 gün erken giderim
Burun akıntısı ve tıkanması için tuzlu su iyi geliyor deneyebilirsin. Burnuna buzda tutabilirsin. Anlık çözümlerim.Kızlar gebelik riniti için kullandığınız bir sprey var mı ben çok perişanım bana yardımcı olun nolur
Sağlıkla gelsin annesi ve geçmiş olsun. Ateşlenme veya ağrı durumların için zorda kalırsan parol içebilirsin. Limon ve karabiberde ekleyebilirsin yaptığın çayına.Bugün 15+0 başka bir doktora gittim ve sanırım doğum yapacağım doktoru buldum.aşırı ilgili,naif,bilgili,rahatlatıcı daha ne olsun.. erkek olduğu tescillendi3 hafta sonra tekrar gel dedi..
grip oldum kulak burun boğaza görünebilirsin dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum ıhlamur zencefil bal vs tüketiyorum..
Sağol canım hepsini denicemBurun akıntısı ve tıkanması için tuzlu su iyi geliyor deneyebilirsin. Burnuna buzda tutabilirsin. Anlık çözümlerim.Bana ilaç veya sprey verilmedi, önceden kullandıklarımda da sakıncalı ibaresi var. Sende mutlaka doktoruna danışıp ilerle canım.
Cinsiyete kesin mi dedi acaba ?Bugün 15+0 başka bir doktora gittim ve sanırım doğum yapacağım doktoru buldum.aşırı ilgili,naif,bilgili,rahatlatıcı daha ne olsun.. erkek olduğu tescillendi3 hafta sonra tekrar gel dedi..
grip oldum kulak burun boğaza görünebilirsin dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum ıhlamur zencefil bal vs tüketiyorum..
Yok cnm hemen basladim çok teşekkür ederimOlmaz canım öyle düşünme sürpriz gebeliklerde oluyor önemli olan öğrendiğin gibi başlamak en azından
Sagol cnmCanım senin zaten 16 hafta olmuş doktor kontrollerinde anlaşılırdı herşey yolundadır
Teşekkür ederimmSağlıkla gelsin annesi ve geçmiş olsun. Ateşlenme veya ağrı durumların için zorda kalırsan parol içebilirsin. Limon ve karabiberde ekleyebilirsin yaptığın çayına.
Kesin dedi canım bizde gördük hattaCinsiyete kesin mi dedi acaba ?
Bende tam o sıra gideceğim de
Aynı durumu geçtiğimiz pazardan beri yaşıyordum ve anca anca toparlayabildim. Maalesef geniz akıntısını geçiremedim. Ben de hiç ilaç almadım bu nedenle minimum 10 gün sürdü. Evde soğuk buhar üfleyen cihazım var içine okaliptüs yağı damlatarak geceleri kullandım. Siz de cihazınız yoksa bir leğene sıcak su koyarak ve nane yağı vb damlatarak üstünüzde bir havluyla soluyabilirsiniz bence zararı olmaz diye düşünüyorum. En azından nefesiniz açılır.Teşekkür ederimmşükür ateş yok ama gece burnumdan nefes alamadığım için sabahları hep ağzım boğazım kurumuş tahriş olmuş şekilde uyanıyorum
Ben çocuk burun spreyi kullanıyorum, kurtarıcım oldu.Kızlar gebelik riniti için kullandığınız bir sprey var mı ben çok perişanım bana yardımcı olun nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?