Canım erkek dedi dünKız hayatım , ay ınsallah soyler daha dogrusu bebıs gosterır dıyım :)
Saglıkla gelsın kuzumCanım erkek dedi dünBilgin olsun
Öncelikle geçmiş olsun protein kaçağı önemli bir konu dikkatli olmak lazım Allah göstermesin gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyonunuz yükseliyor mu el ayak yüzde şişlik ? Peki bu sonucu gören doktorunuz ne gibi bir açıklama yaptı sizeGünaydınlar güzel anneler ,dün kan testi verdim vücutta kereatin yükselmesi birde protein kaçağı çıktı böyle bir durumla karşılaşan varmı gebelik te
İnşallah canım, şeker vs de baktırmak gerekiyor kaçıncı haftaydı herşeyi unutmuşum, biz tedbirimizi alalım daAyrıntılı 18 den sonra yapılir zaten inşallah o zaman rahat bı uyku cekerız
Benim de kızimda öyle oldu12de %95 erkekti 16da %100 kız oldu her an herşey olabilir
Yaa ben de hemen denileyim normalde de allerjik rinitim var gebelikte eklenince iyice azdı ikizlerime hamileyken böyle bir sorun yaşamamıştım bu çok fenaBen çocuk burun spreyi kullanıyorum, kurtarıcım oldu.
Sağol canım,yarın gideceğim doktoruma henüz haberi yok ama ellerimde oluyor şişme birde böbreklerim ağrıyor inş kötü bir şey olmazÖncelikle geçmiş olsun protein kaçağı önemli bir konu dikkatli olmak lazım Allah göstermesin gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyonunuz yükseliyor mu el ayak yüzde şişlik ? Peki bu sonucu gören doktorunuz ne gibi bir açıklama yaptı size
Bende 2 hafta önce 1 buçuk saatlik uçak yolculuğu yaptım bir sorun yaşamadım. Risk durumunuz yoksa çok da uzun sürmeyecekse yolculuk sorun olmuyor. Doktoruma danışmıştım.Arkadaşlar yarin doktor kontrolumuz var. Dr uygun görürse akşamina 1.5 saatlik uçak yolculugu planliyoruz. 16+3 ikiz gebeyim. Genel olarak risk durumumuz yok. Sizin ucak yolculugu konusunda tecrübe ya da bilginiz var mi?
İlk kez duydum canım 16 haftalıkken bende gitmiştim ama öyle birşey söylenmedi banaSelam kızlar, bizim de bugün akşamüzer randevumuz var, geçen ay gittiğimde doktorum bu randevu için sırt açıklığı vs bakılacak demişti, aranızda var mı 16. Haftada doktoru sırt açıklığı bakan nasıl bişey ilk defa duydum ben de
Yok şart değil katılmak isteyeni ekliyoruz:)Evet ben hiç talepte bulunmadımhiç farketmez bu şekilde de dahil ettiniz beni aranıza katılmam şartsa katıladabilirim
Valla bende erkekse diye bakarken öyle düşünmüştüm en tatlısı Aslan yada daha sade:)Teşekkür ederim kuzum, bakinmaya başladım, hep timsahlı, dinazorlu hırçın şeyler var yaa, ben oğluşuma canavarlı şeyler almak istemiyorum sade şeyler alacağım, şimdiden başladım
İnşallah bi sorun çıkmaz bizide haberdar et olurmuSağol canım,yarın gideceğim doktoruma henüz haberi yok ama ellerimde oluyor şişme birde böbreklerim ağrıyor inş kötü bir şey olmaz
Varis corabi tavsiye eden oldu, sen giydin mi canimBende 2 hafta önce 1 buçuk saatlik uçak yolculuğu yaptım bir sorun yaşamadım. Risk durumunuz yoksa çok da uzun sürmeyecekse yolculuk sorun olmuyor. Doktoruma danışmıştım.
Yok ben giymedimVaris corabi tavsiye eden oldu, sen giydin mi canim
EveetValla bende erkekse diye bakarken öyle düşünmüştüm en tatlısı Aslan yada daha sade:)
Geçmiş olsun canım, sen benim gözümde bordo bereli bir annesin herşeyin üstesinden gelirsinYaa ben de hemen denileyim normalde de allerjik rinitim var gebelikte eklenince iyice azdı ikizlerime hamileyken böyle bir sorun yaşamamıştım bu çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?