- 19 Mayıs 2022

- 3.175

- 5.037

- 108

- 38

Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yaşatmasınkızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.
Geçmiş olsun arkadaşım. Ben de dün sordum 21. Haftada veriyor devlet artık depremzedelere gittiği için dedikızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.
Ben 20. Haftadayim aynen 21. Çağırmışlardı ama yoktu ellerinde bakın derim. Hepinize teşekkür ediyorum kızlarGeçmiş olsun arkadaşım. Ben de dün sordum 21. Haftada veriyor devlet artık depremzedelere gittiği için dedi
Ayy var ya bu bana olsa yemin ederim kalbimi ağzımdan alır elimde tutarım gebelik itibariyle bende seslere karşı tepkiyle yaklaşma önceden beni korkutmayan durumlara ciddi korkma durumları başladı Allahım korumuş seni şükürler olsun canım benim ya iyi düşünmüşsünüz aşı durumunukızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.
Allah kimseye vermesin korktum gerçekten ki cevvalimdir normalde hemen bebisim geldi aklıma ama Allah bir an o gücü veriyor şükür iyiyim teşekkür ediyorum. Aman sizler dikkat edinAyy var ya bu bana olsa yemin ederim kalbimi ağzımdan alır elimde tutarım gebelik itibariyle bende seslere karşı tepkiyle yaklaşma önceden beni korkutmayan durumlara ciddi korkma durumları başladı Allahım korumuş seni şükürler olsun canım benim ya iyi düşünmüşsünüz aşı durumunu
Çok geçmiş olsunkızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.
Geçmiş olsun canım benimkızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.
Kıız mı oleyy arkadaşlarımız artıyor :) hemeen ekledim
Skorumuz kaç oldu kuzuKıız mı oleyy arkadaşlarımız artıyor :) hemeen ekledim
Bel ağrısı ben de çok yaşıyorum. Hatta şimdiden böyleyse ileride nolcak diye de korkuyorumSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum
Benimde ayakta kalınca bel, bacak ağrım oluyor ilerde daha da sıkıntı olmaz inşallahSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum
Bende genelde bel ağrısı çekiyorum bugün durmadım dolap içlerini boşalttım düzelttim şimdi fena durumdayımBel ağrısı ben de çok yaşıyorum. Hatta şimdiden böyleyse ileride nolcak diye de korkuyorumev işi olarak yemek ve bulaşık yapıyorum maalesef 
Biraz iş yapıyorum ve yattığımda sanki belime bıçak saplanıyor gibi ve sabaha kadar yatakta dönerken bile canım yanıyorBende genelde bel ağrısı çekiyorum bugün durmadım dolap içlerini boşalttım düzelttim şimdi fena durumdayım
Valla yapmıyorum :) yemek bulaşık, arada toz alma, süpürmeyi robot yapıyor şükür bende bazı hqfta sonları hafiften süpürüyorum daha çok eşim yapıyor. Başka birşey yapmadım valla. Çamaşır sulu işleri eşime yaptırdım valla. Normalde Benim neler yaptığımı anlamış olduSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum
Evet bende şimdi baktım kızlar önde halaErkek 13, kız 18 saydım şimdi kızlar önde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?