2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yaşatmasın

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben de dün sordum 21. Haftada veriyor devlet artık depremzedelere gittiği için dedi

Ayy var ya bu bana olsa yemin ederim kalbimi ağzımdan alır elimde tutarım gebelik itibariyle bende seslere karşı tepkiyle yaklaşma önceden beni korkutmayan durumlara ciddi korkma durumları başladı Allahım korumuş seni şükürler olsun canım benim ya iyi düşünmüşsünüz aşı durumunu

Allah kimseye vermesin korktum gerçekten ki cevvalimdir normalde hemen bebisim geldi aklıma ama Allah bir an o gücü veriyor şükür iyiyim teşekkür ediyorum. Aman sizler dikkat edin

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım benim amanın hemen bı sadaka ver

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum

Bel ağrısı ben de çok yaşıyorum. Hatta şimdiden böyleyse ileride nolcak diye de korkuyorum ev işi olarak yemek ve bulaşık yapıyorum maalesef

Benimde ayakta kalınca bel, bacak ağrım oluyor ilerde daha da sıkıntı olmaz inşallah Ramazanı annemde geçiriyorum ev işi konusunda yardım ediyorum ama evde olduğum zamanlar mecbur ev işlerimi yaptım

Bel ağrısı ben de çok yaşıyorum. Hatta şimdiden böyleyse ileride nolcak diye de korkuyorum ev işi olarak yemek ve bulaşık yapıyorum maalesef
Bende genelde bel ağrısı çekiyorum bugün durmadım dolap içlerini boşalttım düzelttim şimdi fena durumdayım

Valla yapmıyorum :) yemek bulaşık, arada toz alma, süpürmeyi robot yapıyor şükür bende bazı hqfta sonları hafiften süpürüyorum daha çok eşim yapıyor. Başka birşey yapmadım valla. Çamaşır sulu işleri eşime yaptırdım valla. Normalde Benim neler yaptığımı anlamış oldu bu klozeti hep böyle yapıyormuydul diyor. Ya dedim gör gör senin bilmediğin ne işler var bayram sonrası da annem gelsin de camları silelim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…