Ayy allah korumuş kuzum geçmiş olsunkızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.
Bende biraz iş yapsam belim çok ağrıyorSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum
İyi yapmışsınValla yapmıyorum :) yemek bulaşık, arada toz alma, süpürmeyi robot yapıyor şükür bende bazı hqfta sonları hafiften süpürüyorum daha çok eşim yapıyor. Başka birşey yapmadım valla. Çamaşır sulu işleri eşime yaptırdım valla. Normalde Benim neler yaptığımı anlamış oldubu klozeti hep böyle yapıyormuydul diyor. Ya dedim gör gör senin bilmediğin ne işler var bayram sonrası da annem gelsin de camları silelim diyorum
Genel olarak hepimizin beli ağrıyor ortak noktamız bu ben biraz abarttım sanırım perişan etti dahada az az yaparımBende biraz iş yapsam belim çok ağrıyorelimden geldiğince yapmaya çalışıyorum kendimi zorlamadan, yardımcı çağıracağım canım temizlik için. Kendimi zorlamadan yemek, camasır gibi lazım olanları yapmaya çalışıyorum.
Evet canım zorlamışsın zorlama lütfen, insanın başlayınca durası gelmiyor ama dikkat etmek zorundasınGenel olarak hepimizin beli ağrıyor ortak noktamız bu ben biraz abarttım sanırım perişan etti dahada az az yaparım
Cam yönünden şanslıyım benim camları eşim siler sürekli düşerim diye korkuyor yükseklik korkusu yok bende çok asılarak siliyorum oda budurumdan korkuyor düşerim diye sürekli kendi siliyor yıllardır ama inan bana süper siliyor hakkını veriyor adam tüm aparat ve cam silme bezi falan aldı kendineİyi yapmışsındaha dikkatli kullanır belki evi, sende silme sakın cam falan, benimde perde yıkayasım cam silesim var mümkün değil yardımcı abla gelecek
Benimde hiçbişey olmuyor şimdi eşofman altı bide tişört sipariş verdim iç kıyafet falanYa kızlar benim kıyafetler artık olmuyorson olan kot pantolonum da sıkıyor oturunca artık. Bayram için artık qlışveriş yapçam. Ama elbise bulamıyorum ya güzel. Bildiğiniz hamile kıyafeti satan markalar varmı? İnternetten kurcalıyorum ama yok. Hep çok yazlık var.
Yemek bulaşık çamaşır yapıyorum.süpürgeyi de her gün bütün evi yapamıyorum yaptığımda bir iki oda belim ağrıyorSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum
benim de pantolonlar olmuyor düğmesi açık giyiyorum napamYa kızlar benim kıyafetler artık olmuyorson olan kot pantolonum da sıkıyor oturunca artık. Bayram için artık qlışveriş yapçam. Ama elbise bulamıyorum ya güzel. Bildiğiniz hamile kıyafeti satan markalar varmı? İnternetten kurcalıyorum ama yok. Hep çok yazlık var.
Ben iki oğlanla tabloyu ciddi değistirdimQ
Skorumuz kaç oldu kuzukızlar mı önde oğluşlar mı?
Benim biri kız biri erkek dediler insllahButimarr @MSherry @Birkasimmasali kızlar sizlerin cinsiyetler belli oldu mu? Tabloya baktım siz en üstlerdesiniz, sizin doğumlar erken belli olmuştur belki?
Sizın tek yumurta ikizıydı galıba tek yumurta ıkızlerınde cinsiyet farklı olmaz kıBenim biri kız biri erkek dediler insllah
GünaydınGünaydınlarrr
Benim de belim ayakta kalınca çok yürüyünce ağrıyor.. okulda ayakta ders anlatmaya alışık olduğum için zorlanıyorum.. eve gelince direkt yatıyorum..
yazı iplee çekiyorummm
Ve geçmeyen burun tıkanıklığı kuru öksürük halsizlik.. ne zaman iyileşeceğim acaba
Ekletim tabloya canımBenim biri kız biri erkek dediler insllah
Çok iyi yaaaCam yönünden şanslıyım benim camları eşim siler sürekli düşerim diye korkuyor yükseklik korkusu yok bende çok asılarak siliyorum oda budurumdan korkuyor düşerim diye sürekli kendi siliyor yıllardır ama inan bana süper siliyor hakkını veriyor adam tüm aparat ve cam silme bezi falan aldı kendine
Valla biizm durum böyle sağolsun şimdide arada el atıyor ama işten çıkınca elimi bişeye sürmem diyo şimdiden tehtit ediliyorumÇok iyi yaaahelal olsun enişteye, benim eşim hiç anlamaz
Ooo hayırlı olsun canım erkek sayımız kızlara yaklaştı. Hemen ekliyorumGünaydın, iyi haftalar..bu sabah biz de öğrendik cinsiyetini,NewMamaa listeye bir erkek daha ekleyebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?