2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy allah korumuş kuzum geçmiş olsun

Bende biraz iş yapsam belim çok ağrıyor elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum kendimi zorlamadan, yardımcı çağıracağım canım temizlik için. Kendimi zorlamadan yemek, camasır gibi lazım olanları yapmaya çalışıyorum.

İyi yapmışsın daha dikkatli kullanır belki evi, sende silme sakın cam falan, benimde perde yıkayasım cam silesim var mümkün değil yardımcı abla gelecek

Genel olarak hepimizin beli ağrıyor ortak noktamız bu ben biraz abarttım sanırım perişan etti dahada az az yaparım

İyi yapmışsın daha dikkatli kullanır belki evi, sende silme sakın cam falan, benimde perde yıkayasım cam silesim var mümkün değil yardımcı abla gelecek
Cam yönünden şanslıyım benim camları eşim siler sürekli düşerim diye korkuyor yükseklik korkusu yok bende çok asılarak siliyorum oda budurumdan korkuyor düşerim diye sürekli kendi siliyor yıllardır ama inan bana süper siliyor hakkını veriyor adam tüm aparat ve cam silme bezi falan aldı kendine

Ya kızlar benim kıyafetler artık olmuyor son olan kot pantolonum da sıkıyor oturunca artık. Bayram için artık qlışveriş yapçam. Ama elbise bulamıyorum ya güzel. Bildiğiniz hamile kıyafeti satan markalar varmı? İnternetten kurcalıyorum ama yok. Hep çok yazlık var.

Benimde hiçbişey olmuyor şimdi eşofman altı bide tişört sipariş verdim iç kıyafet falan

Yemek bulaşık çamaşır yapıyorum.süpürgeyi de her gün bütün evi yapamıyorum yaptığımda bir iki oda belim ağrıyor banyoyu da sık sık yıkayamıyorum neyseki çok kirlenmiyor
benim de pantolonlar olmuyor düğmesi açık giyiyorum napam üstlerim bol ve uzun olduğu için sıkıntı olmuyor.ama önceki gebelikte Waikiki den almıştım gebeler için güzel üstler vardı.şimdi nasıl bilmiyorum

Günaydınlarrr
Benim de belim ayakta kalınca çok yürüyünce ağrıyor.. okulda ayakta ders anlatmaya alışık olduğum için zorlanıyorum.. eve gelince direkt yatıyorum..
yazı iplee çekiyorummm
Ve geçmeyen burun tıkanıklığı kuru öksürük halsizlik.. ne zaman iyileşeceğim acaba

Günaydınbenım de belım aynı sekılde ayakta kalınca ve çok yuruyunce ağrıyor burun tıkanıklığı gebelıgımın basından berı var ya hıc geçmedi alıştım artık

Çok iyi yaaa helal olsun enişteye, benim eşim hiç anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…